Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 9:25:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav ☺️ Jess, mi jos ovde, bicemo do srede, mami dali sledecu nedelju stari godisnji da iskoristi, nije ni znala, pa cemo produziti jos 3 dana, trebali smo danas da idemo za NS. Sad amo bas dugo ovde, ali samo zbog toga sto ne znam sta bi u grasu usled situacije. Idemo, pa cemo videti, doci cemo sigurno opet uskoro. Ni ja nisam videla kakve su to nove mere?
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 9:27:21
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Mi jos u selu. Mozda i produzimo boravak. Slusala sam i ja o merama Jess. A ovamo je bas zahladnelo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 9:34:35
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jitro.Mama Jo,Duškić uživsjte.Hladno je i ovde.Mi danas idemo na slavu.Srećna slava svima koji slave.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 10:43:33
|
|
|
|
jess021
|
Da deca starija od 2 godine treba da nose maske i u parkovima i na igralistu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 10:45:49
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,hvala na informaciji.Nisam za to čula.Nove mere.Tek do septembra i polaska u školu šta cće da bude.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 11:04:26
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Da deca starija od 2 godine treba da nose maske i u parkovima i na igralistu. Joj, mislim ok sasvim logicno verovatno. Svakako necemo posecivati parkove, bolje. Mlaticemo okolo 😂
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 11:34:18
|
|
|
|
vocicana
|
Sto se tice deteta, posto se ne igra u parku, masku stavlja samo ako ulazimo negde, iz vrtica je povucen, ma nece ovo jos sve da stane, ali vise ne mogu da se zamaram, puna mi je glava i na poslu, samo mi jos fali i tv i da slusam bruku. Danas cemo malo da skitamo, da se druzimo, moram malo do mame da odem.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 12:47:14
|
|
|
|
Tiziana
|
Ne mozes decu da izolujes doveka, a ovo nece samo jednog dana nestati u blisk9j buducnosti. Mi idemo u park. Voze bajsove, trotinete. Naucili su da drze distancu koliko toliko, ali druze se sa drugarima.. Osim sto ne treba fizicki da se razbole, treba i psihicki da ostanu zdravi i treba im da trce, da se krecu itd.. mi nazalost selo nemamo, tu smo gde smo i moramo izvuci najbolje iz svega toga. Mi smo imali neke velike radove u stanu, zavrsili i sada sledi ciscenje i sredjivanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 13:10:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno, ko zna dokle ce ovo trajati. Tiziana, koliko tvoji imaju godina? Moje sad nekada u igri uzmu masku i stave, skoro ih je mam ovde vodila u prodavnicu pa su stavile maske kad su bile unutra. Ali sad bas da im drzim maske dok smo 2 sata u parku... Lakse mi je onda da izbegnemo park jos neko vreme. Sad je ionako toplo... Isto tako, idemo okolo pa voze trotinet i bajs, pa na nekoj livadici zastanemo pa se igraju.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 13:14:04
|
|
|
|
pari
|
Ovde skoro sva deca nose maske na igralištima. Pripremaju ih da će na jesen svakako morati sa maskama u vrtić, školu... U Bg ću izbegavati igrališta koliko mogu ali opet ne mogu ni nikad da ih ne odvedem na igralište...videću i sama šta ću...
