Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 13.6.2020 21:40:25
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,pozdrav,evo nas u selu.Pojedoše nas komarci.Jurimo signale.😀Kiša nije padala,dete se izigralo.Odosmo sad u kuću na tuširanje.Pari,javi se kad stigneš.Ostale mame,jeste li dobro?Svima puno pozdrava od vašeg Flamingosa.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 7:52:26
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Ja ustala da poranim na pijacu, ostali spavaju. Juce nam je bas bilo super. Bili na Fruskoj gori ceo dan. Na kraju pojeli sladoled u Sremskim Karlovcima. Kako ste vi provele vikend? Pari, javi se!
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 8:42:17
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,izvolite na kafu.Pijem na terasi,mir,tišina,sunce greje,milina.Jeste li se odmorile?Da popijem kafu,pa ručak da spremim,kupim veš sa žice itd.Iživajte u lepom danu.Nadam se da neće kiša.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 10:34:16
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro.Spavali smo do 8,juce do 10 ni nikako nije godilo.Kisa pada i dalje,cijele sedmice ostaje kisovito.Nemam pojma vise sta je sa ovim vremenom Zelim vam lijep dan
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 10:35:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan zene..Kakk ste dnaas?Kod nas neko sucmurasto vreme. Bezveze.Ja imam musaku od juce.. da spremim i neku pitu.. Videcu mozda jos nesto... M dajem svakog dana neki domaci i sada i sam trazi kao prvo da uradimo pa mozemo da se igramo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 12:10:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam na terasici. Raduckam. Jutros na sluzbu, posle sam im pravila palacinke. Sad pecem hleb, kuvam caj mm i kuvam punjene paprike. Juce smo isli u obilazak tvrđava i svratili na sladoled kao Jess. Uzivajte danas.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 16:26:19
|
|
|
|
pari
|
Evo me :) sve je bilo super, lepo smo putovali, brzo stigli, deca su bila baš dobra, na aerodromu prišli užasno brzo i u Bg i u Njujorku, došli i kući u rekordnom vremenu :) Probudili se u 4 ujutru...jedino to eto...trebaće nam par dana da uđemo u ritam... Kako ste vi?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 16:29:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Vikend je smrt za zenu koja radi,kad se dosta toga odlozi za vikend,izadje mi na nos. Prala sam vesa tokom nedelje i za vikend jos 4 masine,plus sve peglaj...ponovo ce susilica da radi,nema veze sto je toplo..Toliko sam se nakupila negative,sto na poslu,sto u kuci,da je to strasno...Psihicki sam lose odavno,a ssd dodatno,plus me svaki drugi dan glava boli,od umora.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 16:37:02
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste mame?Hajde sladoled torta,izvolite i uz to kafa.Sedimo napolju, i sladimo se.Išli smo po kucu,namontirali trambolinu i uživancija za dete.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 17:21:21
|
|
|
|
emicaa
|
da vam mahnem i ja.isli smo malo u set_nju,sad pecem cockies. Pari super,kako sad izgleda let.Jel nije pun avion?Von nadji neki izduvni ventil dok nisi pocela pucati po savovima
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 17:59:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav mame drage. Mi danas otpadamo kod kuce i bas mi prija 😊 Pari, odlicno, uzivajte maksimalno sada. Jako mi je drago zbog tebe tj. Vas ❤️ Von, u potpunosti te razumem,ja se i sama vrlo plasim toga kad pocnem da radim... Te nervoze sa svih strana. Uf, ne znam sta bih ti rekla, neki oametam savet... Samo probaj sve polako, sta stignes stignes, ne opterecuj samu sebe sa previse obaveza. Saljem ti veliku zagrljaj. Flamingos, uzivajte 😘
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 18:44:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,super! Joj,pokusavam da se ne opteretim,ali mi je previse..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 20:51:10
|
|
|
|
jess021
|
