Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 6:59:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Dobro vece mame. Poludecu skroz od nespavanja umesto sto je veci da bolje spava kod nas je sve gpre i gore stalno se nateze i kenkavi isamo cujem prrrrznaci da ga muce gasovi. Pa kako tako majku mu, za koji dan puni 6 mesei. Jis kada nam se i zubici okace..... ima da sligiram. A danju spava 3-4 puta pk pola sata. To je bas malo. sve isto bilo i kod nas i to je bio period kad smo poceli da se uspavljujemo a do tih gasova se sama uspavljivala bez problema. Peace mi rece jednom prilikom kad sam se ja tako zalila da moze biti u pitanju Kandida. Zovi vasu dr. Ja sam svoju zvala iskreno skoro svake nedelje .Nasa dr mi je rekla da moja D prosto tako vari hranu i kad bas vidim da je puna gasova da joj dam baby linex pet dana. I stvarno tih pet dana se naspavamo ali se onda vrate gasovi. I trajalo to tako ma skoro dva meseca Joj i ja sam uslogirana iskreno. sad cemo cura i ja odmah posle dorucka napolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 7:40:19
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Dobro jutro mame mi smo ustali malo kasnije citavih pola
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 8:25:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dijana da te utesim i kod nas je tako. Spava kao zec. Dobro jutro.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 8:31:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal Dobro jutro mame mi smo ustali malo kasnije citavih pola otkinula si se od spavanja, priznaj
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 8:35:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro....ja žurim na posao...danas mi je drugi rođendan pa nosim nešto malo slatkiša da častim na poslu...a kući sam napravila sinoć tortu.Inače danas pravo sa posla moram da idem na neki seminar u Novi Sad,i ko zna kad ću se vratiti,gosti će mi doći a ja neću biti tu
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 8:38:53
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro i od mene! Opet crveno slovo, opet nista necu da radim K u vrtic, mali spava, meni taaako prija kafa. Neko za?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 12:05:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
u nasem selu slava, pa ce biti kao neki vasar. Malo nam je selo pa nije sad to neki hepening ali planiram da se popodne posle 5 prosetamo malo. Meni se iskreno ne ide. Ne kuva mi se. Spava mi se. Sva sam nesto bezveze. Vidim i moje dete nije isto danas preterano komunikativno. A i pristala je da udje u kucu kad sam predlozila sto bi znacilo da je i njoj prevruce. Legla je na pod i kao fol hrce . I uspavale smo se bogme sam se i ja uspavala. Odoh na jedno lapo sata da dremnem, pa cu u 1 da krenem rucak. Valjda necu kasniti sa ruckom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 12:08:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TRCO ma da zato izgledam kao zombi,joj kad ce vise da poraste da se naspavam kao covek Napolju pakleno vruce niti mi se sedi u kuci niti mi se ide negde po ovoj vrucini
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 12:11:25
|
|
|
|
anci kv
|
eheeeeeej Dunda na moru ranoranilac,kad je čujem da zove u pola 7,nabijam glavu u jaStuk,jer za par minutA iz kreveca lete igračke u pravcu glave
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 13:10:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja odremala evo pristavila rucak. Ustala kad ono ja dobila. Nije ni cudo sto sam sva nikakva i slomljena. Jos me mm pita jel ti to treba da dobijes? I ja njemu kao maJOOOOK nisam ja nervozna vec si me ti iznervirao i nemoj da se vadis na moj pms
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 14:55:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moje za divno cudo spavaju. Pristavila sam rucak i sad da iskoristim da procitam koji red stranice knjige. Kristal tako sam i ja govorila za Teodoru kad ce vise da poraste da se naspavam. Sad me dusa boli, jer vise nije mala. Uzivaj a spavanje nece pobeci kad poraste.
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 18:12:28
|
|
|
|
emicaa
|
i moja je jutros spavala do pola 6,ne znam sta joj se desilo :) rekla sam bude djevojka vraticu joj sve ne spavanje,kad se vrati iz izlaska pusticu je da odspava dva sata i budjenje ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 22:47:32
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal ,joj kad ce vise da poraste da se naspavam kao covek O da mozda dodje i drugo pa tako u krug polako, kada omatorimo spavacemo Dobro vece. Moji zaspali pre pola sata. Kosti sam veceras dala linex, okupala ga, podojila, dobro izmasirala, on se lepo isprduckao i zaspao. Ako prespava noc MiLJ dolazim u NS da te izljubim Nego ako njemu linex pomogne koliko dugo smem da mu dajem?
