|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 6/14 [chat]
10.6.2014 8:58:53   
dijana1*
Dobro jutrouser posted image
Brzinski da napisem i begamuser posted image
Probudio se u 1:40, 3:45, ,6 pa do pola 8 se po malo vrckao ali nista znacajno. Ali najbitnije nije bilo ate janja, kenkavljenja. Podojim ga , podrigne i nastavi spavatiuser posted image
Veceras ponovo linexuser posted image
Torbice molim te reci mi koliko dugo smem da mu dajem linex? Jel ovako kao sto mi rece MiLj?
MiLjuser posted image
A danas Lesica, Lenka,Vuk, Kosta i ja kafenisemo. Bice veselouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 176
10.6.2014 9:01:19   
mirkam
Dobro jutro i od mene na ovim stranama user posted image
Kod nas su pocele nesnosne vrucine. Danima dijete nisam izvodila iz stana, klima stalno radi, ma uzas. I jutros smo fino setali od 7h do skoro 8h i tada je vec upeklo. Zamislite kako sam divno izgledala u 7h ujutro kao ludak u setnji po naselju. Ali sta cu, mora jadan da uhvati malo vazduha..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 177
10.6.2014 9:29:37   
doktorkakristal
e sad me baciste u bedak sa tim nespavanjemuser posted image
D spava prvu turu danas,ja kasnije odo da sredim nokte,vec sad upeklo,muka kad je hladno muka kad je vrucina jedva cekam da odemo na more da se odmorim ko covek

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 178
10.6.2014 9:32:20   
dijana1*
Doco blago tebi kada ces se odmoriti na moru. Meni obicno treba odmor od morauser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 179
10.6.2014 10:09:08   
Torbica
Dijana, dok god ima problema. Nema tu ogranicenja, jer probiotik deluje na lokalnom nivou, u lumenu creva, ne ulazi u cirkulaciju pa da moze nesto da poremeti. Jednostavno ces prorediti kad ti se ucini da prolazi, pa na drugi dan davati i najzad prestati. Slobodno mu davaj dok god treba. user posted image I nek bude obican probiotik, ne neki forte sa gljivicama ili vec, samo bakterijsku acidofilnu kulturu.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 180
10.6.2014 10:55:54   
emicaa
Teodorica spava ,ja na silu ostala budna da sredim stan pa se sjetih i da vas nešto priupitam...Već sam pisala da sam vratila kilažu od prije poroda ali zadnih sedam dana mi se stomak duva to je strašno,ne jedem ni slatkiše više ni grickalice,uzimam sad neke jogurte ali još nije bolje a po stomaku mi puca li puca.imamo li temu za to,znate li vi šta da radim,baš se ružno osjećam ovako user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 181
10.6.2014 10:59:42   
Trcosava
Emice koliko ja negde čuh, onij probiotik jogurti su puni šećera i nisu baš 'zdravi'.

Ako ti se stomak naduvava, obrati pažnju šta jedeš - vrlo je moguće da te neka namirnica nadima

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 182
10.6.2014 11:04:11   
emicaa
Ne jedem više ni bjeli hljeb čak,izbjegavam i meso sa roštilja,u subotu sam ga jela pa sam mislila da ću pući.A nisam ništa novo uvela u ishranu pa da mi ne godi.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 183
10.6.2014 11:06:16   
Anoniman
emice, da nisi pocela da jedes nesto od voca sto je sad izaslo? sta si promenila u ishrani kad su ti se pojavili problemi?

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 184
10.6.2014 11:07:17   
Torbica
Emice, ako ti se ne smiri za koji dan, odnesi stolicu na analizu, Candida nekad hoce tako da zeza user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 185
10.6.2014 11:09:52   
emicaa
Voće i dalje jedem isto,počelo je sa ne redovnom stolicom,jogurti su bar to regulisali.Ujutru je normalan i onda polako počinje duvanje.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 186
10.6.2014 11:14:20   
superm
Ja vise nista na pijaci ne kupujem. Samo zamrznuto povrce. Kupujem krompir i ono sto se termicki obradjuje ali u Maxiju. Voce ili zamrznuto ili sa placa.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 187
10.6.2014 11:17:57   
bubulence
Emice slazem se sa Torbicom, proveri Candidu. nisam ej imala , hvala Bou ali jako dobra drugarica jeste a secam se da se na sve to isto zalila...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 188
10.6.2014 12:01:13   
emicaa
Sad malo pogledalšta je candida ali se guza probudila pa me prekinula,ali koliko vidjeh nema neko prirodno liječenje a nikako mi se ne ide dr.dok uganjem termin a nema mi ko Doru čuvat,baš nemam volju još i za tim,kad je moje zdravlje u pitanju baš sam nemarna,uvjek tražim izgovore da ne idem...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 189
10.6.2014 16:36:32   
Sanjica26 RR
Uopste ne znamo sta da radimo sa Sofijim. Bas je lepo spavala do 6 meseca i samo se jednom promenila. Spava kao zec. Preko dana 15 minuta odrema. Ne zna sama da nastavi da spava. Sinoc se prvi pyt probudila u toku noci i krenula u plac. Tacno se vidi da joj se spava, a ne zna kako da nastavi. Imate li neki savet? Torbiceuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 190
10.6.2014 16:51:18   
superm
Raste joj zubić ili joj je vruće

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 191
10.6.2014 19:25:46   
Žapkić
Tina je danas posle popodnevnog spavanja povraćala. Povratila je sve što je pojela za ručak pre spavanja. Potom je povraćala još 2 puta , ali po malo.
Onda je dobila i proliv. Doduše, samo je dva puta kakila , ali mene hvata frka...user posted image
Nema temperaturu, vesela je, igra se.
Evo, sad sam joj dala supicu iz kesice, a čeka je i čaj od kamilice...
Ne znam samo od čega joj je to, jer sve što je danas jela-jela sam i ja...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 192
10.6.2014 19:36:45   
Žapkić
Devojke, koji čaj dajete deci kada imaju proliv?

