Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 21:46:16
|
|
|
|
branki*
|
Lele,ostade samo ova moja pijavica sad jos samo fali da dodje dunja i da kaze da njen sava ne sisa vise !
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 21:47:07
|
|
|
|
eca89
|
Bravo, Wiv , mi jos uvijek imamo pred spavanje!
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 21:48:15
|
|
|
|
wivern
|
Ahahahah pa ja sam ga iskusno ostavila sa svekrvom 7 dana, i naravno da je sada lakse podneo da mu ne dam da siki.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 21:50:36
|
|
|
|
milicicak
|
Evo, wiv za tebe a za mene kod mene novo ima da mi se vratio isijas, jupiii, celo popodne lezim za kompom, tako me najmanje boli wiv,
< Poruku je uredio milicicak -- 26.7.2016 21:52:42 >
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 21:54:13
|
|
|
|
Khaleesi
|
Meni uopste nije frka oko odbijanja, kad hoce da siki dam joj :-)
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:05:20
|
|
|
|
wivern
|
Mili daj 5l, odma' Da ne donosis na svakih 5 minuta Sad bih se napila kao dupe, nisam odaaaavno. A vala cu se napiti kad mi se porodi kuma u novembru.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:07:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja isto ne pamtim kad sam se napila poslednji put...
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:08:22
|
|
|
|
lesica
|
Ahooooj! Ja ceskam mladji podmladak dok srkuce mleko, nadam se da ce zaspati uskoro. Ja necem taj sokic, ceka me neko nemacko crno pivce, razladjeno ki zmikce, i vruci burekcici mmmmmh
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:13:11
|
|
|
|
milicicak
|
Evo, wiv, stize jos jedna ne pamtim kad sam se poslednji put napila al planiram dobru pijanku krajem septembra :D
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:16:56
|
|
|
|
branki*
|
Mili,sta je krajem septembra? Jeee,bas je veselo sad
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:17:30
|
|
|
|
wivern
|
Ma idi, jedva cekam novembar Pre toga nemam nista, par decijih rodjosa ali ne ide da se tamo izopijam
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:21:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja se par godina nisam napila, a i kada se setim da uvek povracam pa me boli i glava, ne pije mi se nista do te gadne mere... Uvek sam imala gadan mamurluk
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:23:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Odem da ošišam muza i sina ovde milion tema otvoreno. Pogubih se skroz. Ko bi da pije, ko oseca strast, ko bi drugoga, sta je ovo? Prikljucujem vam se sutra. Ljubim vas zenske!
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:25:23
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,ovde je sad akcija ajde,laku noc😘
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:25:42
|
|
|
|
milicicak
|
Branki, dolazi mi drugarica iz inostranstva, pa da malo proslavimo
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:27:06
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ajde Ivana laku noc... moje dve sad zaspale, a meni nesto muka pa cu da pricekam da prodje, pa onda lezem...
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:29:38
|
|
|
|
wivern
|
Mili to je pravi povod za pijanku. Ivana pa gde ces sada kad je najzabavnije
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:32:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ajde dajte jos tema da se raspisemo ;D hehe
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:40:58
|
|
|
|
lesica
|
Dizite dizite teme, ima ih na pretek. Ima ih raznih. Cim pridjem kompu nadjem vam kojesta
< Poruku je uredio lesica RR -- 26.7.2016 22:41:34 >
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:47:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Morala sam da se vratim makar ovu temu da ispratim. Pih, bre, i ja moram goste imati dok pravite ovde zurku. Molim vas one strastvene, razbudjujuce teme nemojte da preopteretite, da imam i ja koju rec'
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:48:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
Lesice, ti si kao administrator RR i ispravljjas psovke i slicno na forumu...
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:55:02
|
|
|
|
lesica
|
Koje psovke? Ivana, na RR izgleda stigao februar, mrnjaaaaau.. Eeeeee, gde nam je anonimna od juče, ja danas propustih koješta, odoh da čitam
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:58:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam psovala. Valjda Lesi, to od vrucine udarilo u februar Meni je Trca sa kobajom bila vrh, pocepala sam se od smeha :)
< Poruku je uredio IvanaSK -- 26.7.2016 22:59:24 >
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 26.7.2016 22:59:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma ne psuje niko, nego ako se napise nesto tako sto nije ok... Nemam pojma pitam jer sad tek vidim ispod tvog imena administrator pa pitam
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 27.7.2016 2:11:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hmmmm, da li buditi muza? Ove teme inspirisu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?