|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Problem sa hranjenjem
22.8.2023 20:11:01   
Andja22
Zdravo svima! Nova sam na forumu, takodje i nova mama bebice od 28 dana. Imam problem sa bebom jer je dojim, a on je jako uspavan cim treba jesti i na dojci moze brzo da zaspi nakon par minuta. Naravno ja ga budim, stipkam, umivam, ali nikako ne mogu da ga nateram duze od 5-7 minuta. Kao da nije zainteresovan za hranu nikako, ne bi ni trazio jelo da ga ja ne stavljam na grudi i ne budim. Nekad samo zeli da je na grudima iako ne jede, a vristi ako ga sklonim. Smatram da jako malo jede i da je lenj. Da li je neko imao slican problem ili neko ima ideju kako mogu da ga stimulisem da jede vise ili duze? 
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Problem sa hranjenjem
23.8.2023 19:56:19   
Kata90
Andjo,i ja upravo dojim bebu sad ce jos malo dva meseca....Beba uvek sisa kolko je njoj dovoljno.Jel napreduje? Mozda da probas sa dohranom mozda ce to vise hteti neznam....pitaj doktoricu.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Andja22)
Direktna veza do poruke: 2
23.8.2023 20:10:26   
dddaca
Ako lepo napreduje, mislim da nema razloga za brigu. U suprotnom posavetuj se sa pedijatrom 

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 3
23.8.2023 22:59:35   
Andja22
Napredovao je, ali ipak mi ti podoji traju kratko i cesto nezainteresovano, dok pedijatri to sve zanemaruju jer je beba napredovala uz sav moj trud oko ishrane. Plasim se ako ih poslusam i ne forsiram toliko bebu i ne budim je da nece napredovati samo od tog kratkog podoja

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 4
27.8.2023 20:34:47   
Bambino1
Andjo dobro vece. Dojila sam bebu skoro godinu dana, i sa slicnin problemom sam se susretala. Ja sam njemu cak i dohranu dodavala ali je obijao da je pije. Patronazna mi objasnila da mora da bude na jednoj dojci 20min pa na drugoj 20, a nije imalo sanse da toliko dugo sisa. Na kraju mi je rekla da ima beba koje za 5 do 10 min izvuku mleka koliko im je potrebno. On je napredovao skolski, i ako lepo napreduje mozda je isto beba koja sisa za 10 min koliko joj je potrebno. 🙂

(odgovor članu Andja22)
Direktna veza do poruke: 5
27.8.2023 22:28:37   
Ivanka 75
Andjo, ja sam dojila max 10 min. Ona je izvlacila sve sto ima s obe strane za to vreme. I sa 6 meseci imala skoro 10kg.

(odgovor članu Bambino1)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Tatine rukavice grle novorođenče, koje ga ...
Kažu da anđeli razgovaraju sa bebama kada se smeju u snu. Pretpostavljam da je to možda istina.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

Anketa

Док беба спава.
пеперутка16

Сами сте код куће, а беба спава. Шта најчешће радите?

Click Here