Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 2.12.2017 7:59:49
|
|
|
|
Tvitica
|
E pa cestitam za ispit.... Onda navijamo da je slagao test... Ja sam napravila pauzu od cekalica zbog pilula 2 mjeseca...ostalo mi je jos za 2 dana, pa , pa cu onda ds jurim muza...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 2.12.2017 15:51:38
|
|
|
|
besnaglista
|
Hvala! Ajd pa sa srecom! Navijam!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 2.12.2017 16:28:14
|
|
|
|
vocicana
|
Besna glisto bas si cool. Navijam iz sve snage da su ,nesto mi se cini da ce boga mi januarski zur da pocne sa tvoje . Veliki zagrljaj!
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 3.12.2017 15:16:03
|
|
|
|
besnaglista
|
Hvala Vocice. Radila sam test danas, negativan je opet A kasni mi vec 7 dana. Od jednog negativnog testa u mesecu su definitivno gora dva. Al polako, cekam sledeci mesec. Ovde mi sa vama nekako lakse, podelimo i muke i dobre vesti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 3.12.2017 19:55:04
|
|
|
|
emicaa
|
Besnaglisto bice sigurno sledeci mjesec.Samo ne gubi nadu
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 5.12.2017 0:43:35
|
|
|
|
besnaglista
|
Ma da, ne nerviram se ja... Tj malo se iznerviram i brzo me prodje. Nego mene brine sto meni vec evo 8 dana kasni, bradavice me bole, ne smem ih dodirnuti(a tako su me zadnja dva meseca u plodnim danima samo bolele)... A testovi negativni... Cekacu jos malo, pa ako mens ne stigne, pravac kod dr
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 31.12.2017 20:40:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, pisite novosti u januaru Klik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 31.12.2017 20:41:22 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPraćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
filip, stefan ili Matijapisuljica_ (
11%)

filip (
24%)

matija (
32%)

stefan (
33%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!