|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Turbo Šlank
9.1.2010 12:39:44   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Uh moracu da probam user posted image

<probaj recimo sa nekim manjim pakovanjem.... i nemoj da preteruješ .... moja baba ima čuvenu rečenicu "Odraće ti se creva!"   user posted image

Probacu jos i to da vidim hoce li mi pomoci user posted image i moja baka je govorila tako user posted image

draga ja kupila bozen pocela pijem i jos uvek nista u vezi probave mislimuser posted image user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 51
9.1.2010 13:58:49   
Anoniman
...rivanice, mislim da treba par dana.... nije ni kod mene odmah počelo...user posted image
ali zato kada počne....user posted image ....osećam da sam lakša... možda samo zbog vode koje se telo postepeno oslobađauser posted image   ali ne stajem na vagu dok ne popijem ovu drugu bočicu.... user posted image
važno je da ih piješ uz dosta vode......ja ih rasporedim u tri navrata ... posle svakog obroka po tri. ... grickanje između obroka izbegavaj.... ne znam jel hoćeš samo da regulišeš probavu ili da smršaš?

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 52
9.1.2010 14:02:24   
Rivana

...rivanice, mislim da treba par dana.... nije ni kod mene odmah počelo...user posted image
ali zato kada počne....user posted image ....osećam da sam lakša... možda samo zbog vode koje se telo postepeno oslobađauser posted image   ali ne stajem na vagu dok ne popijem ovu drugu bočicu.... user posted image
važno je da ih piješ uz dosta vode......ja ih rasporedim u tri navrata ... posle svakog obroka po tri. ... grickanje između obroka izbegavaj.... ne znam jel hoćeš samo da regulišeš probavu ili da smršaš?

ja bih prvo probavu to me strasno nervira jer nikada nisam imala te probleme a sada ma strasno.........a i da skinem neki kg bih radouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 53
9.1.2010 14:04:32   
Anoniman
... draga, jel si se konsultovala sa nekim? Ići ćeš često na wc (bešiku ćeš redovnije prazniti) jel to bezopasno u tvom slučaju?

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 54
9.1.2010 14:05:21   
Lu
IZVORNA PORUKA: kovo

I jos jedno pitanje za sve koji su koristili zeleni caj,dali sme da se pije dok dojim?

Ne!

(odgovor članu kovo)
Direktna veza do poruke: 55
9.1.2010 14:07:22   
Lu
IZVORNA PORUKA: kovo

Pitanjce: sta je to UN dijeta?

KLIK

(odgovor članu kovo)
Direktna veza do poruke: 56
9.1.2010 14:07:34   
Rivana

... draga, jel si se konsultovala sa nekim? Ići ćeš često na wc (bešiku ćeš redovnije prazniti) jel to bezopasno u tvom slučaju?

jeste ja treba sto vise da piskim user posted image nakon onog katetera sam imala cudo bakterija lecila sam i prporuceno mi da piskim sto viseuser posted image ali probava me muci posle svih onih problema ostao mi je nakon silnih proliva sada problrm sa probavom tj. zatvorom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 57
9.1.2010 14:14:16   
Anoniman

jeste ja treba sto vise da piskim user posted image nakon onog katetera sam imala cudo bakterija lecila sam i prporuceno mi da piskim sto viseuser posted image ali probava me muci posle svih onih problema ostao mi je nakon silnih proliva sada problrm sa probavom tj. zatvorom user posted image

e onda ok... malopre sam se setila za bešiku, pa reko* aj da te pitam ...user posted image super.... treba koji dan da se pokrene, gledaj da imaš redovne obroke.... i pij 2-3 dl vode uz tabletice... joja kad krene...........user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 58
9.1.2010 14:15:31   
Rivana

e onda ok... malopre sam se setila za bešiku, pa reko* aj da te pitam ...user posted image super.... treba koji dan da se pokrene, gledaj da imaš redovne obroke.... i pij 2-3 dl vode uz tabletice... joja kad krene...........user posted image

