Mariya
|
Veče mame! Kod mene ništa novo. Sutra na dosadni ctg. Muž se ponudio da me vozi,da ne idem sama. Danas mi je sestra skoro ceo dan bila kod nas,igrala se sa devojčicama, hranila ih,presvlačila, spremila kuću a ja sam lenčarila. A ipak mi se spava, nadam se boljoj noći. Mada mi je H malo povratila 20 min nakon što je zaspala, toliko kašlje jadniče moje A i sad se budi na svakih 15ak minuta, zakašlje se, pa sedne i doziva me, a oči joj zatvorene,spava. Ne znam više kako da joj pomognem. Danas sam joj davala čaj od belog sleza, pa neki dečji sa komoračem, med, čitala sam šta sve može da ublaži detetu kašalj. Na kraju sam joj dala beba sirup, iako je za decu +3, prospan joj dajem od petka ali ne pomaže. Danas čas ima, čas nema T, između 37 i 37,7 varira. Tako da ću ja sutra na ginekologiju a mm sa njom na pedijatriju. Skroz je bleda,oči crvene. Loše je raspoložena, kenjkava. Ne pamtim da je ikad bila ovako bolesna Sline i dalje teku, nakon 5 dana joj obično stane nos,sad ništa. Usisavam je bukvalno na 2-3 minuta. I kad joj očistim nos, ona počne da kija pa čistim ponovo. Sreća pa zna sama da sastavi nosko,uključi usisivač i očisti sebi nos. Von, za kupovinu. I L je tako, 3 dana T. I dalje joj curi nos i kašlje ali je mnogo bolje, ona je super raspoložena. Danas je imala samo 1 novu tačku, prošlo je 8 dana,valjda je to to.
|