Pari, super za put! Uzivajte! Von, saljem ti zagrljaj, izdrzi, 🤗Mi smo danas turbo, bili smo u stanu od 14-15h, taman koliko sam ja odvezbala. Evo sad su okupane, vecerale i jos malo na spavanjac.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 14.6.2020 21:13:12
|
|
|
|
flamingos
|
Samo da vam mahnem i poželim laku noć.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 8:35:56
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, kafa broj 2 u toku. L se probudila u 5:30h, onda i ja sa njom. Jedva sam je naterala da opet zaspi. Hteli smo na Strand, ali je hladno i mokro. Taman da danas spremam stan
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 8:41:16
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Jess,baš si vredna.Isoih kafu broj 1,druga nakon što založim šport i stavim pasulj da se kuva.Nadam se da ste svi dobro.Mislim na vas.Pozdrav.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 8:43:33
|
|
|
|
remix
|
Sveze je jutro. Kafa broj 1 kod mene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 8:43:42
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Pari, super što je lepo prošao put! Mnogo mi je drago što ste zajedno posle toliko vremena. Flamingos, vi baš uživate. Divno. Von, ne znam šta da ti kažem, ja imam jedno dete i muža koji dosta vremena provodi kod kuće, tako da mi je skroz drugačije. Možda da se dogovoriš sa tm oko vremena koje ćeš imati samo za sebe, jedno popodne nedeljno ili tzako nešto. I da te za to vreme odmeni u svemu, naravno, ne da tebe opet sve sačeka kad se vratiš. Ana, kako napreduju radovi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 8:43:53
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,mm ne radi do podne.Lezimo sa D i mazuljamo se.Probudio me jutros alarm i ja pomislih mogu nastaviti spavati,poceo je raspust 🤦♀️
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 8:59:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Pari, lep provod! Von, nadji nacin da se reprogramiras, odmoris i povratis energiju, sto pre! Dan je suncan, jeeeee ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 9:45:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja u tisini citam dok malene spavaju. Nesto sam lose sanjala. Pocinje mi neka online obuka, pa treba i to da odradim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 9:46:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari,divno. Bas divno. Sada ste svi zajedno 🤗💗 Von, zar nije bolje malo kada radis? Ja stalno kukam da bi radila itd...Moras da nadjes nesto sebi neki izduvni ventil 🤔 Mi se spremamo idemo do grada i da proset_amo malo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 10:23:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Kod nas se ispadala kiša za sve pare. Jutros je oblačno i savršeno za spavanje, svo troje smo se uspavali. Moje dete nešto kašlje, ne znam šta mu je. Pari, uživajte Jess, jeste li počeli renoviranje? Milena, završili smo struju prošle nedelje, ima još nekih par sitnica za plafonsko osvetljenje ali to moram prvo da vidim gde i šta. Nadam se da ćemo od sl. nedelje naći majstora za malterisanje, on nam je problem. U subotu smo zvali jednog, kaže slobodan je za 2,3 meseca imamo još dvojicu, nadam se da je neko od njih slobodan inače ću se upucati
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 11:43:26
|
|
|
|
pari
|
T ustala u 5 🤪 Juce je bio bas lep dan, bili smo dosta napolju...ostalo vreme se igrali kod kuce, pravili rucak...Mm uzeo slobodan dan danas pa cemo i danas uzivati. Lepo je vreme.Ovde tek danas pocinju da otvataju po nesto...vrtici, restorani ali samo napolju...Bukvalno je sve zatvoreno osim radnji. Njujork prazan, neverovatan prizor... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 15.6.2020 11:46:18
|
|
|
|
smeško
|
Pari, samo da ste zajedno. Kako je T reagovala na tatu? 😀 Ja cekam J ispred logopedske sobe. Idemo 3 puta nedeljno. Ceka me tona posla kod kuce...
|
|
|
Anketa
podrskagadjada li bi ocevi podjednako trebalo da ucestvuju oko svih obaveza u vezi bebe koliko i mameda (
64%)

ne (
3%)

koliko im obaveze dozvoljavaju (
34%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!