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 13:16:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi cemo, evo, sad na selu biti skoro 3 nedelje, ali prosto se moramo vratiti nazad kuci. Cuvamo se inace, sad eto vise nego obicno. Mi sad brali maline pa cu neku torticu napraviti, ostatak u zamrzivac. Ima bas dosta malina, stavili smo vec oko 3 kg u zamrzivac. To su neke stalnoradjajuce, kaze tata do prvih mrazeva ce da radjaju.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 13:18:51
|
|
|
|
Khaleesi
|
Caos mamike... Juce sam bila u haosu sama sa decom, a noga ukocrna sva. Pre nekog vremena je mm kupio pcele, jer iskreno kad god smo kupovali med, a placali smo dosta, mislim da nije bio cist med. I tako njemu dune, kupio covek kosnice i juce isao da prvi put vrca med 😜 bio je odsutan ceo dan, a ja opet kazem ukocena.... Ali uvece je doneo dosta meda pa smk svi sad happy jer eto po prvi put u zivot 100% sam sigurna da cemo jesti med a ne secer u boji meda....Procitala sam sta ste mi pisale, i bas jeste tako od prepone krene, pa na kuk desni ali juce se cela noga oduzela mislila sam da je nesto opasnije. Posle sam se razmrdala pa je popustio ali jedva sam sinoc zaspala....A mi po parkicima bas idemo malo sada, izbegavamo decu i guzvu....bas je bzv vreme za bilo sta... Nisam vise pametna sta da sse radi. A kada idemo negde deca obavezno imaju maskicr....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 13:48:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh, super za med ☺️
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 14:10:54
|
|
|
|
Tiziana
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Tiziana, koliko tvoji imaju godina? Meni ce sin sad 11,a cerka sad 9.Veliki su i razumeju. Nekad se u igri napolhu zaborave, ali vecinu vremena se stvarno trude da se ne unose drugarima u lice, da se ne grle, ne ljube. Oni su uzasno aktivna deca, pre korone su trenirali, ne zato sto ih neko tera i nabija im obavezu, vec sto vole. on cak nekad i po 6x nedeljno, ona 3x.i onda ih najednom zatvoris i 3m sa fotelje na fotelju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 15:27:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Kh ni mi ne idemo po parkicima, ni po igralista. One nesto i ne traze. A i da traze sigurno ih ne bi vodili. Situacija nije za igranje. Upravo slusam koferenciju. Ima dece zarazene ovim virusom. Skroz smo se nas tri distancirale koliko mozemo. Mm ide na posao, ali on je sam u kancelariji. Legoh malo, pa da nastavim dalje gde sam stala.
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 15:42:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jess, havla na informacijama. Nisma znala za to.Kh, bravoo za vas domaci med.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 15:54:49
|
|
|
|
Maraj
|
Mame samo da vam mahnem. Nisam vas citala par dana. Vratili smo se kuci sa Zlatibora. Deca poludese sad u stanu. Koliko je lakse odgajato decu u kuci u odnosu na stan... Pozdravljam vas...citam vas od sutra redovno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 16:26:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Ana, kakva je malvazija? Još uvek nisam probala :D imali smo neko afričko belo vino pa prvo to da popijemo. Mada, neću izdržati još dugo, možda već večeras otvorim :D Ja najviše volim Badelovu Malvaziju, divnog je pitkog ukusa, ali nema je nigde.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 18:07:16
|
|
|
|
flamingos
|
Kh,super za med.Nas dve dođosmo da se igra dete,mm ostao još.Opet će kiša,bar malo u dvorištu da vozi Anđela trotinet itd.Šta radite name?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 18:19:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi se, evo, igramo u dvoristu. One kao stavile neke njihove bebe y saksije od cveca pa razvile neku igru 😂
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 18:58:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala devojke... Ja sam bas srecan nisam verovala da ce nam uspeti posebno sto on sam mora oko kosnica da ih seli na te paše kako vec ide ali eto uspelo je. 😁 Danas da vidim koliko cemo da odvojimo za nas i za rodbinu ostalo da prodamo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 22:55:41
|
|
|
|
flamingos
|
Kh,dobaci jednu teglu.😀Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 22:58:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kh, organizuj nagradnu igru za teglu meda 😂😂😂😂😂😂😂😂 Bravo za vas. Bas lepo. Eto civek se trudi. I deca jedu vas domaci proizvod.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 23:01:10
|
|
|
|
pari
|
Da Kh, to je baš lepo...uživajte u medu :) Mi bili prepodne u Njujorku. Neverovatan je grad stvarno. Svi misle da je prepun betona i stakla i da su samo zgrade ali nije tako...na svakom koraku parkić, cveće, trava, sportski tereni, mali trgići...plus toliko raznolik grad...Ovde je 36 stepeni, tako će i sutra biti pa ćemo sutra na plažu opet jer mm ne radi...Još malo da uživamo... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 07/20 26.7.2020 23:03:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Vau Pari.. uzivajte jos malo. Bas mi je drago da ste zajedno i da uzivate. I ja sam mislila da je grad samo beton sto ti kazes.Sutraz uzivanje na plazi 👍😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciOsnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: