|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 11:44:35   
Didy
IZVORNA PORUKA: Azra_

Didy, kakav vam je bio režim ishrane u hotelu? U koje vreme su se služili obroci? Zadovoljni hranom? Plaža i usluga na plaži besplatna?


Azra, doručak je bio od 7:30h do 10h, ručak od 12 do 14:30h, a večera od 19 do 21:30h ako se ne varam. Hrana je bila savršena, iskreno uopšte se nismo nadali da će biti tako dobro. Mnogo, mnogo bolje nego na slikama. Ovo je jedna od retkih ponuda gde je sve bolje nego što se može videti sa slika. Bar je kod bazena i tu je piće besplatno mislim do 23h uveče, na plaži se plaća, ležaljke nisu uračunate u cenu, ali nam nije ni trebalo. Toliko se najedeš i napiješ svega u hotelu da ni ne pomisliš na plaži da ti nešto fali. Mi smo potrošili svega 100 i nešto evra džeparca i to smo se baš bahatili i kupovali suvenire, maslinovo ulje i slično. Stvarno nemaš gde da potrošiš jer ti ništa ne treba.

Dijana, nisam zabebila, tek smo se dali u akciju, pa mislim da samo tripujem određene simptome, ali videćemo oko 20. šta ćemo i kako. Deca stalno pitaju kad ćemo na more, nemam srca da ne odemo.


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 12:20:52   
choopa choops
Mi nigdje ne idemo na ljetovanje...Na odmor idemo ili u maju ili septembru, a ne znam kako ćemo ove godine, s obzirom da je ćerka krenula u školu. Ja sam planirala da idemo u maju, ali bojim se da nije beba premala (3mj)? Gledamo za sada jug Italije, pa ako je neko bio, značila bi mi iskustva...

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 12:23:36   
Didy
Čupo, s malom bebom je lakše nego kad napune skoro godinu, bar je to neko moje iskustvo. Mi nismo bili u Italiji na letovanju, pa ti nemam šta pametno reći.
Ove godine nema šanse da idemo u septembru jer Stefan kreće u prvi razred, pa nam ostaje samo predsezona, mada bih radije išla s malom bebom nego sa stomakom, al dobro, videćemo još šta ćemo i kako ćemo.


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 12:23:39   
mama krava
Ja u Grcku ne rado idem od kad sam okusila Tursku.... Realno za iste pare dobijes bar za dve klase bolji hotel, a o usluzi da ne pricam + avion!

Preporucujem ovaj hotel, ako je neko zainteresovan za Tursku!

http://www.grandbluesky.com/

Ja sam bila u 7. mesecu trudnoce, nauzivali se za sve pare. Sve, ali SVE je kostalo 1500 eur za 10 dana, nas troje, a mislim da je ovde 2 dece gratis, medjutim placa se avio karta. Nase dete nije placalo hotel, ali je platilo avio kartu i sve takse. Isli smo sredinom juna, a uplatili sve krajem marta i tako uhvatili popuste, ali mislim da je za uplate do kraja februara bilo jos jeftinije, nego mi se nismo mogli odluciti.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 12:30:47   
Didy
MK, mi smo ovaj hotel platili 890 evra all inclusive za nas 4, put nas je izašao autom sa svim putarinama 150 evra, potrošili smo još 100 i nešto evra džeparca, znači kad sve staviš na papir, nas je izašlo 1200 evra sve - smeštaj, prevoz i džeparac. E, sad, pošto su podigli cene, videćemo.
I mi možemo tek krajem juna kad se završi školska godina i sve sednice i kad se u privatnoj školici gde predajem završi nastava. Ali i tad su dosta pristupačne cene. Mada, ovaj avio zvuči primamljivo. user posted image


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 12:37:15   
mama krava
To je stvarno super cena!

Ne znam u kom ste fazonu sto se tice letovanja, ali meni trudnoj u 7.mes nije bilo do svrcakanja, tako da mi je odgovaralo razvlacenje po hotelu, koji je oooogroman i ima puno sadrzaja, non stop se jedeuser posted image user posted image user posted image user posted image , ima plaza ima bazen, a i ma i setaliste pored mora na 50 m od hotela.

A kad ides autom imas uvek neki gas, da se nesto nepredvidjeno ne desi sa autom, pa ipak si umoran od voznje i sl... Po, meni i po mm vredi malo doplatiti za avio.

Ovo je bila nam acena za AI i verujte mi da niiiista nismo morali novca da koristimo. Ima i sladoleda za decu, sokovi besplatni, predstava za decu uvece.... Mi smo potrosili preko mozda jos 100 eur, jer sam ja kupila koznu jaknu i sto smo isli do Kusadasija grada na pijacu i po baklaveuser posted image ...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 12:38:27   
choopa choops
Didy, pa pročitah i ja u onoj temi o putavanju bebe prvi put. Razmišljam možda ako je vakcinišemo (treća doza pentaxima je sa 3mj ako se sjećam, pa poslije toga-dokle sam ja došla u mislima user posted image ) a to bude prije juna.... Možda se nađe neko ko je išao i na jug. Baš bi mi značilo, jer obavezno čitam neka iskustva po netu, ali to su pretežno parovi, ili sa već velikom djecom, a naši ljudi slabo idu. A opet nije isto kad čitaš iskustvo nekog stranca i naših ljudi.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 12:41:08   
mama krava
Jooooj, sad sam se prisetila kako nam je bilo extra u GBS, ima opet da ga lovim ove godine, majke mi....

