Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 21:45:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa kad nisi za kompromis ..dame, kako ste mi ?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 21:52:33
|
|
|
|
milicicak
|
Serpi, imenjakinji je rodjendan za dve nedelje, a mama je uvrtela sebi u glavu da napravi Mini maus dekoraciju pa sam pocela sa pripremama :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 22:11:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Serpi, imenjakinji je rodjendan za dve nedelje, a mama je uvrtela sebi u glavu da napravi Mini maus dekoraciju pa sam pocela sa pripremama :) bravo za mamu svaka cast... i bubica napuni 3 god?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 11.3.2015 22:28:10
|
|
|
|
emicaa
|
vi kančite,ja došla da vam poželim laku noć i lijepe snove
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:18:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro u kafanu! Ko će kuva kafu?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:21:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro sbb mi naravno opet digao pritisak. iskljuci modem, ukljuci, cacni, aha eto je tu je konekcija, odem na sajt, kad oni imali radove kod mene u kraju, vec sam mislila da je kisa nakvasila kablove Glupi enter. Idem sad dalje da citam i da se slognem za dobro jutro
< Poruku je uredio mali_mis -- 12.3.2015 7:22:10 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:33:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Nemoj, em ti sbb digoa pritisak - sad i teme da ti dignu. Da spremimo hitnu
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:34:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma jok, na temama se iskidam od smeha To mi terapija
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:44:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja umreh od smeha na fetišu
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:44:12
|
|
|
|
lesica
|
Jutro, ili dan, kako kome volja Šta ima?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:47:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bas je ludilo ovih dana na rr. Ja htedoh da otvorim jednu ozbiljnu temu al rekoh zagubice se pa necu dok ne prodje nagradna igra Dobro jutro. Ignorisem dete vec skoro sat vremena ccc grozna sam. Al nikako da dodjem k sebi. sta da radim kad gledam filmove do kasno pa onda probudim mm koji je odmah raspolozen za deljenje poklona, pa jos i to, pa onda sredjivanje, tusiranje, pa lozenje vatre, ja dok legnem bude 1.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:48:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Fetis je tema da ti momentalno digne raspolozenje, i da se isplaces od smeha, sa sve upalom stomacnih misica od smejanja. Les hvala na kafi, ja cu onu najmalecniju, ta razbudjuje dok je gledas
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:50:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro ženskaći. Kod mene se pokloni uručuju najkasnije do pola 11,tad idem u krevet.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:55:53
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Trco imala sam seks i ja sinoć!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:58:16
|
|
|
|
emicaa
|
Mod isproba li išta
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 7:58:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Dobro jutro! Trco imala sam seks i ja sinoć! mozda nam treba tema "pohvalimo se poklonima" aahahah... Al ja sad moram eto bas da se pohvalim ja dobih sinoc dva poklona IZVORNA PORUKA: emicaa Mod isproba li išta ahahahahah mislis na one fetiše? stvarno Mod isproba li ista?
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 12.3.2015 7:59:15 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 8:07:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Dobro jutro! Trco imala sam seks i ja sinoć! I ja,i to ne tako dobar odavno..ne znam odakle me je pre j**avao,da li ruka ili ne spavanje ili komsija iznad koji je slusao Cobeta celu noc...ma ne zna se koji je sex bi bolji,i trajao do zore
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 8:09:05
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni ni momak za sne da dodje u san i uruci poklon, pih Ali neka, stici ce mm, a onda cu sto kaze emica da ga rascerupam
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 8:11:37
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Meni ni momak za sne da dodje u san i uruci poklon, pih Ali neka, stici ce mm, a onda cu sto kaze emica da ga rascerupam MM nema ga ni moj Lukas vec dve noci mozda ce nocas da svrati
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 8:17:02
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) Mm zaboravio da plati kablovsku i sad nemamo net Mama kasni, ja se uspavala, napolju je uzas a danas ne znam sto idem na posao, ceo dan sastanci, nista necu uraditi... Lesice, hvala za kafu :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 8:22:21
|
|
|
|
Modessty
|
Nisam isprobala niš novo. Muža mi osakatili na treningu neki dan i sad ga boli kolence pa sam morala uglavnom ja da radim. Moraću da čekam vikend, da sastaim spisak i onda po spisku udri!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 8:26:39
|
|
|
|
Bibilib
|
Jutro mame,vidim da ste bas vredne....
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 8:27:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Pozrav u kafanu Jos su aktuelene "fine"teme vidim Zaista su odlicne za smejanje,ja se smejem sama sa sobom,pomislice mi muz svasta Ispratila dete u skolu,sad da se probudim,sinoc ostala bas do kasno.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 8:30:29
|
|
|
|
MakiJ
|
Jutro, meni bebac vec 3 dan place u snu, zubi. Mada smirio se oko pola cetri