Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: ikacc Evo ja se porodila 15.10... imali smo super ekipu na porodjaju.. dr Vlada Antic i dr.Zana.. super su bili svi.. Sa sestrama na 4. je druga prica, zavisi od smene do smene.. ima ih raznih, ali uglavnom su fine, sve sto neznate , zovite, neke pridju same, neke morate same da zovete. za dojenje se ne brinite, jeste da ne pokazuju, ali znate da gurnete bebi sisu i ona radi sve sama.. Ako slucajno nemate mleka, ima dohrane,. Ja sam se plasila, ali je sve proslo super, nije bas kao sto neki docaraju P.S. sto se tice EPIDURALA, neka je pitala, moze i kod nas, bas je jedna zena bila u mojoj sobi.... Moja beba se naučena rodila Od 1 dana je sikila ko velika! Dohrane ima, to stoji. Niko ne želi da dočara da je loše u akušerskom bloku ali ja sam razočarana tretmanom. Ja jesam tražila sestre i pitala sve i svašta ali prema meni su bile ljubazne samo zato što sam "profesorka" a devojka sa sela u mojoj sobi jadna nije smela ni da otvori usta a da se neko ne brecne na nju, mastitis je dobila 3 dan i niko nije hteo da joj pomogne, drale su se na nju a ona samo plače. Ja za sebe kažem da mi je bilo sjajno, ali šta bi nam ta devojka rekla o svom iskustvu, ko zna.... Opet smatram da je bolje da svi pročitaju šta se ovde piše pa da budu spremni kad stignu. Ipak je sve individualno. Ja kažem "završi poso i kući ".
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 29.10.2011 22:55:07 >
|