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 23:21:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče drage moje mame...ja sa pre sat vremena vratila iz Novog Sada gde sam bila na seminaru....znači užasno se osećam,ceo dan sam na nogama,prvo sam radila na poslu pa posle produžila na seminar,a najgore od svega je što sutra radim od 5 i 30...ćerka mi zaspala u fotelji a ova moja dva frajera još neče da spavaju
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 9.6.2014 23:25:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR . Ako prespava noc MiLJ dolazim u NS da te izljubim Nego ako njemu linex pomogne koliko dugo smem da mu dajem? nama je dr preporucivala 5 dana linex pa pauza. U principu ti je linex isto sto i biogaja i svi ti preparati, mozes ga davati slobodno. Eto neka se javi neko ko se vise razume (Torbica ) u lekove tj probiotike ali mislim da moze da se daje dokle god dete ima problema.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 1:57:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Za sada linex pomaze Zaspao je oko 10:15 i sada se prvi put probudio da ga podojim. a ja sam uspela da spojim dva sata sna MiLJ ljubim te ako prespava noc stizem ti na salas
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 6:55:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
cim te jos uvek nema ujuutru u razgovorima mama pretpostavljam da je pomogao . Ovo mi je bilo napeto, ulazim u razgovore mama i mislim "Nadam se da Dijana nije pisala, nadam se da Dijana nije pisala, nadam se da Dijana nije pisala" Stavila si me u tenziju zeno hahahaha... Dobro jutro mame. Ja sa curom danas odoh za Fjutog (mame iz NS znaju za to cuveno mesto hihihi) sveki nam je dosla s mora pa kaze da dodjemo D i ja danas odmah da nam da poklone. I idem D prvo da kupim jos dva para cipelica (tj sandalice skroz otvorene i jedne kao sto ima sada neke polu otvorene). Malo se bojim vrucine jerr i ne volim klimu da palim u kolima, uvek se traumiram, jos nisam ni imala D kad su bile one vesti da je beba preminula zbog temperaturne razlike u kolima i napolju. Takodje moram da svratim u shoping a gledacu da ostavim D kod sveki da je izvrdam do kozmeticarke da mi sredi obrve (ja nikako da stignem i sad vec neko mora da mi ih oblikuje jer ih bas nisam redovno cupkala). Ovo je mozda bilo vise za temu VUKI heheheh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 7:04:16
|
|
|
|
Torbica
|
Ljisho
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 7:45:56
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro stavljam kafu D se probudila u 7,kakva sreca,kakva radost
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 7:56:41
|
|
|
|
emicaa
|
doktorka zavidim ti,moja jutros u 3 a zaspala ponovo u 5 pa opet se probudila u 7....dobro jutro zene
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 8:00:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Moje za divno cudo spavaju. Pristavila sam rucak i sad da iskoristim da procitam koji red stranice knjige. Kristal tako sam i ja govorila za Teodoru kad ce vise da poraste da se naspavam. Sad me dusa boli, jer vise nije mala. Uzivaj a spavanje nece pobeci kad poraste. Sanjice ne zavodi je Ova moja je vampir na mene!! Budi se pre 7, nekad i pre 6!!!! A vid' kol'ka je E sad što ja sada zaspim ko kokoška pre 10 pa sam naspavana do 6, to je drugo. Ima dana kad legnem i kasnije Sad govorim, neka neka, doći će i srednja škola, kada će se njoj spavati - ijaooo pa u pola 6 ima da lupam varjačom po šerpi i da budim redom Dijo, prespavaste li? BTW moja zaova je rešila da doji i uspela je tako što ga je stavljala svakih sat i po na sisu. Za to joj svaka čast, ali... Šta mislili ste da nema ali? Kod zaove uvek ima ali! Njoj se mnogo jedu trešnje. Rekla sam joj da proba malo, pa da ga podoji jer postoji šansa da ima grčeve, tj da ga muči stomak od trešanja, bila je u fazonu 'aha' i pre neki dan piše mm kako po ceo dan ždere trešnje, a onda se mali neo dere po celu noć. I taaaako, dobro vam jutro
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 8:20:45
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro Od jutros svašta nešto uradila.Veš,suđe,ručak i sl. Vi dj.(ne)spavanju.Ne bih nikog da plašim ali ne spavanje nema veze sa uzrastom.Moji su oboje ranoranioci.Sofka ima 6 god a još uvjek nije prespavala noć a ujutro ustaju oko 7 (nekad prije nekad kasnije),sin takođe.Uvjek mi je bilo čudno kad majke pričauda im djete ustaje u 9-10h.Nikad nisam dočekala da prespavaju noć u komadu i da ujutru odrape.Jedino kad su baš bolesni te ih temp.slomi.Ali ovako NE!! Sinoć smo bili u šetnji na sladoledu.Te su se na kraju poizuvali i trčali bosi.zamislite ih onako musave i flekave od sladoleda,nasprejani protiv komaraca a na to sve se zaljepili pjesak i prašina Onda se sinu piškilo i hoće sam.Skide šorc i gaćice i u po centra grada krenu piškiti.Zgrabim ga i okrenem prema nekom žbunu,i obučem.Narod se valjao od smjeha
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 8:33:23
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro Konacno nocas svi spavali svako u svojoj sobi da ne kazem krevetu, a mama i tata zajedno...amin! Trco, Emice, Doco, bas ste me nasmejale!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 8:44:19
|
|
|
|
Anoniman
|
big mum, slazem se! u jednom periodu recimo pre nego sto je napunila godinu dana pa do godinu i po, spavala je svaku noc od 9 do 9 plus jos poslepodne...e, onda se sve preokrenulo...pocela je da se budi usred noci i hoce da se igra, ne moze da zaspi po 3 sata. sad opet spava celu noc, ja je budim oko 8 ujutro obicno ali je pitanje da li ce spavati poslepodne, ako odspava i sat vremena uvece ne moze pre 11 da zaspi. Trco, zaova ti jeee....pametna, hahaha
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 6/14 [chat] 10.6.2014 8:53:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moje dete nas je sinoc zeznulo. Celu noc od pocetka spava, a sinoc nam je dusu izvadila. Garantovano ju je nesto mucilo. Ona kad place cuje cela zgrada.Onda sam je mazila i zaspala je. Ne dojimj je nocu. Samo u jutarnjim casovima Dobro jutro! T je u vrticu. To dete me je ocinkarilo kod mm. Pisacu u Vuki
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.6.2014 8:56:01 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠTRAJK DOJENJA, šta je sad to!?Nakon meseci uspešnog dojenja vaše dete odjednom odbija dojku. Šta se događa?
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.