Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 9:45:09
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro žene! Ivanka, nadam se da ste na suvom jutros? Nisam shvatila otkud se ta voda stvorila u podrumu? Od velike kiše? I kod nas je vrijeme baš nikakvo ove godine, ujutro je kao da se sprema oluja, a popodne Safara mood. Još se nisam okupala u moru ove godine, a evo polovina juna. Mi doručkovali, ja evo radim, ali mi je mozak ostao u krevetu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 10:03:54
|
|
|
|
emicaa
|
meni mozak svako jutro ostaje u krevetu 😂 Ova godina je po svemu naopaka,pa takvo joj je i vrijeme.prosle godine smo se u doba kupali na bauenu,ove godine svaki dan ili je oblacno ili kisa pada.Ali izdrzali smo pola ove godine,jos toliko i gotovo.Valjda ce sledeca biti bolje 😂
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 10:07:26
|
|
|
|
jabudic
|
Upao putnik kroz vrijeme kod neke žene i pita je koja je godina? Kaže ona: 2020. A on: Aaa, prva godina karantina!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 10:08:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Jabudic
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 11:41:09
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, gledala sam i ja u Lesnini, tamo imas komplet namestene sobe, ali uglavnom za jedince. Verovatno cemo za deciju kod Vitax, a stolove smo porucili u Ns U Cortanovce idemo od 06.07.Inace, moja deca spavaju, rano su ustale, a napolje nismo isli zbog kise
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 12:09:09
|
|
|
|
pari
|
Mi ustali u 6....pomeramo se svaki dan za po 1h, dobri smo...Juče isto bio lep dan, bili u parku kod Kipa slobode, popodne išli do radnje i jednog lepog parka koji volimo...Mm sad ide na posao tako da sad sami smišljamo šta ćemo i gde ćemo. Žao mi je što igrališta još ne rade ali dobro, šetaćemo se, šta da radimo. Lepo je vreme. Dobro je što mm uglavnom dolazi oko 5 tako da je to super.Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 12:11:25
|
|
|
|
gagane
|
Ja sam ubedjena i da ce se ovamo sve zatvoriti, taj novi talas kazu u kini krenuo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 13:50:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan. Podrum a u podrumu cevi na sve strane. Kroz podrum prolaze cevi za kanalizaciju i odvod kisnice. Jedna cev prolazi kroz temelj na sred centralne prostorije u podrumu. Komplikovano 😂 Izgleda da su se cevi koje prolaze uspod betona razdvojile od kolicine vode pod pritiskom i tako usla voda. Mi smo super prosli, nas podrum najdublji a vode 2cm u 3 prostorije. Pa dok smo sklonili stvari, podigli onaj linoleum, tu smo najvise vremena proveli. Na samom ulazu u podrum, prva prostorija je kotlarnica, tu se najvise slivalo vode, ali ima tu jedna rupa za bunar (da, da bunar na 4m dubine ispred samog ulaza u podrum 😜) pa su u nju metlama terali. Kazem ja komplikovano 😂Stvar je u tome sto je nivo ulice pre 70 god kad su ljudi tu poceli da prave kuce bio oko 50cm nizi pa sad ispade da su ljudima pruzemlja i podrumi ispod nivoa ulice. Da bi izjednacili dvorista sa ulicom skoro svi su poduzali nivo dvorista i tako ostala prizemlja ukopana pa se u njih silazi niz bar 2 stepenika. A nasa kuca najmladja pa nije tako. Svekar prvo izravnjao dvoriste sa ulicom pa pravio kucu. Ali pametnjakovic sproveo cevi kroz podrum. Hteo covek kupatilo u podrumu i sad ta cev zeza. Eno ih sede ispred i planiraju da sve to premestaju van podruma a te cevi zabetoniraju, tj nece biti kupatilo u podrumu 😁 Mozda bazen ako ovako nastavi 😂 Komsijama inace ulazila voda do kolena... Izlazilo kroz slivnike, iz dvorista se slivala niz stepenice.... Haos... Nije kanalizacija mogla odmah da primi tu kolicinu vode.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 14:48:37
|
|
|
|
jabudic
|
Ivanka, viša matematika 😄😄😄 Bitno da ste prošli sa 2cm, pa valjda dođe i ljeto ove godine. 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 15:38:09
|
|
|
|
flamingos
|
Ajoj Ivanka,znači-veselo.Od jutros me nervira internet,užas.Nadam se da uspem sada.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 15:48:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Veselo bas. Mm dosao ranine s posla, jos pre podneva, da bi premestili sve i podigli na visi nivo jer smo nocas samo nabacali na suvo. A najavljuju nove padavine danas. Kaze svekar, sad je kanalizacija cista, nema bojazni za novi izliv 😂 Veciti optimista! Rucasmo pa ja na casove posle...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 16:25:22
|
|
|
|
emicaa
|
mi sad usli u stan,David sa njemackog a Dora iz skolice.Jutros je isla u pravu skolu na upoznavanje Dobila raspored casova i raspored gruoa.Njena grupa se zovu mede.Jedva ceka avgust da krene. David uzeo slova,uci covjek 😂Ubjedjena sam da ce do pete godine uveliko citati ako ovako nastavi
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 16:33:44
|
|
|
|
pari
|
Super emice za oboje! Koliko ste vi već tu?Ja sad počinjem da se raspitujem ovde za škole... Ivanka, baš vam je zeznuto...nadam se da ćete rešiti!
