Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 15.5.2023 7:31:37
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro. I kod nas je juce duvao neki uzasan vetar, evo mokre su ulice, verovatno je i kisa padala nocas. Vikend mi prolete u spremanju, kuvaju i sredjivanju. Nadam se da je vas bio bolji. Ana, kako je Marko? Uskoro idete na kontrolu cini mi se Tizi, kako su deca?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 15.5.2023 10:59:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan. Evo vikend gotov, tamo ovamo. 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 15.5.2023 11:20:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Само да вас поздравим и пожелим успешну радну недељу.
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 6:15:32
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa dete da se sprema za škola.Imam svašta nešto isplanirano za danas.Popodne svo troje da odemo u potragu za nameštajem za selo.Radovi su uveliko u toku,pa da izaberemo nameštaj(da vidimo šta se Anđeli dopada).Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 8:28:29
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro,kod nas kisa cele nedelje,gledam da mi ne kvari raspolozenje.Uskoro se selimo u nasu kucu,radovi samo sto vec nisu gotovi,moramo jos kupiti kuhinju....zurimoooo jos mesec dana do termina imam 😁👶 sad ce i ovaj skolski raspust brzo jedva cekam.
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 8:43:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро јутро. Претерало је ово време. Като браво за усељење.
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 8:48:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kato, sitno brojiš 😁. I mene nervira ovo vreme, bas, bas pretera.
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 11:40:41
|
|
|
|
Bambino1
|
Zdravo mame. I kod nas je vreme nikakvo, ali ne dozvoljavam da pokvari raspolozenje. Danas je mom malisi veliki treci rodjendan. 😀Kato srecno useljenje. 😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 12:27:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan. Pijem kafu, gledam tenis, pakujem dete za takmicenje sutra, peglam se za posao, i tako... Sve radnje radim 😅
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 15:11:17
|
|
|
|
flamingos
|
Bambino,od❤ čestitam rođendan tvom mališi.Ljubi ga puno i lepo proslavite.Pogledaj u pp.Sad ću nešto da ti napišem.Kato,srećno useljenje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 16:15:19
|
|
|
|
Kata90
|
Bambino sretan rodjendan,ljubi malisu puno🥳🎂♥️😊Hvala zene,jako se radujem😊konacno da zivimo sami.
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 17:23:30
|
|
|
|
Bambino1
|
Hvala zene. 😀 hajte u bar da se pocas_timo. Flam pisem posle, nece preko telefona da ode poruka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 16.5.2023 21:15:29
|
|
|
|
dddaca
|
Bambino, srecan rodjendan malisi! Kato, super za useljenje i bravo za pozitivan stav. ne daj da ti bilo sta kvari raspoloženje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 6:15:24
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa dete da se sprema za školu,a ja odoh u kuhunju.Bambino,kako je protekla proslava rođendana?Ostale mame,kako ste?Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 6:45:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Juce se javih na brzaka, sad imam 20min da citam sve polako. Ana, srecan prolecni rodjendan 😊Bambino, srecan veeeeeeeeliki treci rodjendan ☺️Kato, primiče se polako useljenje 😊 Tajo odveze dete na bus za Kš, međuokružno takmičenje u atletici. Na okružnom bila prva u skoku u vis pa ode dalje. Jes fizičko ali ona presrećna. Iskreno se nadam da kiše danas neće biti. Izgled neba obećava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 7:21:56
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,srećno na takmičenju.Bravo za Ivku.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 7:23:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala hvala, da vam se svima vrati 😊 Nije baš naučnik 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 8:51:52
|
|
|
|
dddaca
|
Ivanka bravo za Ivku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 11:48:57
|
|
|
|
Bambino1
|
Bravo Ivanka. Hvala na cestitkama. Flam zurka ce biti za vikend. 😀 Kod nas nocas bilo nevreme, a danas pravi prolecni dan, napokon sunce bez kise i vetra. 😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 13:02:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Takmičarka druga na međuokružnom. 🥈 Ne ide na republičko ali uspeh je uspeh. Prošle godine nije ni školsko prošla. Da mi je neko rekao da će dete da mi skače u vis 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 13:36:32
|
|
|
|
Kata90
|
Citam vas,kuvam usput...Ivanka bravo za ćerku👍👏👏👏👏 😊Ovde se razvedrilo,sija sunce.....valjda se napadala kisa.Ne pamtim ovakav maj.
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 14:04:49
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Takmičarka druga na međuokružnom. 🥈 Ne ide na republičko ali uspeh je uspeh. Prošle godine nije ni školsko prošla. Da mi je neko rekao da će dete da mi skače u vis 🤣🤣🤣 Eee, super. Cestitam i to je veliki uspeh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 14:32:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala hvala 😊 Ove je jutros bilo vedro, pa oko 12 krenuse oblaci i pljustalo oko pola sata, sad opet sija sunce. Normalan prolecni dan 😄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 17.5.2023 16:04:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo za Ivku. 😘
|
|
RE: Razgovori mama 05/23 18.5.2023 6:11:07
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ivanka,veliki je to uspeh.Još jednom iskrene čestitke.Bambino,nisam znala kad slavite.Lepo proslavite rođendan.Pijem kafu,pa dete ds se sprema za školu,a ja ću kasnije do grada.Svašra nešto mi treba za selo,a hoću danas i neki kolač sa jagodama da napravim.Vreme je užasno,tmurno,pada kiša.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?