|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.8.2016 9:17:17   
Mariya
Heej, sad tek vidim!!
Draga RR, hvala na kremici!!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
21.8.2016 16:21:11   
Jelenaspy
Kada se nase malo slonce rodilo pre skoro 2 godine imala je savrsen ten i uopste nije bila crvena, natecena, flekava, kakve vec bebice znaju da budu posle 9 meseci provedenih u vodi. Ali ta "savrsenost" nije dugo trajala. Nakon nekih mesec dana pojavile su joj se aknice na licu. Do tada nisam nigde niti videla niti cula da tako mala bebica moze imati lice toliiiko prekriveno sitnim, crvenim i belim bubuljicama, kao u pubertetu! user posted image Iako sam na internetu nalazila utehu da je to normalno da se pojavi, skoro niko iz naseg okruzenja za to nije znao i svi su bili, najblaze receno, zbunjeni kada bi je ugledali. A mozete da zamislite kako se oseca majka koja zeli da njena bebica bude lepa i nasmejana, kao one sa stranica casopisa... Od pedijatrice smo dobili savet da nikako ne diramo aknice, lice peremo samo vodom i mazemo Cortinat kremu. Iako nisu nestale preko noci (ipak ih je bilo previse), posle svakog mazanja primecivalo se kako joj se lice polako smiruje i crvenilo nestaje. To je samo bio prvi znak da cemo imati problematicnu, atopicnu ili kako god, kozu. Nakon toga je usledilo balavljenje zbog nicanja zubica, koje i dan danas traje, a u periodima kada je najjace, jedino Cortinat moze da zaleci crvene, perutave pecate oko usana i na bradi. Posto zivimo na dve lokacije, kupujemo po 2 tube (za svaku kucu), da se slucajno ne desi da zaboravimo da je ponesemo user posted image

(odgovor članu Bubamara14)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
22.8.2016 13:38:26   
Animsaj9
Cortinat krema me je spasila. Dobila sam alergiju po ledjima, i grudima, ispostavilo se da je od sunca. Sitne crvene promene kao odnesene su bile posle samo par puta posto sam namazala Cortinatom. Mojoj sreci nije bilo kraja... od alergije nisam mogla da spavam , istovremeno je svrbelo i bolelo kad pocesem. Kako nanesem Cortinat, koza se smiri i ubrzo je proslo.
Krema koja pomaze svemu, za sve generacije , i u svakom neseseru, 👏

(odgovor članu Jelenaspy)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
22.8.2016 21:59:01   
Mala Elena
Trenutno mi je koza jako osetljiva na deterdzente i sredstva za odrzavanje higijene i mazem Cortinat T kremu. Vraca mi mekocu i gipkost rukama , umiruje delove koji svrbe ili se crvene, a tek miris, njega obozavam. Verna sam mu, sve preporuke!

(odgovor članu Bubamara14)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.8.2016 22:55:34   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.


< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2016 23:31:52 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.8.2016 23:53:38   
Visnjabg
Stigla kremica! Hvala! user posted image user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.9.2016 16:39:17   
Bubamara14
Hvala!
Stigla krema...user posted image

(odgovor članu Visnjabg)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.9.2016 16:55:51   
Mariya
Stigla krema juče!
Hvala puno RR user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamara14)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.9.2016 13:50:50   
marketing RR


Prvi dobitnik Cortinat kreme za avgust je Khaleesi, čestitamo user posted image

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Mi smo lajkovali FB stranu, pa da podelimo i iskustvouser posted image
Za Cortina t kremu smo saznali na RR, mame je stalno hvale...
Onda smo je kupili najvise zbog stalnih ujeda komaraca, musica i drugih buba. Crvenilo je brzo nestajalo, a moja M je rekla da joj se ta krema najvise svidja od svih koje smo kupovali za ujede bubica.
Takodje mi se jako dopada sto i mladjoj, bebi mogu da je mazem bez bojazni, jer je prirodna i bezbedna a tako lepo mirise.
Posle suncanja na bazenu izaslo mi je crvenilo po grudima, nalok koprivnjaci, najverovatnije alergija na sunce. Namazala sam iste veceri Cortina t kremicu i posle dva minuta bilo je lakse, a do jutra crvenilo je nestalo kao i uzasni svrab...
Zato i ja pakujem Cortinu t u neseser za more odmah pored Bulardija jer bez njih se ne mozeuser posted image za Cortinu t


(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.9.2016 13:51:44   
marketing RR

Drugi dobitnik Cortinat kreme za avgust je Jelenaspy, čestitamo user posted image

IZVORNA PORUKA: Jelenaspy

Kada se nase malo slonce rodilo pre skoro 2 godine imala je savrsen ten i uopste nije bila crvena, natecena, flekava, kakve vec bebice znaju da budu posle 9 meseci provedenih u vodi. Ali ta "savrsenost" nije dugo trajala. Nakon nekih mesec dana pojavile su joj se aknice na licu. Do tada nisam nigde niti videla niti cula da tako mala bebica moze imati lice toliiiko prekriveno sitnim, crvenim i belim bubuljicama, kao u pubertetu! user posted image Iako sam na internetu nalazila utehu da je to normalno da se pojavi, skoro niko iz naseg okruzenja za to nije znao i svi su bili, najblaze receno, zbunjeni kada bi je ugledali. A mozete da zamislite kako se oseca majka koja zeli da njena bebica bude lepa i nasmejana, kao one sa stranica casopisa... Od pedijatrice smo dobili savet da nikako ne diramo aknice, lice peremo samo vodom i mazemo Cortinat kremu. Iako nisu nestale preko noci (ipak ih je bilo previse), posle svakog mazanja primecivalo se kako joj se lice polako smiruje i crvenilo nestaje. To je samo bio prvi znak da cemo imati problematicnu, atopicnu ili kako god, kozu. Nakon toga je usledilo balavljenje zbog nicanja zubica, koje i dan danas traje, a u periodima kada je najjace, jedino Cortinat moze da zaleci crvene, perutave pecate oko usana i na bradi. Posto zivimo na dve lokacije, kupujemo po 2 tube (za svaku kucu), da se slucajno ne desi da zaboravimo da je ponesemo user posted image


(odgovor članu Jelenaspy)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.9.2016 13:52:22   
marketing RR

Treći dobitnik Cortinat kreme za avgust je Animsaj9, čestitamo user posted image


IZVORNA PORUKA: Animsaj9

Cortinat krema me je spasila. Dobila sam alergiju po ledjima, i grudima, ispostavilo se da je od sunca. Sitne crvene promene kao odnesene su bile posle samo par puta posto sam namazala Cortinatom. Mojoj sreci nije bilo kraja... od alergije nisam mogla da spavam , istovremeno je svrbelo i bolelo kad pocesem. Kako nanesem Cortinat, koza se smiri i ubrzo je proslo.
Krema koja pomaze svemu, za sve generacije , i u svakom neseseru, 👏


(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.9.2016 13:53:18   
marketing RR

Molimo dobitnice da nam na pp pošalju podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.


Čestitamo još jednom, da u zdravlju koristite Cortinat kremu user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
7.9.2016 1:52:28   
Jelenaspy
Jeeeee....user posted image
user posted image i ja se zahvaljujemo!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
9.9.2016 17:04:01   
JasminaSt
Moram da pohvalim Cortinat kremu-tacno ne znam sta bih radila bez nje-odlicna je za ojed a kad su navalili komarci-koristila sam je i bila mirna .Pokazala se kao super stvar i za alergiju od sunca koju vucem godinama.Sve pohvale i preporuke od mene.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelenaspy)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
11.9.2016 22:59:11   
Khaleesi
Mi tek sada videli.. Hvala punouser posted image za RR