Evo jedna slika... Hotel je mnooogo lep i pun zelenila, hladovine, trava, cvece....

user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 13:37:27   
dunja RR
MK, prelepa fotka!

Dijo, ja bih isto Antalijsku regiju, javi ako nešto nađeš. Ja bih All, zbog Save, avion naravno.

Nego ne znam da li juni ili septembar. Grčku volim u septembru, nisam imala hrabrosti da idem u junu do sada, da mi se ne zalomi hladna voda. Kakva je Antalija u junu?, da li može da se zalomi hladnija voda ili to u Turskoj nema šanse?

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Mi smo planirali Antaliju, Belek ove godine. Cekam sajam turizma pa da uhvatimo neke pogodnosti.




< Poruku je uredio dunja RR -- 11.11.2014 13:38:56 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Letovanje 2015
11.11.2014 13:50:02   
mama krava
Ma nema sanse da vam bude hladno u junu! Mi smo bili u Kusadasiju koji je severnije, sredinom juna i bilo je pretoplo!

Mi smo bili u Kemeru 2010.god u septembru i isto je bilo mnooogo toplo, a more kao kada! Hotel je bio extra!!! Mislim da je sada jos bolji, ali mu je stvarno jaka cena! Tada smo isto dosta platili, ali smo imali ustedjeno jer predhodne god nismo isli na more, i isto smo uplatili u aprilu, pa smo dobili ok cenu i jos je bio kraj seyone.

http://www.fantasia.com.tr/

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 14:38:36   
mama krava
Setila sam se stvarno dobrog hotela u Gr! Mi bili 2011. i stvarno je super i odlicno samo cenu dobili...bio neki last minute preko booking-a.

Hotel je na Atosu http://www.theoxenia.gr/


A ovo je moja foto tura - http://www.putovanja.info/galerija/grcka/halkidiki-atos/uranopolis/Hotel-Theoxenia-Uranopolis-Atos-7862#slika_2060181

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 15:02:56   
Peace*
Ja već 4 godine letujem u junu u Grčkoj, i to solunska regija, čak se ni nismo spuštali niže gde je još toplije. Ove godine smo otišli ranije nego pre, krenuli smo 13.6., i ta prva sedmica je bila malo hladnija, ali voda nije bila hladna. Razlika je eto bila što na plažu nismo mogli da siđemo u 8, kao prethodnih godina kada smo išli oko 20og, nego oko 10h. No, već sledeća sedmica, znači od nekog 20og, je bila izrazito topla, a noći sveže.
Ja volim Grčku u junu, nema gužve.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 15:28:22   
bubulence
1. sa malom decom bih letovala jedino van sezone.
2.trudnoca... npr u prvoj trudnoci sam mogla i u 9. mesecu da putujem bilo gde. sada sam u 7. mesecu i jedva da odem do sela do kog putujemo manje od dva sata. ne mogu da se zamislim da idem na dalje putovanje. hocu da kazem da sada iz ovog iskustva nikada ne bih unapred uplacivala letovanje ako sam u ranoj trudnocii ili je planiram.
3. mrzim sto mm nikada ne zna kada moze da koristi godisnji... zna da ce biti u julu ili avgustu a to nije dovoljno da bi nesto rezervisali. e sad. on mene nagovara da gledam nesto i idem sa mamom, Emom i bebom u junu ili septembru sto i nije losa ideja ali bi to znacilo da idemo busom sto mi je opet sa bebom jako komplikovano... i opet se moje more dovodi u pitanje... moje dete za 3 god nije videlo dalje od Zlatibora user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 16:02:33   
isidora88
bubi a avionom?
ja sam za more i sa malim bebama i sa vecom decom, mi smo do sad isli 4 puta sa matejom, prvi put kad je imao 7 meseci, super je podneo put, isli smo vozom, ostalih puta smo isli kolima.
i svaki put smo isli u sred sezone, mm je tako dobio godisnji pa nismo mogli da biramo.
za sledecu godinu ako budemo isli bice neki last minute, turska verovatno.