Samo da krene user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 59
9.1.2010 14:57:37   
cipiripi
Kaliopi jedan sestrinski savet..mani se Bozena sad... ides na analize, a to radis da bi user posted image ... nemoj da pijes Bozen, molim te user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 60
9.1.2010 14:59:22   
Rivana
a ja sam cula da nije stetan user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 61
9.1.2010 18:55:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Kaliopi jedan sestrinski savet..mani se Bozena sad... ides na analize, a to radis da bi user posted image ... nemoj da pijes Bozen, molim te user posted image

...ej tek sada vidim ovo?
draga, slobodno mi reci.. nema problema.. primam savete naročito kadsu dobronamerni.. zašto misliš da trebalo da pazim? jel imaš neko objašnjenje? slobodno....user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 62
9.1.2010 18:59:02   
cipiripi
zato sto jednostavno nije dobro..kako moze da bude ok da pijes bozen a u procesu si user posted image ?
sad ti ne treba da ti se uzburkaju hormini, sad je nabitnije da ti je hormonski status ok.
nemoj da se igras..
ja cu ti napisati sta i kako da radis, jedes a da ostanes zdrava, nije mi tesko, ne bih volela da se ispostavi "eh da nisam pila bozen...."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
9.1.2010 18:59:56   
cipiripi

a ja sam cula da nije stetan user posted image

i ja sam cula da duanser nije stetan da je extraaaaaaa pa sam sebi iskomplikovala zivot...

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 64
9.1.2010 19:05:40   
Anoniman

zato sto jednostavno nije dobro..kako moze da bude ok da pijes bozen a u procesu si user posted image ?
sad ti ne treba da ti se uzburkaju hormini, sad je nabitnije da ti je hormonski status ok.
nemoj da se igras..
ja cu ti napisati sta i kako da radis, jedes a da ostanes zdrava, nije mi tesko, ne bih volela da se ispostavi "eh da nisam pila bozen...."

draga ... user posted image ja stvarno ne vidim ništa strašno u tome da pijem T.Š. ..pila sam ga i ranije i ok, znam tada nisam planirala bebu... još uvek ne radimo na njoj... tek za dva meseca ćemo krenuti. svejedno, planiram da ih pijem još nekih mesec dana, jer mi je to trenutno najbrži način za mršavljenje.
Redukovala sam ishranu i pridržavam se... ne radim vežbe jer ne znam koliko bih mogla zbog cr..? veći mi je to rizik.. ne znam , zaista ne vidim ništa loše, nema tu hemije - obična travuljina kao i svaka druga...user posted image ne vidim kako utiocaj na hormone, draga, zaista....?

aj nažvrljaj, taj režim ishrane, pošalji na pp, stvarno nema problema...hoću da vidom šta mi predlažeš user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 65
9.1.2010 19:16:23   
cipiripi
ok tvoja odluka..
ja nisam pristalica mrsavljenja na brzaka.. :)
prvo ti meni napisi pp sta i kako sad jedes.. pa cu da ti odg.. :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 66
9.1.2010 19:17:54   
Anoniman

ok tvoja odluka..
ja nisam pristalica mrsavljenja na brzaka.. :)
prvo ti meni napisi pp sta i kako sad jedes.. pa cu da ti odg.. :)

aj user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 67
9.1.2010 19:24:54   
Dora
Ja sam protiv! Navikni organizam da funkcioniše sa zdravom hranom. Misliš da ti se neće vratiti kg. kad prestaneš to da piješ? Naravno da hoće, to i prave tako da ga stalno moraš piti...I ako hoćeš da smršaš sa vežbama, ne trudi se. Moraš mesecima da ih radiš, malo smršaš, čim prestaneš eto ti ponovo. nači, nađi dobar režim ishrane (NE DIJETU) pa nauči tako da se hraniš uvek. Ja manje- više imam ok. kilažu, ali sam naučila da volim zdravu hranu i to spremam i jedem. Nikad ne vežbam i ne držim dijete, eventualno sam nekoliko puta po par dana gladovala i smršala malo. Ali to mi je tada prijalo.
Svi ti preparati su meni glupost. Isto tako i vitamini. Ni deci ne dajem vitamine. Probala sam, ali sam ukapirala da dobrom ishranom može sve da se postigne kad se ona kombinuje sa fizičkim aktivnostima (može i običnom šetnjom)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 68
9.1.2010 19:27:43   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali ne gladuj vise user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 69
9.1.2010 19:35:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

Ja sam protiv! Navikni organizam da funkcioniše sa zdravom hranom. Misliš da ti se neće vratiti kg. kad prestaneš to da piješ? Naravno da hoće, to i prave tako da ga stalno moraš piti...I ako hoćeš da smršaš sa vežbama, ne trudi se. Moraš mesecima da ih radiš, malo smršaš, čim prestaneš eto ti ponovo. nači, nađi dobar režim ishrane (NE DIJETU) pa nauči tako da se hraniš uvek. Ja manje- više imam ok. kilažu, ali sam naučila da volim zdravu hranu i to spremam i jedem. Nikad ne vežbam i ne držim dijete, eventualno sam nekoliko puta po par dana gladovala i smršala malo. Ali to mi je tada prijalo.
Svi ti preparati su meni glupost. Isto tako i vitamini. Ni deci ne dajem vitamine. Probala sam, ali sam ukapirala da dobrom ishranom može sve da se postigne kad se ona kombinuje sa fizičkim aktivnostima (može i običnom šetnjom)

slažem se Dora, s tim da sam ja vežbala lagano....  tako inače funkcionišem ali sam htela malo na brzaka da skinem koji kg pre trudnoće, bre ne mogu sa ovom kilažom user posted image user posted image

za vitamine se donekle slažem..... ako deca neke vitamine ne unose hranom (ja kao mala nisam volela neko povrće i voće koje danas tučem kao luda!) onda je ok.
ma nisam nikada imala problema sa kilažom, baš sam bila zadovoljna... ovo je sad vanredno...user posted image
ispada da žderem i kljukam se sa ovim tabletama. nije tačno. naprotiv, smanjila sam i redukovala donekle ishranu... polako imam još neko vreme da se vratim na neku normalu..taman ću do tada moći da pravim user posted image ... a zaista ne vidim zašto ne smem T. Š. konkretno? nema hormona-hemije, ma neće me ubiti ...hvala na brizi, drage moje.... zaista!user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 70
9.1.2010 19:42:39   
Dora
Pa nije da ne smeš, smeš...mi ti ne branimouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 71
9.1.2010 20:06:36   
cipiripi
a sta pise na turbo slanku..sta sve sadrzi..
pitam zbog biljaka koje su zabranjene u trudnoci i oko prenatalnog doba..

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 72
9.1.2010 20:33:21   
Anoniman

a sta pise na turbo slanku..sta sve sadrzi..
pitam zbog biljaka koje su zabranjene u trudnoci i oko prenatalnog doba..

....osušena kora američke krušine, bračić,list breze 40 mg, list celera 24 mg, celulozu, laktozu i magnezijum stearat.

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 73
9.1.2010 20:42:30   
cipiripi
jel ima neka tema gde mozes da uporedis sastojke sa user posted image ? tj sta sme a sta ne sme od biljaka?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 74
9.1.2010 20:45:35   
Dora
Ma, neka je, nek popije još tu kutiju što je načela...neće višeuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

Anketa

Najlepse ime za devojcicu!
Emona

Koje od ovih imena da izaberemo?

Iva (25%)

Anja (23%)

Andrea (17%)

Irina (19%)

Nikolija (16%)

Ukupan broj glasova: 173

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here