(odgovor članu JasminaSt)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
25.9.2016 23:15:33   
muzicarka
Za Cortinat sam cula od tetke, ona je lekar a ima i problema sa kozom. Ona je svakodnevno koristi a i preporucuje pacijentima. Tako sam i ja pocela da je preporucujem cim vidim da neko ima, najcesce ekcem posto je vrlo uocljiv. A onda, jednog dana, mojoj bebi se pojavilo neko crvenilo u pelenskom delu. Nesto kao pelenski osip, kao ekcem. U trenutku se zabrinem, ali setim se Cortinata, odem i kupim ga... Za nekoliko dana bebi je sve nestalo. Posto sam ja asmaticar i cesto imam promene na kozi, nazvane atopijski dermatitis od strane koznog lekara, pocnem i te promene da tretiram Cortinatom i odusevim se. Starijem detetu sam ujede komaraca mazala istim jer sam ovde procitala iskustva drugih. A onda je i suprug, ponesen mojim odusevljenjem, poceo da maze crvenilo posle brijanja ovom kremom. Sta da vam kazem, ovu kremu uvek bi trebalo imati kako u kucnoj tako i putnoj apoteci. Mogla bi zatrebati svim clanovima porodice u nekom trenutku.
Cortinat - za zdravu kozu cele porodice!!!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.9.2016 14:47:06   
Khaleesi
Da pitamo samo da li ste poslali kremu... Nismo bili kod kuce nekoliko dana pa da nije bio postar dok nije bilo nikoga kuci...user posted image

(odgovor članu muzicarka)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.9.2016 17:09:47   
Maraj
Ja stalno otkrivam nove benefiti CortinaT kreme. Jedna od njih jeste da je CortinaT odlicna za ispucale pete. Mame / zene , koje mucite muku sa ispucalim petama , namazite CortinaT pred spavanje na stopala. Ja sam mazala nedelju dana. Stvarno je savrsena krema. Ne treba vam pedikir. Meni su pete stvarno vidno omeksale. Eto jednog pozitivnog iskustva CortinaT-a a da nije ekcem user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2016 12:07:00   
marketing RR
Pišite iskustva, uskoro saznajemo ko su septembarski dobitnici user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2016 12:16:33   
Tajčica

Bebac je pre neko veče, valjajući se po tepihu, nekako zgulio obraz, tj verovatno ga je nažuljao na tepih + prljavština, i eto reakcije u vidu crvenila na obrazu (koje je nama gadno delovalo, ah mi roditelji). Namazali smo CortinaT pre spavanja, i ujutru ničeg nije bilo. Kaže moj muž - pa ovaj CortinaT baš deluje!
I mene CortinaT spašava u ovom prelaznom periodu, kada je vreme varljivo, čas toplo, čas hladno. Ruke mi toliko ispucaju, ali CortinaT spašava stvar. Koristimo ga svi u kući i svima ga preporučujemo. Fine je teksture, lako se razmazuje i divno miriše.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2016 12:18:13   
IvanaSK RR
Kremu nismo koristili, ali sam letos preporucila sestri, osula se od sunca. Setila sam se da sam ovde citala da pomaže,pa sam joj rekla da uzme. Zvala me je oduševljena posle par dana.
Ne mogu da podelim svoje iskustvo, ali eto, forum i ova iskustva su njoj pomogli, a ja cu, svejedno uzeti kremu da imam zbog bebe, za svaki slučaj.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2016 12:44:25   
lesica
Cortinat nam je spas!
Cvrletu na svaki pad imuniteta izbije ekcem po licu, a kako je krenuo sada u vrtic eto radosti.
Uglavnom, nemam fotografiju gde se vidi ekcem preko celog obraza a najizrazenije ispod oka, ali je zato tu fotka od sinoc - treci dan koriscenja, ostao je da se povuce jos taj najizrazeniji deo, a na osnovu iskustva dosadasnjeg, potpuno povlacenje ocekujem da vidim prekosutra ujutru.

Evo kako je sinoc izgledalo

user posted image

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2016 14:40:05   
Khaleesi

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Pišite iskustva, uskoro saznajemo ko su septembarski dobitnici user posted image

Nama iz avgusta jos nista nije stiglo? user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2016 15:51:47   
marketing RR
Javili smo sponzoru, proveriće da li je svima poslato, ako nije, šalju u ponedeljak user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2016 23:02:57   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.


< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2016 23:32:34 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Najpopularnija imena u 2023. godini
Koliko su se trendovi promenili, najbolje govori i činjenica da osim Milice nijedno popularno ime iz prethodnih dekada n...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here