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 193
10.6.2014 19:48:12   
bubulence
virus... procitaj tamo u temu Vuki sta sam ti napisala za proliv... a za povracanje ne znam nista osim dijetice. tada joj uglavnom dajem supicu i plazmu, stapice itd...

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 194
10.6.2014 22:10:45   
Torbica
Zapkic, mi smo skoro imali stomacni, eno u temi, isti taj bez temp. Samocitirala sam se tamo.
Sanjice, moj recept za spavanje bebca kod tebe tesko. Ja sam moje naucila da se sami uspavaju i nikad problema. Sad skoro smo imali opet raspravu na forumu u temi da li uspavljujete vase dete, i tamo sam crna ovca user posted image Uglavnom, kad nauce, jednostavno, u periodima kratkotrajnog budjenja, samo nastave dalje, ne traze podrsku, tj one uslove u kojima su zaspali. (vezu se za to ljuljanje, nosanje, sta god...) Jer su zaspali sami nakon mazenja od 5-10 minuta, kako-kad, ali dete budno stavljam u krevet. Ovaj mali jos uvek zna da zakenjka ne bi li produzio mazenje, ali zna da nema manipulacije, umiri se brzo i zaspi.
Ja sam se navecerala i konacno da ves stavim da nocas opere... Nakupilo se ovih dana.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 195
10.6.2014 22:21:53   
Sanjica26 RR
Eh Torbice sama se uspavljivala do skoro. Sada prodje dva sata i ona ne moze da zaspi. Juce smo ju je pustili. Rekoh da vidimo dokle misli tako. Bukvalno se zacenula od plakanja. Kad sam je uzela sve vreme je jecala i zaspala.user posted image Hocu da joj pomognem, ali ne znam kako.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 196
10.6.2014 22:23:52   
Misha i Ljisha
Zapkic nemoj caj od kamilice, daj joj caj od nane.

Dobro vece mame. Evo mene posle celog dana zvrndanja.

Dijana user posted image ako je tvoj Kole kao moja D sad bi trebalo da ga "strebas" da spava dva puta na dan po dva sata. Jer on ti je verovatno spavao sto puta na dan po 15 min upravo zbog stomacica. Medjutim sad to nece ici tako lako. Ja sam jedno dobre dve nedelje lezala pored svoje D dok je nisam navikla da uvek spava u isto vreme preko dana i to je tako sjajno bilo do nekog 11tog meseca kad je izbacila jedno spavanje. (tad me najvise i bilo na rruser posted image )

Nego on se tebi i dalje cesto budi. sta kazes da kad se probudi ponudis malo vodice ili mozda cak nista da probas da ga samo nazad uspavas? Puno mi to nesto budjenja iako kazes da je samo sikio i nastavio (odlicno sto nema placa to je dobar znak). Moja D bi spavala po celu noc bez budjenja ako je nista ne muci. To mi je i bio znak da se ne budi iz navike vec zato sto je nesto boli. Videces veceras. Bice mu bolje i bolje. Bar se nadam.

odoh u vuki temuuser posted image

Direktna veza do poruke: 197
10.6.2014 22:25:39   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

Sad skoro smo imali opet raspravu na forumu u temi da li uspavljujete vase dete, i tamo sam crna ovca user posted image

user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 198
10.6.2014 22:34:45   
Torbica
Ljisho user posted image
Ako cemo - najbolji su crni cajevi, indijski takodje, nista osim njih za proliv. Oni najbolje stezu.
Joj Sanjice, teska manipulacija, kakvo zacenjivanje, zna da ces je uzeti. Kako se od mojih troje nikad niko nije zacenio, to su male pametnice, sto su veci to su pametniji. Naravno, pitanje je nase granice koliko mozemo podneti, jer u jednom momentu ce mooozda samo da se resi, a mozda i nece, nema pravila. Ovako, pomagajuci joj, ustvari odmazes. Naravno, ovo samo ako je sve u redu zdravstveno. Ja nisam nikad ostavila detet daplace - pa da vidim dokle ce, naopako. Obilazim ga svakih par minuta, pomazim, poljubim, nekad otpevam nesto, ne podizem iz krevetica.. Ako je sve ok... Ljuljuskam ja moje andjelcice kad imaju neki problem, normalno. Tad mi se cini da meni vise treba to, nego njima...
Odoh da im spremim sta ce obuci ujutro!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 199
10.6.2014 22:38:51   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

Naravno, ovo samo ako je sve u redu zdravstveno.

kljucna recenica. E sad moja D se ne budi osim ako joj je nesto. Znaci spava celu noc i po 13 sati zna da odvali ali kad je zub il stomak to je plakanje pola noci i spavanje na meniuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here