|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/17 [chat]
12.2.2017 8:28:48   
branki*
jutro,mame!kod nas pada sneg i duva vetar,imam utisak da je uzasno hladno,a sutra skolauser posted image
kuvam kafu,izvolite!
suzi,kako je tamo kod tvojih,kako se snalazis?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 326
12.2.2017 8:32:46   
Maraj
Jutro mame
branki , zar sneg...kod nas suncano
suzi , tako i ja L nekad ne mogu da prepoznam. Losebno kad se naljuti , pa krene da lupa glavom o pod. Bas je bio dobar. Sta mu ne sad odjednom. Verovatno i ovo vreme....jedva cekam prolece da budemo po par sati napolju...tj on. Ja krecem da radim za mesec i nesto. Covece 2 godine nisam radila. Kao da nikad nisam radila. Ne znam da l cu znati u prevoz da udjem user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 327
12.2.2017 8:35:32   
branki*
sneg,sve je belo,onaj sitni,hladni sneg i bas vidim kako mi ves na terai landara tamo amo.
maraj,bices kao svemirac,tako je bilo meni oba puta,ali,udjes u kolotecinu brzo...

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 328
12.2.2017 8:41:57   
Sanjica26 RR
Branki, sta bi za posao, u gradu? Ili sam ja pomesala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 329
12.2.2017 8:49:37   
branki*
nisi pomesala,sanjice,ovi iz skolske uprave jos nisu nista poslali direktorki,zvala sam je u petak..a,ide drugo polugodiste,mozda ce se izdesavati tokom ove nedelje,nadam se,ti casovi su slobodni,ti koje bih ja da uzmem,a da ostavim neke druge.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 330
12.2.2017 9:13:34   
eca89

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Eco 11 predugih dana smo bile u bolnici. Svega se i nagledamo i naslusamo. Evo još malo pa će dve nedelje od kako smo izašle i nikako da se vrate u normalu. Čini mi se da su sve gore i gore user posted image

Strašno, ne ponovilo se više nikom!
Meni je jedino dobro što sad hoće zaspati u krevetcu, jer je prije bila nemoguća misija, cijeli kvart je čuo. Noćas je baš kašljala ja je uzmem da se malo smiri i dam joj vode, a ona će meni da je vratim u njen krevetuser posted image !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 331
12.2.2017 10:27:56   
PustinjskaRuza

IZVORNA PORUKA: branki RR

jutro,mame!kod nas pada sneg i duva vetar,imam utisak da je uzasno hladno,a sutra skolauser posted image
kuvam kafu,izvolite!

a gdje je to snijeg ponovo? user posted image
nece valjda i u bosni.

Svaki novi pad, u meni jaca ratnicu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 332
12.2.2017 12:24:19   
Milena18
Dobar dan!
Hehe, Eco, kako si se usudila da je dižeš iz njenog kreveta user posted image Super što ste izašle iz bolnice, nadam se da ćete uskoro skroz ozdraviti.
I kod nas je jako hladno i sivo, ali sneg ne pada, nadam se i da neće.
M je nešto kmezava, danima već nije zaspala pre ponoći, mada posle spava celu noć, ali ječi u snu kao da je nešto muči.

(odgovor članu PustinjskaRuza)
Direktna veza do poruke: 333
12.2.2017 12:39:18   
vocicana
Ajjooooj mame, dobar danpre svega.
Mi smo vec u drugoj turispavanja, ruckic se kuva za bebca. On je poceo sve sto dohvati da stavlja u usta, dusa me zaboli kada mu vidim gornje jedinice, kao dva klikera su. Boli ga sunce moje.
Ecika user posted image , Suzi tebe isto jako! Sredice se sve, samo polako, ipak su mali, treba im vremena da se vrate u normalu.
Branki, sto kaze Milenica, kod nas nema snega a takav je opis za vani da kao da ce snezna mecava da pada, ovo je strasno hladno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 334
12.2.2017 15:12:42   
emicaa
Suzi treba vremena da se vrate na staro,ipak razumiju sad po nesto a sve to je za njih bilo previse.Nama je pola godine od kako smo izasle iz bolnice a Dora jos ima strah da ce se opet morati vratiti tamo.I jos sanja nesto ruzno,u snu me stalno doziva.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 335
12.2.2017 16:00:03   
branki*

IZVORNA PORUKA: PustinjskaRuza

IZVORNA PORUKA: branki RR

kuvam kafu,izvolite!

a gdje je to snijeg ponovo? user posted image
nece valjda i u bosni.

u boru,istocna srbija.

branki

Direktna veza do poruke: 336
12.2.2017 16:21:44   
Anck Su Nmaun
Cao mamike i ovde
Voci kad vec pricas o jedinicama, Vuku nikla desna pre dva dana i onako meso mu visi po sred zuba, jao mogu misliti kako to njih boli user posted image Druga je na izlazu spremma se naredna dva dana za plac!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 337
12.2.2017 18:42:54   
PustinjskaRuza
Ima li koja beba od nov.2015? Moj R je tad rodjen. user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 338
12.2.2017 19:32:32   
Sanjica26 RR
Dobro vece i ovde. Ja trcim na nekoliko frontova. Malo pise neke pripreme za skolu. Spremila veceru. Sofi istusirala. T sam pustila sama da se istusira. Sutra u radne pobede.user posted image Jos nisam zavrsila pripreme. Kad ih spakujem za spavanje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 339
12.2.2017 19:40:01   
vonavoj
Mariya,jesu sve ti simptomi i za boginje.i moja J je kasljucala.bila kilava pre boginja..a 3 dana je imala i temp...najvisa 38.2..pregurale smo.nije se ceskala..ali sam je stalno mazala..
Mene ubija glava danas..moja slaba tacka..ramena i vrat.
Inace.isli smo u Bg.narucili ugaonu garnituru..imamo neku staru od mojih jos..uspela sam da nagovorim mm..i to na osnovu toga sto smo dobili povrat novca od opstine jer smo 3 godine placali vise za vrtic..i to iznos os 43.000 za obe..a nasli garnituru na akciji za 38.000..a bila 57.000user posted image