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 16:38:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pari, kakva je tamo situacija? Joj primite me na koji daaaaan 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 16:41:50
|
|
|
|
pari
|
Hehe Ivanka, verujem da ti je sad samo da nestaneš... Što se tiče korone, sve je zatvoreno ovde osim radnji. Kafići rade take out i počele su terase da rade. Parkovi otvoreni samo za šetnju. Dosta ljzdi i dalje radi od kuće.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 16:42:43
|
|
|
|
emicaa
|
Pari mm je ovde skoro 30 godina a ja sam 10.Svekar je dosao ovde 88.godine i kad je dobio papire onda je preveo i njih. Napolju se nesto gadno sprema,crno nebo
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 16:44:49
|
|
|
|
ivaMark
|
pari, nisam u toku..jeste li se vi preselili zauvek sada? Moji se igraju u na igralistu decijem, tu je odmah pored zgrade i tacno je Luka najglasniji, on je ekstrem u svemu. E da, od septembra krece J na ples a L u muzicko predskolsko...on je antitalent za sportove sa loptom, fudbal ga ne zanima, mislim da je pet puta u zivotu sutnuo loptu, plivanje jedino sto voli... A muziku obozava i voli da igra 😎
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 16:49:52
|
|
|
|
pari
|
Nismo još ali se jako nadam da ćemo na jesen pa moram da se raspitam u slučaju da bude tako... Super za ples i muzičko, to je baš lepo!
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 16:53:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan,mame. St aradite?Ivanka, kako ste? Resen problem?Ili bazen radi? Emice,bravo za Davida 👏👏👏👏 Flamingos, kako je vama u selu? Ima li neta?Von, nadji nekoga sebi, bolje to nego da pucas psihicki..LPari, bas mi je drago sto ste zajedno i napokon uzivate. Kako je rukica sada?Pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 17:10:18
|
|
|
|
pari
|
Mirko, hvala na pitanju, rukica odmah bila dobro! Divno nam je vreme, bili smo još u 9 napolju...posle ćemo opet
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 18:54:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdravcici mame. Mi smo stigli jutros na Divcibare, mini odmor je otpoceo. Super vreme do malopre onda se spustila kisa, sad je i stala ali sve je mokro. Von, kako si? Ostale mame?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 18:57:43
|
|
|
|
ivaMark
|
Super pari...i drago mi je da ste konacnooo otputivali. Mi bilibdo biblioteke, sada vecera i spavanjaaaac.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 18:59:29
|
|
|
|
pari
|
Mama jo, lepo što ste otišli negde i nadam se da vam kiša neće smetati... Meni danas T sama zaspala, nas dvoje slagali lego, a ona legla na krevet pored nas i zaspala...jupi! Kako ste mame? Kod nas je tek 1
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 19:15:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pari, divna malecka, zna sta treba ❤️👍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 16.6.2020 19:48:29
|
|
|
|
emicaa
|
pari vama dan tek poceo a nas se blizi kraju 😂 Ljuta sam kao zmija,zovem T da veceramo ne odgovara.a bila u svojoj sobi.Pretrazim stan nema je,hladan znoj me oblio.Mm ode jod svekrve kad ona dole,samo se izvukla i nestala.A njima rekla da znamo da je tu.Aaaaaa pojela bih je od muke
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZdravstveni problemi nedonoščadiPrevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: