Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Propolis Books poklanja knjigu "Moj bliz... 24.7.2020 6:42:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Naši dragi prijatelji iz izdavačke kuće ProPolis Books obradovaće najvrednijeg korisnika Ringeraje knjigom "Moj blizanac je superzloća", Dejvida Solomonsa. Luk iz ove galaksije i Zvezdan iz one, a suštinski jedan isti, naći će se oči u oči. Onaj je šarmantan i osvaja sve ovdašnje prijatelje. Ovaj je sumnjičav, jedini. Onaj nosi čizme na raketni pogon i materijalizuje sve na šta pomisli, ovaj je bez moći. Ama, niko ne putuje kroz vreme i prostor bez plana, a taj plan je obično zločest. Moramo da se podset__imo, zvučaće malčice komplikovano: Zak je štreber koji je dobio supermoći jer se Luku ? koji je stripofil i sve bi dao za njih ? piškiriškilo. I dok je bio u kupatilu, Visoki predstavnik iz paralelnog univerzuma, Zorbon Odlučni, po hitnom postupku dostavio je šest moći bratu kojem do moći uopšte nije stalo. I onda je on spasao Zemlju prvi put. Onda su došle i multiplicirane nastavnice fizičkog, koje to u stvari, nisu bile, već su vanzemaljci želeli da osvoje Zemlju, iz čistog uživanja u rijaliti šouu. Pa je Zemlja spasena drugi put. Onda je došao Drugi Luk, koji je isti kao i prvi, samo što nije. PROČITAJ VIŠE ... Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik/ca sjajne nagrade? Najpre treba da budete član Ringeraje, zatim ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do predivne nagrade koja će da upotpuni prolećni i letnji period! Nagradni konkurs traje od 24.7. do 13.8.2020. (zaključno sa 13.8.2020.) a najvrednijeg korisnika u okviru nagradnog konkursa Propolis Books će nagraditi knjigom "Moj blizanac je superzloća", Dejvida Solomonsa. Dobitnici se ne mogu ponavljati u poslednja 24 meseca! Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. Brojanje postova je pod stalnim nadzorom Ringerajinih programera. Nakon završetka takmičenja, nagrada će biti poslata na adresu dobitnika u Srbiji (poštarinu o trošku sponzora). PROČITAJ VIŠE ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.7.2020 6:50:10 >
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 6:44:10
|
|
|
|
aleksaj
|
Sva braca su superheroji!
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.7.2020 6:51:18 >
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 7:03:56
|
|
|
|
Duškić
|
Propolis Books divni ste'
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 7:50:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bravo bravo 😊 Svaka cas_t sponzoru i RR. Puno lepih knjiga 😊
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 9:55:52
|
|
|
|
flamingos
|
Predivno.Bravo za bašu rr i sponzora.👍❤
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 9:57:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Divno, svaka cast
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 9:58:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos sad je na tebe red. Tvoje dete bas voli knjige. Mama Jo - eliminisana 😃😃😃Salim se 😍😍😍😘😘😘
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 10:00:15
|
|
|
|
flamingos
|
Ajoj Mirko,teško da ću da uspem.Pokušaću...❤
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 10:01:58
|
|
|
|
flamingos
|
Dobitnici se ne mogu ponavljati u poslednjih 24 meseca?Tako piše koliko vidim,a imam naočare.😀
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 10:07:58
|
|
|
|
flamingos
|
I pogreših-poslednja 24 meseca.Znači da nema ništa od knjige.❤
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 10:21:37
|
|
|
|
Duškić
|
Haha. Tako pise. 24 meseca.
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 10:23:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, 24 meseca... Znaci naredne dve godine, a bilo je da se ne mogu ponavljati 6 meseci. Verovatno se cesto ponavljaju dobitnici pa je zato produzeno na 24 meseca. U svakom slucaju, srecno svima koji ucestvuju 😊
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 10:32:51
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Da bre 24 mes.. sada vidim 😥 Pa verovatno se dobitnici ponavljaju.
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 11:16:53
|
|
|
|
physio70
|
Bravo za Propolis books!
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 24.7.2020 11:54:38
|
|
|
|
flamingos
|
Srećno svima.Ko god da dobije iživaće.😀
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 7.8.2020 6:29:56
|
|
|
|
Duškić
|
Mislila sam da je ovo zavrseno hm
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 7.8.2020 9:18:14
|
|
|
|
flamingos
|
Još traje Duškić.Hajde kucka.Srećno.j❤
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 7.8.2020 10:15:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mama Jo, vidimo se u ovoj temi za dve godine 😂😂😂 Dukic,kuckaj navijamo za tebe..
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 7.8.2020 10:18:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Navijamo, a vi pređite u drugu temu. Ova tema nije za caskanje😉
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 7.8.2020 10:18:37
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Mirko,ali zato ja malo pre vas mogu.Ne za dve godine.❤
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 7.8.2020 10:20:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha Mirko Ja obozavam ProPolis izdanja i uvek prvo gledam njih. Srecno svima koji ucestvuju ❤️
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 18.8.2020 1:02:09
|
|
|
|
marketing RR
|
Knjigu osvaja physio70 sa 620 objava, čestitamo Čekamo podatke na pp:) IZVORNA PORUKA: dunja RR Naši dragi prijatelji iz izdavačke kuće ProPolis Books obradovaće najvrednijeg korisnika Ringeraje knjigom "Moj blizanac je superzloća", Dejvida Solomonsa. Luk iz ove galaksije i Zvezdan iz one, a suštinski jedan isti, naći će se oči u oči. Onaj je šarmantan i osvaja sve ovdašnje prijatelje. Ovaj je sumnjičav, jedini. Onaj nosi čizme na raketni pogon i materijalizuje sve na šta pomisli, ovaj je bez moći. Ama, niko ne putuje kroz vreme i prostor bez plana, a taj plan je obično zločest. Moramo da se podset__imo, zvučaće malčice komplikovano: Zak je štreber koji je dobio supermoći jer se Luku ? koji je stripofil i sve bi dao za njih ? piškiriškilo. I dok je bio u kupatilu, Visoki predstavnik iz paralelnog univerzuma, Zorbon Odlučni, po hitnom postupku dostavio je šest moći bratu kojem do moći uopšte nije stalo. I onda je on spasao Zemlju prvi put. Onda su došle i multiplicirane nastavnice fizičkog, koje to u stvari, nisu bile, već su vanzemaljci želeli da osvoje Zemlju, iz čistog uživanja u rijaliti šouu. Pa je Zemlja spasena drugi put. Onda je došao Drugi Luk, koji je isti kao i prvi, samo što nije. PROČITAJ VIŠE ... Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik/ca sjajne nagrade? Najpre treba da budete član Ringeraje, zatim ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do predivne nagrade koja će da upotpuni prolećni i letnji period! Nagradni konkurs traje od 24.7. do 13.8.2020. (zaključno sa 13.8.2020.) a najvrednijeg korisnika u okviru nagradnog konkursa Propolis Books će nagraditi knjigom "Moj blizanac je superzloća", Dejvida Solomonsa. Dobitnici se ne mogu ponavljati u poslednja 24 meseca! Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. Brojanje postova je pod stalnim nadzorom Ringerajinih programera. Nakon završetka takmičenja, nagrada će biti poslata na adresu dobitnika u Srbiji (poštarinu o trošku sponzora). PROČITAJ VIŠE ...
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 18.8.2020 5:53:59
|
|
|
|
Duškić
|
Bravo!
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 18.8.2020 9:10:33
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam.Uživajte u čitanjiu.👍❤
|
|
|
|
RE: Propolis Books poklanja knjigu "Moj ... 18.8.2020 10:14:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitam, svaka cast
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
razvodsandrinaKoji su po vama dovoljno jaki i opravdani razlozi za razvod?? (
93%)

? (
7%)
Ukupan broj glasova: 94Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!