|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
10.6.2021 16:28:17   
degu
Meni je rekao 6 nedelja i taman i ne bih mogla ranije. 

Možda si malo jaču anesteziju dobila, ne vidim drugog razloga da se tako osećaš, mada avi smo različiti i prag bola nam je drugačiji. Ti spominješ bolove, mene ništa nije bolelo, nije me bolelo ni biopsiju kad su mi radili.Vaginalete  ialuna sam koristila. Znam da ti je sad smorno i grozno, ali proći će, odmaraj, čitaj, gledaj filmove, pokušaj da uživaš malo u toj dokonosti.Dobro je da ne krvariš, mada je meni rečeno bilo da će 5. dan krenuti a može i deset_i. Meni je posle 5 dana krenulo da brljavi, posle 10 sam baš prokrvarila, a tek tamo posle 20 tak dana sam imala onaj odliv.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 151
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
10.6.2021 17:11:24   
Nora332
Degu mnogo ti hvala. Tek sad mi znaci da citam tudja iskustva, imam osecaj da sam ranije citala ali dok nije proslo ovo da nisam bas dozivljavala onako kako sada dozivljavam. Ja imam nizi pritisak, plus anestezija, trauma sama po sebi, konac imam od usivanja jer je pukao taj krvni sud. Tako sam odreagovala, valjda ce proci. E sad me brine onaj deo oko mirovanja. Citam svuda i ne znam sta obuhvata deo ''strogo mirovanje''.  Ja jesam kuci ali nisam u krevetu po ceo dan. Proset_am do kujne, operem sudove, odem do kupatila, sednem na terasu kad se pije kafa... U medjuvremenu lezim. Ne dizem tesko nista i ne savijam se. Ali ne znam da li je to dovoljno jer sam citala da je lezanje u krevetu po ceo dan apslutno neophodno a doktor mi je jasno rekao ne moras da lezis, samo se ne naprezi preterano. Zbunjuje me ovo, vidim i da je svako iskustvo razlicito. Ne znam npr ni silazak niz stepenice da li mi je dozvoljen, danas i prekjuce sam sisla dva sprata dole i vratila se nazad, to je sve od moje aktivnosti. Stedim se koliko mogu, ali neke stvari jednostavno moram sama da uradim jer koliko god da mi moji pomazu niko ne moze da bude uz mene bukvalno 24h dnevno jer svi rade. Receno mi je za krvarenje da je normalno, od blagog, do jaceg, zuckasto, belicas_to, sve to da ce se smenjivati par nedelja do mesec dana ali da je bitno da ne dodje do katastrofalnog odliva. A posto krvarenje krece tek za nekih nedelju dana, da li sam unapred ''osudila'' sebe na to posto ne lezim bukvalno po ceo dan? Citam da ni Bubica nije mogla mnogo da miruje pored cetvoro dece, a koliko sam shvatila njoj se nista lose nije desilo. Buni me ovo sve. Izvinjavam se na duzoj poruci. 🙂 I neizmerno hvala jos jednom


(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 152
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
10.6.2021 19:24:37   
degu
Ja mislim da je ok i da ustaneš, prošetaš, skuvaš..samo nemoj dizati ništa, gledaj da ne sediš dugo, na tvrdoj stolici. Ja sam više onako na bok "sedela". Ja sam bila prilično aktivna te 3 nedelje i imala krvarenje kao treći dan ciklusa. Sve bi sigurno bilo u redu da nisam uzela da nosam neku stolicu na sprat i da nisam išla na pijacu i bolje da ne pričam šta sam sve radila dok nisam dobila odliv. Ja sam se dobro osećala i nisam baš nešto usporila. U petak sam imala intervenciju, u utorak sam krenula na posao i tamo teglila, a baš smo imali posla. Tek kad sam dobila taj odliv sam se zabetonirala u krevet 3 dana, a posle sam opet ustala, kuvala, prosto pored male dece se ne može ležati mnogo.



_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 153
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
10.6.2021 19:34:40   
Nora332
A sedela sam dosta poslednjih dana, meni i to spada u odmaranje, gledam sada da uhvatim ili neki polusedeci polozaj ili da legnem. Potrudicu se maximalno pa sta bude. Samo da rezultat bude ok. Nije meni do same konizacije koliko me je strah ulaska u anesteziju dva puta u kratkom periodu. Sve se tesim time da je doktor skinuo dosta sa razlogom. Evo krenuli bolovi, krvaruckanje sitno, samo zato sto sam sisla i popela se uz stepenice. Uzas. Jedva cekam ovo da zaraste i da zaboravim na sve i normalno nastavim zivot. Tako da te skroz razumem oko onoga da psihicki nisi zarasla, tvoja trauma je stvarno velika. 


(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 154
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
10.6.2021 21:21:20   
lesli
Nora, drzim palceve da nalaz bude ok!
Odmaraj sto vise mozes. Mislim da si ok da malo proset_as, ali da sto kazu ne vukljas nista tesko. Verovatno duzi odmor znaci da treba da imas par dodatnih sati u krevetu u odnosu na ono sto ti je normalan tempo.Uostalom, slusaj sta ti organizam govori. Ako oset_is da ti je bilo sta naporno, prekidaj i sedi ili lezi.