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 16:08:16   
bubulence
Isi zamisli koliko stvari treba da nosim za dva deteta!? kokica, hrane, garderobe, pa za mamu i mene... da ide mm samnom bilo bi ok, ovako mi je komplikovano. u svakom slucaju verovatno necu nista ranije uplacivati, a parice za more vec imamo jer ove god nismo isli ...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 16:14:41   
isidora88
sta ce ti hrana? ponesto kupis tamo i skuvas , nekad rucate u restoranu ili uplatis all inc., kolica kisobran nisu teska, a a garderoba staje u veliki kofer, zezalice za plazu kupis tamo.
mene ne bi nista sprecilo da odemuser posted image
meni je sad komsinica sama sa bebom od 10 meseci otisla na maltu (preselila se tamo kod muza, sve sama, kolica, setalica, koferi, torbe...)
samo zamolis nekog da vas odbaci do aerodroma i smesti, a tamo kad stignete tvoja mama iznese stvari dok si ti sa devojcicama, pa nadjete nekog sa onim kolicima da vam ukrca stvari u taksi ili kako vec idete do hotela, ja bih se lako snaslauser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 16:39:18   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

Isi zamisli koliko stvari treba da nosim za dva deteta!? kokica, hrane, garderobe, pa za mamu i mene... da ide mm samnom bilo bi ok, ovako mi je komplikovano. u svakom slucaju verovatno necu nista ranije uplacivati, a parice za more vec imamo jer ove god nismo isli ...




Bubi ja letos isla s troje dece,uspeli nekako,bilo nam je lepo,imali hranu u hotelu..ako bog da icicu i sledece godine. samo hrabro,deca to mnogo lakse podnesu nego sto mi mislimo.

_____________________________

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 16:45:21   
bubulence
mnogo sam vam ja komplikovana, uglavnom nema sanse da jedem u hotelu, posebno ne da dam Emi... ali stvarno imam veliku zelju da idem na more pa se nadam da cemo se nekako spakovati i otici

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 17:12:30   
cockic
moja deca su bila jednom na moru do sad 2012god.nama mesecno ode mnogo para za kiriju jer smo podstanari,komunalije,vrtic i to je vec 50.000din.mislim mogli bi otici pa posle mora oporavljati novcanik 6 meseci.sto stvarno sa dvoje dece je veliki rizik.i ovako pred kraj meseca je vec tanko u novcaniku,a kamoli tako ceo mesec.

a sto se tice letovanja 2015god.i to je debeli znak pitanja user posted image jedino nesto da iskrsne i da budu vece pare na gomili,ovako jako tesko.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Letovanje 2015
13.11.2014 21:14:39   
Didy
Mnogo si ti, bre, Bubi, komplikovana, nije ni čudo što niste dalje od Zlatibora otišli. Zažmuri na neke stvari, ne komplikuj sve toliko, opusti se malo, ne planiraj sve unapred.
Ja toliko volim putovanja da bih prodala sve što imam i uzela nekog dobrog kampera i vozala se gde god mi padne na pamet. user posted image
Ako se ne budem dobro osećala u trudnoći, ići će neko drugi umesto mene, šta fali, uvek se nađe rešenje. Moj "problem" je što ja uvek zamišljam najbolju moguću varijantu, pa ako nešto iskrsne, rešavam u hodu, ne mozgam o svim teorijama katastrofe koje bi mogle da nas snađu.



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Letovanje 2015
14.11.2014 8:49:33   
Peace*
Bubulence, zašto ne jedeš u hotelu? user posted image
Za tebe je apartman onda.
Uostalom, nije to toliko puno stvari. Ja nosim SVE iz NS. Shvati: SVE! user posted image

Ako te bude zanimalo, pisala sam već u temi, nisam sigurna kako se zove, ali mislim da ima dve - jedna je vezana za hranu koja se nosi, a druga je vezana za sve ostalo. user posted image
Neće me mrzeti da ti napišem ponovo. Možeš se jako lepo organizovati, tako da nemoj da brineš. Samo ti treba plan.

Mislim da ćemo mi opet na isto mesto kao prošle godine: KLIK

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Letovanje 2015
14.11.2014 8:52:13   
Peace*
e sad. on mene nagovara da gledam nesto i idem sa mamom, Emom i bebom u junu ili septembru sto i nije losa ideja ali bi to znacilo da idemo busom sto mi je opet sa bebom jako komplikovano...


Ja bih na tvom mestu radije gledala voz, kušet kola, sa bebom. Pa onda taxi ili bus od Soluna, ako ne ideš daleko od Soluna, onda nije jako strašno da to platiš.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Letovanje 2015
14.11.2014 9:20:02   
Peace*
Razmišljam možda ako je vakcinišemo (treća doza pentaxima je sa 3mj ako se sjećam, pa poslije toga-dokle sam ja došla u mislima user posted image )


Hm. Mislim da se kalendar vakcinacije malko promenio, i da je treća doza sa 5 iili 6 meseci.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Letovanje 2015
14.11.2014 10:17:51   
vonavoj
Mi smo sa prijateljima gledali dupleks u OVOJ VILI..krajem jun bi nas izaslo po 250e,ako bi sad uplatili,a ima dve spavace sobe,dnevna,dva kupatila..ali onda je dosao mm sa posla i shvatio da ne smemo da rizikujemo,jer mu firma nije stabilna..ja se smorila uzas...a ispalili i prijateljeuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Letovanje 2015
7.12.2014 16:02:10   
Anck Su Nmaun
Treba mi neki dobar predlog za Sitoniju a moze i sarti, fin Hotel ne preskup ili neka vila a da ima u sklopu restoran, polupansion.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako se živi bez majke? Teško. Ali neko i ...
Kako se živi bez srca ispod kojeg si disala i rasla prije ovog nepredvidivog svijeta.
5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here