Direktna veza do poruke: 340
12.2.2017 19:43:20   
Sanjica26 RR
Von bas je tezak za novac? user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 341
12.2.2017 19:47:19   
vonavoj
Pretezak za novac..a i ja sam ekonomista..i ja sam na neki nacin stekara..obidjen sve radnje.pa kupin gde je jeftinije..ali on me je za*baouser posted image

Direktna veza do poruke: 342
12.2.2017 20:00:30   
branki*
haha,uvek ima i nad popom popuser posted image bitno da ste kupili ,von,da vas dugo sluzi!
sanjice,srecno sutra!mislim,ako ti dolazi dir na cas.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 343
12.2.2017 21:40:16   
emicaa
Pacurlija spava.Konacno user posted image
Von da vas sofa dugo sluzi user posted image Nas dvoje nijedno nismo ekonomisti,volimo ugadjati sebi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 344
12.2.2017 22:29:15   
suzi kju
Maraj meni je januara bilo punih sve godine od kad ne radim a počeću polovinom aprila user posted image
Deca zaspala, ja odoh da se istuširam pa na spavanje. Mrtva sam umorna. Kuca je velika jurcam za njima, silnu kilometražu ubijem.
Sutra nam se najavili gosti pa sam pravila kolače i sredjivala malo kucu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 345
12.2.2017 22:53:41   
Skockica
Vonavoj user posted image za garnituru, da vas dugo sluzi.
Meni se oci sklapaju a sutra u pola 9 imam termin za pregled. Danas smo dosta setali i mm je zaspao cim smo dosli kuci a mene oko pola 9 uhvatio san na garnituri pored Vasija dok je gledao crtani. Nisam ni utonula posteno on vice vidi mama mokro, smoto moj prosuo vodu.
Laku noc

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 346
12.2.2017 23:28:57   
Duškić
Laku noc!! Samo da procitam sta se radi?? Kako se vikendom odvikne od vrtica, sad borba oko spavanja..tri puta se budi..uz to mi budi i bebca..mm u nocnu i tako da odlepim. Vonavoj...super za garnituru!!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 347
12.2.2017 23:39:03   
Duškić
Skockice, sve se nasmejem kad citam tvoje postove kad napises "moje cudoviste" , tako ja zovem moje starije dete. user posted image ..

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 348
13.2.2017 0:00:36   
Mariya
Veče mame!
Kod mene ništa novo. Sutra na dosadni ctg. Muž se ponudio da me vozi,da ne idem sama. Danas mi je sestra skoro ceo dan bila kod nas,igrala se sa devojčicama, hranila ih,presvlačila, spremila kuću a ja sam lenčarila. A ipak mi se spava, nadam se boljoj noći. Mada mi je H malo povratila 20 min nakon što je zaspala, toliko kašlje jadniče mojeuser posted image A i sad se budi na svakih 15ak minuta, zakašlje se, pa sedne i doziva me, a oči joj zatvorene,spava. Ne znam više kako da joj pomognem. Danas sam joj davala čaj od belog sleza, pa neki dečji sa komoračem, med, čitala sam šta sve može da ublaži detetu kašalj. Na kraju sam joj dala beba sirup, iako je za decu +3, prospan joj dajem od petka ali ne pomaže. Danas čas ima, čas nema T, između 37 i 37,7 varira. Tako da ću ja sutra na ginekologiju a mm sa njom na pedijatriju. Skroz je bleda,oči crvene. Loše je raspoložena, kenjkava. Ne pamtim da je ikad bila ovako bolesnauser posted image Sline i dalje teku, nakon 5 dana joj obično stane nos,sad ništa. Usisavam je bukvalno na 2-3 minuta. I kad joj očistim nos, ona počne da kija pa čistim ponovo. Sreća pa zna sama da sastavi nosko,uključi usisivač i očisti sebi nos.
Von,user posted image za kupovinu. I L je tako, 3 dana T. I dalje joj curi nos i kašlje ali je mnogo bolje, ona je super raspoložena. Danas je imala samo 1 novu tačku, prošlo je 8 dana,valjda je to to.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 349
13.2.2017 5:58:23   
PustinjskaRuza
Marya bravo za djevojcicu sto zna sama sebi izvuci slinice user posted image

Ja se evo spremam za posao. Stomak me toliko boli od menstruacije, moracu popiti nesto protiv bolova. R se budio 2x. Dojio i ponovo zaspao. Budio se u pola 6. Bas nikakvo vrijeme. Tako da nemam vise racuna vracati se u krevet. Jer inace u 6 ustajem. Ocekujemo donje cetvorke da izbiju.. pa nikad. A gornje vec imamo.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Beba od par meseci na moru: Maltretiranje ...
Mnogi roditelji se pitaju da li da kreću na more sa bebom ili je, ipak, bolje da ostanu kod kuće. Dug put, vrućina, udal...

Anketa

Кревети на спрат.
пеперутка16

Да/не и зашто?

Да. (0%)

Не. (60%)

Не знам. (40%)

Ukupan broj glasova: 5

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here