|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
24.7.2020 10:37:27   
ivaMark
Noznu za duvanje a punjenje direkt iz cesme, one iz dvorista. Koliki ti je bazen i imas li pumpu? Prostudirala sam sve oko bazena 😁 i teorija i praksa 😅😅

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 751
24.7.2020 10:42:15   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja sedim na klupici u dvoristu. Milina.

Inace mm je bolje. Mnogo mi se mazi. 😀
Sad me je zvala drugarica (mm-ovog kolega zena) da joj nakupujem namirnice. Muz joj je pozitivan. Dete i ona nisu. Ali su u karantinu. Sad cu da prekinem svoje uzivanje i odoh to da obavim. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 752
24.7.2020 11:03:46   
Khaleesi
Joj pa vi sve sa dvoristima i bazenima 🙃😒

Mi u stanu samo da klimamo.... Mama Jo super su. Juce u parku M ubacila u koš 3 puta onu obicnu loptu pa joj sinoc kupili košarkašku jer je htela.... I sad ih vodila da bacaju u školskom, i ona se smorila zato što sad ovu ne može da ubaci kaže teška je.... 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 753
24.7.2020 11:41:25   
Mirko Svirko
Sanjice, muz joj je pozitivan a ona i deca nisu?

Samo se siri ovo. I prekinuli tvoje uzivanje 😣Ali bitno je pomoci. Cuvaj se.

IvaMark, svaka cas_t kakvo znanje.Mama jo, punis bazen i uzivas?
Kod nas nije ni toplo ni hladno al za bazen nije.
Kh, i mi smo u stanu. Nego sreca nasa imamo plac na 10km pa kdemo svaki dan. Inace ja bi ili izludela ili pocela da ujedam.

Direktna veza do poruke: 754
24.7.2020 11:43:18   
ivaMark
Mirko, prve godine sam muku mucila sa bazenom i zelenom vodom...ne isplati se ono cudo puniti vise od jednom...bazen je bio 76cm visok, precnik 3m... 

Kh, sada smo u stanu 😁😁

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 755
24.7.2020 12:41:23   
mama Jo
A vas je taj bas veliki bazen, nas je mali bas, samo za brckanje 😊 ali dobar nam je jos ove godine, vec gledam da sledece uzmemo neki ozbiljniji.

I mi ga duvamo noznom pumpom, ali je nemamo, ovde u selu uzeli od komsije, pa sad hocu da kupim jer planiram da im nosim bazen za grad. Pa sam bas htela da proverim ima li mozda neka specijalna pumpa. Ta nozna je skroz ok onda.
I ovde mi je super jer crevom napunimo za cas... U NS planiram na terasu da im stavim, i ne znam kako cu puniti. Tamano svakako necemo pun, ali opet... Sa serpom pa milion puta user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 756
24.7.2020 12:45:14   
Mirko Svirko
Lele mama jo.. a kako ces prazniti? Ja dam 4ti sprat zamisli da pljusmem ceo bazen haha 😂😂😂

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 757
24.7.2020 12:59:21   
jess021
Mama jo, mi smo kupili električnu pumpu, sa noznom ne bi ga do sad naduvali, a vodu smo ispali iz cisterne, u nas bazen stane 2.5-3 kubika vode, nije malo uopste. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 758
24.7.2020 12:59:41   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Sanjice, muz joj je pozitivan a ona i deca nisu?

Samo se siri ovo. I prekinuli tvoje uzivanje 😣Ali bitno je pomoci. Cuvaj se.

IvaMark, svaka cas_t kakvo znanje.Mama jo, punis bazen i uzivas?
Kod nas nije ni toplo ni hladno al za bazen nije.
Kh, i mi smo u stanu. Nego sreca nasa imamo plac na 10km pa kdemo svaki dan. Inace ja bi ili izludela ili pocela da ujedam. 

Mirko, vratih se svom uzivanju. 🙂Bas sam se umorila. Imam kolica. Kupio mi ih je mm, kao neka modernija. Ali ipak crkoh jer je vruce. Napravila sam svima vocnu salatu i sad sedoh na klupicu dok nije upeklo. Da, muz pozitivan, ona i dete nisu. Mada, rece mi da je i mali dobio temperaturu☹️

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 759
24.7.2020 13:00:55   
Sanjica26 RR
Mi smo odustali od bazena. Za njih dve treba veci, a oni nisu ni malo jeftini. Ako nadjem nesto povoljnije ok. Ako ne, nista. 

Direktna veza do poruke: 760
24.7.2020 13:08:02   
ivaMark
Sanjice, oko 10000din je sa pumpom bazen, 3*0.76m metalna konstrukcija...isplati se stvarno. Jos sam ispod mog kupila stiropor najdeblji, 50€ samo to me kostalo 😅😅😅  i pokrivac 1000din... Tabletice ne izadju. 

