Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 9.2.2019 8:39:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, i meni se to nekad desava sa delom gde je omeksivac. Ono sto je svetlo perem na 60 stepeni, ono sto je tamno na 30,40. Tako i nase i decije
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 9.2.2019 8:43:20
|
|
|
|
vocicana RR
|
Ja sam samo prvih par puta prala ves odvojeno, posle toga vise ne. Prasak koji imam sam koristilča kako za nas tako i za njega, omeksivac isto tako. Uzela sam par puta Persil tecni Sensitive, Chicco omeksivac par puta, ali u globalu ne svilenisem ga previse.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 9.2.2019 18:09:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Mogu vam reci da divno mirise ovaj bebi Ariel.Oprala sam ogradicu za krevetac nocas, stavila sam manje deterdženta, ali izgleda da cu jos da smanjim, jak je, puno peni, ali svakako iapiram dodatno.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 9.2.2019 18:17:07
|
|
|
|
lesica RR
|
Dunja, sad u početku bebanine stvari peri odvojeno, posle zajedno sa Savi im, videćeš da se na taj način čas nakupi veš.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 11.2.2019 13:04:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Naručila sam par šarenih tetra pelena, sa cvetićima, trebalo bi danas da stignu. Jel njih iskuvavate? Sa S sam koristila samo bele ..
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 11.2.2019 14:18:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Iskuvavam😁
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 11.2.2019 14:22:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja isto
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 11.2.2019 14:50:21
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ne svaki put. Al ih peglam svaki put
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 22.2.2019 23:13:00
|
|
|
|
Sanidej
|
Bez odvajanja od drugog vesa..najcesce sa drugim decijim stvarcicama
|
|
|
LauraAndrija
Pharmalife je naš spas koji svaki zdravstveni problem reši za tili čas!
Broncamil sirup je naš spas kod prehlade. Pomaže bukvalno za jedan dan i što je bitno beba popije bez problema, što nije slučaj kada su drugi sirupi u pitanju. Fitobalm gel koristimo od prvog meseca rođenja, otpuši nosić, beba lakše diše i mirno spava. Koristimo i mi odrasli. Apettito sirup pije ćerkica, u početku je odbijala zbog jakog mirisa i ukusa, ali sad je navikla i sama traži, mogu samo da kažem da pomaže. Mapez sprejom se naprskamo celi i nema ujeda.
Više >>
Kuvar: Mirko Svirko
Lepo i ukusno 
Anketa
Ime Konstantin? Da ili ne?AhilaMeni se bas svidja i zvuci mi mocno :)da (
49%)

ne (
51%)
Ukupan broj glasova: 199Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!
Oznake