|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Turbo Šlank
13.12.2009 22:57:43   
Verus
user posted image user posted image user posted image znam da hocete lu!! Moje divne RR drugarice!  Eeee ne rade mi smajliji, cek cek user posted image  

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 26
14.12.2009 18:31:41   
Anoniman
Moram i ja da se oglasim na ovu temu...

Naime....moja mama ima hormonski poremetjaj josh od puberteta...u zadnjih 15 godina ima problema i sa bubrezima, zeludcem, crevima...i ko zna chime... ima preko 100 kg....i koristi turbo shlank jer joj pomaze da izbaci vishak vode iz organizma i da brze preradi hranu koju pojede... Svojevremeno dok je koristila i chaj od zelenih algi zajedno sa turbo shlankom smrshala je prilichno...neznam u kg koliko poshto ona nece da se meri....al obukla je dosta stare garderobe....a mislim da joj je to i najbolji pokazatelj....
Znachi...ona najvishe koristi turbo shlank jer joj pomaze da joj organizam pravilno radi....a njoj je puno lakshe kad joj noge nisu pune vode...i kad joj zeludac ne stoji... A za mrshavljenje njoj ne moze pomotji nishta...jer nije problem u prejedanju...nego u hormonima.

I ja sam pre 3-4 godine koristila turbo shlank....na mene nije tako uticao kao na mamu...jer meni svi organi rade kako treba....ali mi je ipak pomogao.... pored malo redukovane ishrane (izbachen hleb i gazirano...slatko sam i dalje jela) i teretane pila sam turbo shlank i smrshala sa 75+ kila na mojih 60 kg.... naravno....najvishe uticaja je imala teretana...ali ne mogu retji da mi turbo shlank nije pomogao....

To je moje iskustvo.... user posted image

Samo da kazem onima koji imaju nameru da piju turbo shlank....morate izbaciti gazirano...jer time ponishtavate efekat koji bi turbo shlank mogao da ima.... to mi reche devojka koja radi u njihovoj prodavnici...user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 27
14.12.2009 21:15:01   
dunja RR
Smeshkice drago mi je što tvojoj mami turbošlank pomažeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
15.12.2009 14:52:21   
Anoniman
Smeshkice draga hvala ti na detaljnim informacijama.... user posted image user posted image
Drago mi je da tvojoj mami koliko -toliko pomažu ove tableuser posted image te....Iskreno, znam par žena koje na ovaj način isto izbacuju višak vode iz organizma i zaista im je lakše tako da ga preporučujem! user posted image
ma ja inače ne pijem gazirano... juče mi je bio prvi dan uzimanja... ajoj, gužve u wc-u....user posted image
izbacila sam večeru, grickalice.. ali slatko ne mogu ni ja user posted image !

...pratim rez pa javljam....

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 29
17.12.2009 16:09:17   
saaja
totalno bezveze... pogledati samo Bozen... nema dalje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 30
18.12.2009 13:31:57   
Rivana

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Smeshkice draga hvala ti na detaljnim informacijama.... user posted image user posted image
Drago mi je da tvojoj mami koliko -toliko pomažu ove tableuser posted image te....Iskreno, znam par žena koje na ovaj način isto izbacuju višak vode iz organizma i zaista im je lakše tako da ga preporučujem! user posted image
ma ja inače ne pijem gazirano... juče mi je bio prvi dan uzimanja... ajoj, gužve u wc-u....user posted image
izbacila sam večeru, grickalice.. ali slatko ne mogu ni ja user posted image !

...pratim rez pa javljam....

Jel ti bolja probava? Ja imam problem sa zatvorom pa bih da probam da vidim hoce li mi pomociuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 31
18.12.2009 13:41:52   
Anoniman
rivana, ne da mi je bolja probava nego i previše odlazim u ladies room user posted image user posted image

.... ne znam ni koliko je to dobro...
piše u uputstvu da se pije dosta vode uz tablete (jedna doza 2-3 dl vode.)
kad nisam žedna baš mi je tešlo da skljokam sve...user posted image
ako imaš problem sa probavom... nemaš šta da izgubiš ako probaš. kod mene je odmah počelo da deluje što se nje tiče a za kg ćemo videti....user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 32
18.12.2009 13:48:34   
Rivana
Uh moracu da probam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 33
18.12.2009 13:53:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rivana

<probaj recimo sa nekim manjim pakovanjem.... i nemoj da preteruješ .... moja baba ima čuvenu rečenicu "Odraće ti se creva!"   user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 34
18.12.2009 19:54:47   
MERYEN
Da napisem i ja par reci,smrsala sam 17 kg do idealne linije koju sam imala treba mi jos 10kg,da se razumemo idealna linija nije bila pre trudnoce i tada sam imala par kg vise...sad sam stala niti mrsam niti se gojim a cak i ne jedem kao sto sam jela a da jedem nagojila bih se verujem brzo.Pre od prilike mesec dana vadila sam krv sa namerom da kupim zelenu kafu-pa prethodno da odradim analize,sve je bilo ok ali ja imam aritmije,i naravno lekar mi kaze da nesmem da koristim preparate za mrsavljenjeuser posted image .

