Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 13:10:35
|
|
|
|
emicaa
|
Može kafa,može Od jutros nam modem ne radi pa ulazim preko telefona pa me nerviraaa. Doće Aca faca sutra da se pozdravi sa nama
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 13:23:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma aca faca nas je vec zaboravio. Meni stalno dolazi jedan te isti cika pandur na vrata, i uvek trazi jednu te istu osobu. Kako bre uvek kod mene zvoni, ima 50 i kusur stanova, a on bas na moje zvonce. Ja im ko oglasna tabla dodjem
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 15:10:20
|
|
|
|
emicaa
|
Mi upravo iz šetnje,počastila sam se sa Le Petit kremom za ruke-2 komada sledeći put ću uzeti šampon i balzam pa ću zamišljati da sam dobila nagradu Odo sad hranit djetence pa pravit večeru
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 17:32:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Da ne ode kafana dole Prejela sam se, popila sveps, i sad mi je mnogo lakse.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 17:43:26
|
|
|
|
emicaa
|
Mišu a cigarica
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 17:44:32
|
|
|
|
mali_mis
|
E vidis to sam zaboravila Zato cu sad. Hvala na podsecanju
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 17:46:15
|
|
|
|
emicaa
|
I drugi put,odo i ja
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:00:36
|
|
|
|
serpica
|
Evo devojke upravo mi stiglo od decka..kao uvod u predstojeci vikend..kaze Aca..da u subotu ocekujem neocekivano https://www.youtube.com/watch?v=ToMCUbvavcU a sto mi je vencanica a? Sta kazete?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:04:00
|
|
|
|
mali_mis
|
serpi Cini mi se da su tu Aci malo manje masnije loknice
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:09:06
|
|
|
|
QueenJ
|
Ludaci, tuzice nas... A i kada neko bude kucao u googlu Acu, izaci ce mu RR kafana ahahaha...
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:10:56
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Ludaci, tuzice nas... A i kada neko bude kucao u googlu Acu, izaci ce mu RR kafana ahahaha... Izaci ce u novinama clanak kako Aca Lukas visi na porodicnom portalu Ringeraja p.s. ja onda bolje da cutim za "mog nocnog dasu"
< Poruku je uredio mali_mis -- 12.3.2015 18:12:13 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:15:47
|
|
|
|
emicaa
|
Pa čovjek dobija i ovde marketing,što bi tužio
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:16:45
|
|
|
|
serpica
|
MM oprao kosu za vencanje a sto da nas tuzi pa mi mu dizemo....rejting ko zna sta me ceka u subotu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:17:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Queen, jedino ako se kuca "Aca Lukas ringeraja.rs" izadje da je doticni vatao MAP Ovako mozes da motas po stranicama dok ne poludis.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:22:00
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi Mora da si uzbudjena, brzo će subota
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:22:31
|
|
|
|
serpica
|
Ma i da nas nadje,samo smo lepo pisali o njemu..izuzev kose naravno ja sam ga jos i pohvalila kako je dobar u ...... snovima
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 18:27:41
|
|
|
|
QueenJ
|
Definitivno su svi prolupali. A ja mislila da sam ja neozbiljna kad sam pristupila forumu.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 19:08:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Padaaa kafana,opet Gde ste zene,nema vas,pije mi se neko pice a kafana zatvorena
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 19:50:04
|
|
|
|
mali_mis
|
Tu...tu Odoh da smuljam kafu.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 21:09:19
|
|
|
|
emicaa
|
I ja sam ti,zar me ne vidite
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 22:02:42
|
|
|
|
QueenJ
|
Šta je ovo? Prozivka k'o u vojsci?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 22:10:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I ja sam tu...kao
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 22:41:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
prisutna
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 22:43:21
|
|
|
|
serpica
|
Ja se odjavljujem do sutra...imam neka posla za jedno sat,dva...ceka me neko
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 12.3.2015 22:43:24
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha prisutna isto
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: