|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
18.9.2019 11:45:56   
IvanaSK RR
CortinaT krema je proizvod za koji se trudim da uvek imam u kuci. Najvise je koristim u ovom periodu za sina kojem ruke ispucaju i perutaju se. On treninge provodi napolju,pa mu se cesto i deo oko usta zacrveni i isperuta. Sada vise ni ne cekam da se to dogodi,nego mu mazem CortinaT cim dodje sa treninga. 
Devojcici se desi da ima po obrazu crvene pecate,ali i to rešavamo ovom kremom. 
Definitivan plus je sto krema nije masna pa je deca lepo podnose posle mazanja po licu.
Za CortinaT sam prvi put cula ovde na forumu pre par godina i stvarno je preporucujem svima. A svako ko ju je kupio,nastavio je da je koristi.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 626
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
18.9.2019 16:58:09   
Ringerajin doktor

IZVORNA PORUKA: Tajčica

Kažu da nam beba ima kožu atopijske konstitucije. Ja sada ne znam da li je to baš isto što i atopijski dermatitis, ili je rano za postavljanje dijagnoze, a ovo naše stanje je samo uvod?? Beba ima 6 meseci. Pedijatar nije nešto preterano zabrinut, samo je rekla da pojačamo mazanje. Krenuli smo sada sa Cortinatom, i ta mesta koja su inače hrapava deluju mekše. Znači hrapava i gruba, suva joj je koža na butkicama iznad kolena i na jednom listu. Na licu je uglavnom ok, i na ručicama. Beba je vesela, ne deluje da je svrbi niti boli, ne plače.
Da li je neka mama imala ovakvo iskustvo? Nekada kada je baš vruć dan ta mesta se i zacrvene, ali retko.
Zanima me i mišljenje dr Mirjane?
Hvala puno




Postovana,

Pedijatar koji leci dete sa razlogom nije zabrinut i tako ni Vi ne treba da brinete.

Faza suve koze u tom uzrastu je najcesce prolaznog karaktera posebno sto Vasa beba nema drugih tegoba, lepo napreduje spava i jede.

CORTINAT krem mozete mazati vise puta dnevno i duze u kontinuitetu.

Vas pedijatar ce pratiti stanje koze koje ce se verovatno vremenom popravljati.

Sve najbolje

Dr Mirjana Mišić

(odgovor članu Tajčica)
Direktna veza do poruke: 627
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
19.9.2019 15:29:54   
gocic
Nasa dr. pedijatar preporucuje sve vase proizvode. U potpunosti verujem nasoj dr. Sve proizvode Pharmalife preporucuje!
Nedavno smo imali ispucalu kožu lica i laktovi su bili puno perutavi i imali smo i puno ujeda i to jako brzo resili ovom kremom.Kako je koža kod nas isusena ponovo u ovom periodu pred zimu reaguje tako sto se zacrveni i peruta kupili smo CortinaT krem i mazemo često.
Prezadovoljni smo.

(odgovor članu Ringerajin doktor)
Direktna veza do poruke: 628
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
23.9.2019 12:54:02   
stefs
Cortinat sam prvi put probala na preporuku dermatologa, u prvoj trudnoci, i od tada ne dozvoljavam sebi da ga nemam u kuci. Lice mi je u nekom momentu 'buknulo', pojavilo mi se mnogo upalnih bubuljica po licu i vratu, bile su bas neprijatne, ruzne, bolne, svrbele su i nisu htele da nestanu. Pokusavala sam na mnogo nacina da ih se resim, od ciscenja i hidriranja, sa mnogo preparata ( nekoliko puta skupljih od Cortinata ), ali bezuspesno. Obzirom da je trudnoca jedan osetljiv period, na kraju mi je dermatolog (a iz licnog iskustva) preporucila Cortinat koji je konacno uradio ono sto vam mnoga velika kozmeticka imena obecavaju u svojim reklamama,a slabo koje radi. Mazala sam nekoliko puta dnevno, najcesce cak ne ni na celo lice,vec samo na problematicne delove,i poboljsanje se ubrzo videlo. Volela bih da imam da prilozim fotografiju,ali u tom periodu bas i nisam bila za slikanje.user posted image
Od tada ga kupujem stalno, koristimo ga svi u kuci, i svima ga preporucujem, kako za resavanje problema, tako i preventivno (zimski period, period kad se koza isusi od klime i slicne okolnosti). I ako nekome deluje skupo (vidim da ima i takvih komentara) neka ima u vidu da je koza nas najveci organ i da ga trebamo cuvati!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 629
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
29.9.2019 21:07:31   
jane1
Cortinat krema da ekcema više nema,
Crvenilo svako smiruje brzo i lako.
Idealna je za negu suve kože, 
Bebici od prvog dana mazati se može.
Cortinat vole mame i bebe, bake i deke 
Uvek je deo naše kućne apoteke.


(odgovor članu stefs)
Direktna veza do poruke: 630
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2019 18:12:14   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

(odgovor članu jane1)
Direktna veza do poruke: 631
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.10.2019 17:55:57   
marketing RR
Prvi dobitnik CortinaT krema je Maria.lev user posted image


IZVORNA PORUKA: Maria.lev

Nakon sto sam prvi put cula za ovu kremu ovde pre manje od mesec dana, kupila sam je osobi sa psorijazom, a istovremeno isprobala i na sebi i detetu. Naime, meni se povremeno bez nekog posebnog razloga, koza toliko isusi i isperuta, da svrbi do krvi. Posle par mazanja situacija je znatno, znatno bolja, vise ne svrbi, a i prethodni tragovi cesanja su nestali. Dok kod deteta pomaze kod ujeda komaraca, one pecate koje smo mazali nekim drugim biljnim kremama, a koje nismo mogli ukloniti, CortinaT je znacajno umanjio, takodje nakon par mazanja. Sigurno cemo kupiti jos jednu za nas, vredi svake pare, a i izdasna je.



(odgovor članu Maria.lev)
Direktna veza do poruke: 632
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.10.2019 17:57:20   
marketing RR
Drugi dobitnik CortinaT krema je IvanaSK RR user posted image


IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

CortinaT krema je proizvod za koji se trudim da uvek imam u kuci. Najvise je koristim u ovom periodu za sina kojem ruke ispucaju i perutaju se. On treninge provodi napolju,pa mu se cesto i deo oko usta zacrveni i isperuta. Sada vise ni ne cekam da se to dogodi,nego mu mazem CortinaT cim dodje sa treninga. 
Devojcici se desi da ima po obrazu crvene pecate,ali i to rešavamo ovom kremom. 
Definitivan plus je sto krema nije masna pa je deca lepo podnose posle mazanja po licu.
Za CortinaT sam prvi put cula ovde na forumu pre par godina i stvarno je preporucujem svima. A svako ko ju je kupio,nastavio je da je koristi.


(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 633
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.10.2019 17:58:40   
marketing RR
Treći dobitnik Cortinat krema je stefs user posted image

IZVORNA PORUKA: stefs

Cortinat sam prvi put probala na preporuku dermatologa, u prvoj trudnoci, i od tada ne dozvoljavam sebi da ga nemam u kuci. Lice mi je u nekom momentu 'buknulo', pojavilo mi se mnogo upalnih bubuljica po licu i vratu, bile su bas neprijatne, ruzne, bolne, svrbele su i nisu htele da nestanu. Pokusavala sam na mnogo nacina da ih se resim, od ciscenja i hidriranja, sa mnogo preparata ( nekoliko puta skupljih od Cortinata ), ali bezuspesno. Obzirom da je trudnoca jedan osetljiv period, na kraju mi je dermatolog (a iz licnog iskustva) preporucila Cortinat koji je konacno uradio ono sto vam mnoga velika kozmeticka imena obecavaju u svojim reklamama,a slabo koje radi. Mazala sam nekoliko puta dnevno, najcesce cak ne ni na celo lice,vec samo na problematicne delove,i poboljsanje se ubrzo videlo. Volela bih da imam da prilozim fotografiju,ali u tom periodu bas i nisam bila za slikanje.user posted image
Od tada ga kupujem stalno, koristimo ga svi u kuci, i svima ga preporucujem, kako za resavanje problema, tako i preventivno (zimski period, period kad se koza isusi od klime i slicne okolnosti). I ako nekome deluje skupo (vidim da ima i takvih komentara) neka ima u vidu da je koza nas najveci organ i da ga trebamo cuvati!