Direktna veza do poruke: 761
24.7.2020 13:18:01   
mama Jo
Nisam razmisljala o praznjenju user posted image
A mi smo na 6.spratu user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 762
24.7.2020 13:22:42   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Sanjice, oko 10000din je sa pumpom bazen, 3*0.76m metalna konstrukcija...isplati se stvarno. Jos sam ispod mog kupila stiropor najdeblji, 50€ samo to me kostalo 😅😅😅  i pokrivac 1000din... Tabletice ne izadju. 

Mozda se isplati ali moja plata je mala. Ne mogu prosto u cugu da dam 10000.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 763
24.7.2020 13:25:36   
mama Jo
Ja sam gledala neke na akciji 15000 sa tim dodacima, ali ove godine nam ne treba jer su one male, ovaj im je sad dobar jer se brckaju u principu samo. Gledala sam za sledecu god da sa mojima kupimo taj veci, pa pola/pola platimo.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 764
24.7.2020 14:05:54   
jess021
Sanjice, ovaj nas je 3*1.8, nije uopste mali, kosta je 4000.

Ja sam pekmez zavrsila, rucamo, pa cemo polako za Ns. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 765
24.7.2020 14:18:45   
flamingos
Jess,bravo za tebe,vredna si.Srećan put,želim vam lep provod.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 766
24.7.2020 14:58:11   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Sanjice, ovaj nas je 3*1.8, nije uopste mali, kosta je 4000.

Ja sam pekmez zavrsila, rucamo, pa cemo polako za Ns. 

Nama treba 3X74. Svakako sad kupujemo instrument 30.000. Treba nam novac za to. Promenila se politika skole tako da moramo da kupimo. 
Ako slucajno naletis na netu kao vas, posalji mi link

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 767
24.7.2020 16:32:31   
flamingos
Gde ste mame?Sve je popeglano,tako da nemate brige.😀.Dete još kod sestre od strica.Kupanje završeno,ručale su i igraju se.Ja sredih letnju kuhinju i sad odmaram.❤

Direktna veza do poruke: 768
24.7.2020 17:18:02   
Tiziana
Jedno pitanje, sad kad piset_e o crkvenom kalendaru, pustanju masine itd.

Zbog cega se ne ukljucuje masina za ves? jasno mi ke da ne treba fizicki da se obavljaju poslovi, cuscenje, pranje itd, ali kakve veze ima masina? Ja ne mogu da razmisljam o tome da li je crveno slovo ili ne. Imam toliko posla na poslu i kad zavrsim u 5,pola 6 imam sto drugih obaveza, jos da ne mogu da ukljucim masinu kad hocu, a neophodno mi je, to bi me dotuklo. Iskreno, zavidim vam na bazenima, dzemovima i ostalom, ne mogu da dooocekam godisnji odmor! 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 769
24.7.2020 17:21:39   
Ana RR
Tiziana, ja to uopšte ne gledam, ne mogu da živim tako. Niti imam crkveni kalendar niti razmišljam o tome da li je crveno ili crno slovo. Svaki dan mi je isti i uvek imam posla.

Da dodam da uvek mogu da pretpostavim kada je praznik jer se tada ništa živo ne čuje u komšiluku a inače uvek neko kosi travu, lupa, radi... user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 24.7.2020 17:25:41 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 770
24.7.2020 17:22:03   
ivaMark
Tiziana, ne znam sta znaci neukljucivanje masine praznicima... Licno je ukljucim kad god imam vesa, ne gledam u kalendar. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 771
24.7.2020 17:38:53   
mama Jo
Ni ja bas ne gledam na crveno slovo kad je masina u pitanju... Bas to- ne radim neke fizicke poslove tada.

Sad je bas lepo napolju, devojane se brckaju a ja se suncam. Maada sam pocela da dobijam i kao kazu onda nesto ne valja da sunce, ali sad mi nesto prija 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 772
24.7.2020 17:45:15   
Tiziana
Ti obicaji kada su nastajali islo se na potok da se pere ves. Tada je to imalo smisla.. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 773
24.7.2020 19:40:34   
Khaleesi
Gde ste zenske...

Ja sad zamenila krofne, decu izveo muz da gadjaju kos tj da vezbaju.... A meni se bas prijele krofne.... Joj... Pa da probam neki recept od njegove strine znaci toj zeni pekare da zavide kakve krofne pravi. Pa da probam sad prvi put 🙃

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 774
24.7.2020 19:46:01   
flamingos
Kh,super,javi kako su ispale. Ne sumnnam u tebe.👍Evo iskokala sam kokice i sedoh,grickam i čitam šta ste pisale.Dobro sam,a vi?Izvolite na kokice.Gde su ostale mame?

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here