Toliko zelim,da sam mami rekla kupicu je pa makar umrla,jer dve moje drugarice su brzo skinule kilazu doduse ne veliku 4-5 kg.i nije im se vratilo,tako da ja preporucujem zelenu kafu svima koji su zdravi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
18.12.2009 19:56:59   
Anoniman
draga ovo je tema o Turbo Šlanku user posted image
ali hvala ti svejedno...još ja sva srećna čitam i tek na kraju posta sskontam da ti je pomogla zelena kafa user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 36
19.12.2009 13:50:44   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Rivana

<probaj recimo sa nekim manjim pakovanjem.... i nemoj da preteruješ .... moja baba ima čuvenu rečenicu "Odraće ti se creva!"   user posted image

Probacu jos i to da vidim hoce li mi pomoci user posted image i moja baka je govorila tako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
26.12.2009 20:56:04   
Anoniman
2 kg manje...... user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 38
3.1.2010 20:21:48   
kovo
Pitanjce: sta je to UN dijeta?

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 39
3.1.2010 20:23:51   
kovo
I jos jedno pitanje za sve koji su koristili zeleni caj,dali sme da se pije dok dojim?

(odgovor članu kovo)
Direktna veza do poruke: 40
3.1.2010 20:25:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kovo

draga nemam pojma... neko? user posted image

..inače, ubi me ovaj Turbić.... 2-3 x na dan idem u wc .... velika nužda  user posted image ..a o maloj da ne pričam...user posted image

ne stajem na vagu dok ne završim drugu bočicu tabletica........user posted image

(odgovor članu kovo)
  Direktna veza do poruke: 41
3.1.2010 20:28:47   
cipiripi
ja nisam za turbo slank user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
3.1.2010 20:32:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

ja nisam za turbo slank user posted image

...pila sam ga ja i ranije , draga.... user posted image
a štoooooooo? user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 43
3.1.2010 20:35:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: kovo

draga nemam pojma... neko? user posted image

..inače, ubi me ovaj Turbić.... 2-3 x na dan idem u wc .... velika nužda  user posted image ..a o maloj da ne pričam...user posted image

ne stajem na vagu dok ne završim drugu bočicu tabletica........user posted image

Pao mi je na pamet turbo slank, i da pokusam s njim, al ja i bez njega trckam u wc bar 2-3 puta na dan, pa sta bi bilo da pocnem da ga pijemuser posted image jedino da pozajmim od Neska pelene, pa ludilouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 44
3.1.2010 20:39:57   
Anoniman
.... user posted image
raspitala sam se još pre 3-4 godine kada sam ga prvi put pila. Skinula sam višak , sećam se.... ne znam tačno koliko, naravno ne kao sada što treba da skinem ali.... bilo je efekta i nikakvih kontraindikacija. Neđo ja sam isti slučaj... nemam problema sa probavom tako da me ovo izluđuje dodatno....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 45
3.1.2010 20:41:16   
cipiripi
zato sto nisam pristalica tabletica za mrsavljenje kao ni rigoroznih dijeta jer mozes da zeznes hormone na taj nacin.
dzaba ti ako ponjapas pun tanjir pasulj, pa posle pojedes neki slatkih..a sve to zacinis Bozenom "da se ne primi"!

i ne verujem da neko voli da bude debeo i mastan kao sto je gospodja Bozen...a ako voli onda joj nesto fali..zdravlje na primer..

ona kao predstavnik Bozen preparata nimalo nije reprezentativna..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 46
3.1.2010 20:46:21   
Anoniman

zato sto nisam pristalica tabletica za mrsavljenje kao ni rigoroznih dijeta jer mozes da zeznes hormone na taj nacin.
dzaba ti ako ponjapas pun tanjir pasulj, pa posle pojedes neki slatkih..a sve to zacinis Bozenom "da se ne primi"!

i ne verujem da neko voli da bude debeo i mastan kao sto je gospodja Bozen...a ako voli onda joj nesto fali..zdravlje na primer..

ona kaže da njen muž voli buce........user posted image
draga, ne jedem ja toliko kako si napisala i slažem se da takav način nema efekta...... izbacila sam mnogo toga , jedem često po malo... ne posle 19h... ma to je neki moj režim od ranije i uvek sam bila zadovoljna......... ja sam ti dugogodišnji sportista trenutno u depresiji user posted image
razumem ja tebe o  čemu pričaš... ali Božen zaista nije neka hemudža. Bezbedan je skroz....
                                   user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 47
3.1.2010 20:48:12   
Anoniman

S ovim se slazem.... nishta ne daje efekat kad se neko prezderava....ali pomaze kad neko ima usporen metabolizam...kao ja npr.... i kad sam jela 5 puta....i kad sam jela 1 na dan....ishla sam na wc svaki 3-4 dan...to nije normalno.... meni je turbo shlank zato bio dobar jer su mi bolje radila creva....i kad sam prestala da ga pijem...bolje su radila nego pre turbo shlanka....

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 48
3.1.2010 20:49:10   
cipiripi
ma nisam tebi rekla za pasulj user posted image user posted image user posted image
figurativno pishem... user posted image user posted image user posted image

veliki sam protivnik tableta jer smatram i ZNAM da moze i bez toga..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 49
3.1.2010 20:53:02   
Anoniman

ma nisam tebi rekla za pasulj user posted image user posted image user posted image
figurativno pishem... user posted image user posted image user posted image

veliki sam protivnik tableta jer smatram i ZNAM da moze i bez toga..

aaaaaaaaa.... doblo...user posted image user posted image             user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Za buduce MAME
ljubavce

Da li cesto razmisljate kako ce vam dete izgledati?

da (74%)

ne (26%)

Ukupan broj glasova: 96

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here