(odgovor članu stefs)
Direktna veza do poruke: 634
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.10.2019 17:59:53   
marketing RR
Dragi naši dobitnici, pošaljite nam svoje podatke (ime I prezime, adresa u Srbiji I kontakt telefon) do 9.10. kako bi nagrade bile poslate!

Čestitke još jednom! user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 4.10.2019 18:00:16 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 635
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.10.2019 18:01:02   
flamingos
Čestitam svima od❤


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 636
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.10.2019 18:20:26   
emicaa
Cestitam 😊



_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 637
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.10.2019 9:40:52   
Maria.lev
Ja nikako ne mogu poslati svoje podatke privatnom porukom, od sinoc pokusavam. Da li mogu da se iskoriste moji podaci iz nagradne igre za Johnson''s? 


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 638
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.10.2019 9:50:23   
jane1
Cestitke I od mene.


(odgovor članu Maria.lev)
Direktna veza do poruke: 639
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.10.2019 10:39:19   
marketing RR
Maria.lev u redu je, pribeleženo je.

Probajte da obrišete cache I cookies sa uređaja, nekada to pravi problem pristupanju privatnim porukama.

(odgovor članu jane1)
Direktna veza do poruke: 640
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.10.2019 11:39:41   
Maria.lev
Pokusala sam i to, i ništa, kad kliknem pošalji, bukvalno se samo refresh stranica, ali ne ode ništa.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 641
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.10.2019 14:08:01   
flamingos
Moram da se opet oglasim i pohvalim našu redakciju,podatke odmah traže,nagrade se istog trenutka šalju,svaka čast.Izađu u susret kad god treba neka pomoć-bravo❤.Pozdrav svima koliko vas ima


(odgovor članu Maria.lev)
Direktna veza do poruke: 642
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.10.2019 15:47:05   
Maria.lev
Slazem se! 😊 Stigle su nam juce i Johnson's nagrade, samo nikako da stignem da uslikam i oglasim se. Jos jednom, hvala redakciji.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 643
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.10.2019 20:22:06   
IvanaSK RR
Hvala RR i divnom sponzoru ❤️

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maria.lev)
Direktna veza do poruke: 644
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
7.10.2019 12:23:55   
gocic
Sa cortinaT kremom
resices problem svaki,
Bilo da je leto ili
je zima u kuci uvek treba
da ima Cortina T!

Lagana i fina krema, jako prija i
koza je lepo upija,
nije lepljiva vec sveza, nahranjena koza,
Blagog mirisa i bez kortikosteroida ,
ma svaka zena i majka treba da je ima!
Jer jedna je Cortina T krema!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 645
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
12.10.2019 10:19:53   
flamingos
Cortina krema jedna je baš,

da reši svaki problem naš.Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva,koža zna da se suši i puca,tad Cortina krema na vrata pokuca,lepo se namaže,upije baši rešen je problem naš.
Nije fora,a nije ni laž,u Cortina kremi leži prava draž.Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača stransa,ali jedno sigurno znam-Cortina krema je bez mana.

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 646
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
12.10.2019 10:20:40   
kamičak
Pisanje stihova ti je ocigledno jaca strana, bravo zeno!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 647
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
12.10.2019 10:21:57   
flamingos
Kamičak hvala,potrudih se i da razdvojim strofe,ali ode ovako


(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 648
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
12.10.2019 11:15:39   
Mirko Svirko
Cortina T krema od  rodjenja sa nama

I ovo nije bezvezna reklama

Ovo je stvarno resenje

Da ujeda i ekcema nema

Za nas se brine Cortina T krema

Redom je mazemo svi

Pa nemamo brige mi

Koza glatka i cista

Pa osmeh onda jace blista

Da kozu ne ceska nase dete

Mazemo Cortina T kremu od glave do pete

I onda porucujemo:

"  hej cuj svete, Cortinu moze da maze svako dete"







Moze za mame,moze za tate

Pa i za seke a i za bate..

Nije bitan pol, nije bitno doba,

I uvek moze da  se proba..

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 649
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
12.10.2019 11:34:12   
kamičak
Opa, ovde treba otvoriti klub pesnika :) Bas vas inspirise sjajni CortinaT!

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Najpopularnija imena u 2023. godini
Koliko su se trendovi promenili, najbolje govori i činjenica da osim Milice nijedno popularno ime iz prethodnih dekada n...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here