Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:12:47
|
|
|
|
QueenJ
|
Ooo, pa vi ste pošandrcale zajedno sa ovim padobancima. Gde god pogledam, a ono keks, pokloni, fetiši... Ludilo mozga.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:15:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutroooo, ja odmaram, dosla mi baba, cuva Unu i razvila pitu, jedva cekam da stigne,da jedem evo i vas da pocastim.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:16:48
|
|
|
|
MakiJ
|
Svaka cast, imas li recept za tu pitu?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:18:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja se kuckam sa mm preko fb, i cudu sam posle skoro svake poruke, al dobro, naleti svakom zuta minuta. UM dobro me podseti, mogla bih i ja da jedem
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:19:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Maki klasicna razvijaca, ili savijaca zamesis testo voda, so, brasno, napravis loptice, razvlacis tanko testo, filujes sir, jaja, kajmak, savijas.. Pravim je ja cesto, kada budem mogla slikacu po slikama pa cu postaviti...
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:21:01
|
|
|
|
MakiJ
|
Jos nikada nisam probala da razvlacim, sram me bilo. moram da probam
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Kada probas drugu pitu neces pozeleti da jedes
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:22:57
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ Jos nikada nisam probala da razvlacim, sram me bilo. moram da probam Ma sto bi te bilo sramota Ja moram da popijem nesto protiv bolova, glava me rastura, da'l zbog vremena, ili pms, ili mm...ko ce ga znati.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:26:57
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja moram da popijem nesto protiv bolova, joooj,meni opet aca lukas u glavi serpi,serpi
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:50:06
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja moram da popijem nesto protiv bolova, joooj,meni opet aca lukas u glavi serpi,serpi Ahaha, jedva ukapirah!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:51:19
|
|
|
|
cockic
|
UM pita izgleda super,a verujem i ukus,samo sto ja nemam pojma to da pravim.ja sam samo za kupovne kore i da napravim guzvaru to mi ispadne super jao sto sam se prehladila,uzasno glava mi puca u opredelu sinusa ma haos sad cu diklofen duo da tresnem.jos sam ovakva morala da idem jutros da izvadim novu licnu kartu.i ovakvu nikakvu me slikase.slika je katastrofa ja bez sminke nadivena od prehlade ma sou.sva sreca pa je crno bela slika.samo oni kad ubace da ocitaju ce se krste ko je ovo nece verovati da sam to ja i sin je bio prehladjen od vikenda,nije isao u vrtic tri dana.jutros sam ih oboje poslala.a nocas je cera krenula da kaslje tako da smo krenuli lancano.koliko se secam vaspitacica od sin je bila prehladjena prosle nedelje tako da otuda ova prehlada kod nas. a ja ove nedelje na odmoru,koji ce proci u lecenju prehlada
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:55:46
|
|
|
|
Modessty
|
cockić da na m brzo ozdraviš! I nače i ovde je epidemija gripa. Moji su za sada dobri, ali sva deca prijatelja su bolesna. Pa i odrasle uhvati obavezno posle dece. Ala će mi biti neobično sutra kad dođem na forum, a nigde sličica za kliktanje Ja juče kupih neki Le Petit Marseillais šampon u DM-u. Javljam kad ga isprobam Ne mogu da čekam da se završi nagradna igra
< Poruku je uredio Modessty RR -- 12.3.2015 10:56:03 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:56:19
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja moram da popijem nesto protiv bolova, joooj,meni opet aca lukas u glavi serpi,serpi Ahaha, jedva ukapirah! ti me dizes iz komeee,bas si dobra u tome samo da vam kazem blizi se subota vece,molim da kafana bude puna i da komentarisemo mog decka online I gde su samponcici???? Nema vise da iskacu????
< Poruku je uredio serpica -- 12.3.2015 10:57:18 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:57:41
|
|
|
|
branki*
|
zaseda sednica u subotu.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 10:59:34
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi kako bre nema?! Ima šampončići! Ček ček to da zasednemo Acu?! Pa u subotu nema više nagradne igre. Sumnjam da će nam ponovo doći
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:02:07
|
|
|
|
branki*
|
al,ima grand sou,mister lukas je na ekranu
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:02:46
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Šerpi kako bre nema?! Ima šampončići! Ček ček to da zasednemo Acu?! Pa u subotu nema više nagradne igre. Sumnjam da će nam ponovo doći Ja si mislim na Lukasa ne na Lukica
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:04:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja mislim da ce doci u kafanicu,vec je posecivao
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:06:08
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: branki RR al,ima grand sou,mister lukas je na ekranu au ja to nemam pojma! vidiš kolko sam neobaveštena!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:06:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Neko ce pomisliti da Aca Lukas posecuje rr serpi tvoj tek u subotu, moj sutra
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:06:44
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Modessty RR Šerpi kako bre nema?! Ima šampončići! Ček ček to da zasednemo Acu?! Pa u subotu nema više nagradne igre. Sumnjam da će nam ponovo doći Ja si mislim na Lukasa ne na Lukica ijaoooo plačem!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:09:09
|
|
|
|
serpica
|
MM sto duze cekam vise cu da se radujem... Mod Lukas je moj decko u snovima samo da opere kosu u subotu da mu jabudic ne nadje manu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:13:24
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi i to sa ovo šamponče što iskače ovde A u petak prvo da dođeš na druženje
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 11:18:15
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Šerpi i to sa ovo šamponče što iskače ovde A u petak prvo da dođeš na druženje dogovoreno
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 13:05:49
|
|
|
|
Klarita
|
Sto je veselo Kafa?