(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 155
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
11.6.2021 1:07:26   
Nora332
Hvala ti puno 😊 To i radim, tj dajem sve od sebe,ali problem je sto nisam ocekivala da cu ovako slaba da budem, mislila sam bicu extra kao i nakon biopsije, gde sam imala bolove taj dan nakon zahvata i tu se cela prica zavrsila. Svesna sam bila da nije isto, ali negde u glavi mislila sam da je sam zahvat najveci problem, o oporavku nisam ni mislila. Stvarno se dosta zamaram, mada verovatno i psiha utice na to jer mi je sve ovo tek sada tesko palo. Hvala na podrsci ❣️


(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 156
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
14.6.2021 13:19:59   
Nora332
Cao cure, evo da javim lepe vesti - stigao mi je rezultat o sve je u najboljem redu! 😊 Ivice su zdrave! 😊 Uzasno mi je laknulo. Imam kontrolu za par nedelja pa cemo videti kako napredujem. Da dodam da se mnogo bolje osecam, krvarenje nemam i dalje (bilo je samo 5.dana onako malo jace), bolovi su tu ali sve blazi i blazi.

E sad,ono sto me buni je dijagnoza upala. Nisam znala da upala moze da dovede do cinova, svakako cu pitati doktora ali dok prodje tih par nedelja, dug period, pa ako neka zna da mi pojasni bila bih vam zahvalna :)
Bubice, kako napreduje trudnoca? Buduci na razmak izmedju operacije i zatrudnjivanja, pomno pratim tvoju pricu i jako me zanima. Drzim ti palceve da sve bude ok do samog kraja! 😊

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 157
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
14.6.2021 20:44:52   
degu
Nora, koliko sam shvatila hronični cervicitis daje lažnu sliku da se radi o cin-u, a zapravo nije, bar ja tako mislim. Prave prekanceroze i nw daj Bože kancer izaziva hpv. Uživaj sad, zdrava si žena. Pitaj molim te doktora do kad su odnosi sa kondomom, mene zanima 😄

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 158
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
14.6.2021 21:08:57   
Nora332
Pa pitacu ga, ali nikada mi nije pominjao kondom, ja to cula od tebe ovde 😄 Ne znam ni da li mi je radjena tipizacija, nista mi nije jasno. Samo znam da mi je dobar nalaz mada pise u dijagnozi sad cin 1 i u zagradi l-sil. Ispod cervitis chronica i da su ivice zdrave i nema displazija. Zato pitah ovde, ta povezanost upala/cinovi mi nije jasna, ja sve mislim prekanceroza je u pitanju.


(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 159
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 9:20:08   
BubaBubica
Takav nalaz i ja imam, ona je meni rekla da i jeste krenulo pretkancerozno stanje od nelečene upale godinama, i ranice. I kaže da bi vremenom sigurno u jednom trenutku prešlo u kancer tako da se to ne prati već skida odmah. Eto ja sam imala u decembru skidanje, sad bih morala da proverim koji datum tačno, ali tu pred Božić, a trudna ostala sredinom februara, i to na 24.dan ciklusa. Zato i jeste bilo neplanirano, nego kao treba da dobijem za par dana, opustili se i eto. Na kraju sam i dobila kad sam trebala, doduše sa tri dana kašnjenja ali meni varira od 27 do 30 dana tako da i nije bilo kašnjenje. Da nije bila tako oskudna tačno ne bih ni posumnjala, mada i ovako nisam mogla da poverujem da se zaista desila trudnoća. Iako sam želela još jednu bebicu, posle ovog šoka sa grlićem sam otpisala trudnoću do kraja života, međutim Bog ima druge planove za nas. U prvom trimestru sam imala malo malo tačkasta krvarenja, ali sad je to prestalo. Danas idem na kontrolu pa javljam na temi za trudnice kakvo je stanje 🤗 Iako sam mislila da ću do kraja trudnoće biti u paničnom stanju, sve je leglo na svoje i baš uživam sad, sve je u redu hvala Bogu 🥰



_____________________________

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 160
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 12:00:22   
Nora332
Bubice, neizmerno ti hvala na odgovoru! I meni je moj doktor identicno rekao nakon nalaza biopsije, da vec sada jeste prekanceroza i nekom momentu nekada bi se pretvorilo u kancer, posto je do nalaza biopsije bila samo sumnja, jos uvek nista konkretno nakon loseg papa testa. E sad, on meni upalu nije pominjao, ja sama to videla sada pa cu ga pitati na kontroli, a u medjuvremenu poslala ph nalaz nekim doktorima pa mi je potvrdjeno da jeste upala koja je izazvala cin3 ali da sam skroz ociscena. Ne znam zasto mi onda sada nakon skidanja pise cin 1, citala sam da mnogim zenama ide tako i da im treba neko vreme dok se to ne unormali mada meni bas i nema smisla, pitacu i oko toga.  Tema je malo zamrla, a meni bi bas znacili odgovori. Moram da pitam, zasto si nakon svega ovoga sa grlicem otpisala trudnocu do kraja zivota?  Da li je to bio neki tvoj subjektivni osecaj baziran na strahu, ili je nesto sto ti je doktor pominjao? 
Mnogo mi je drago da sve ide kako treba, nadam se da ce i kod mene tako. Doktor mi je rekao tokom zakazivanja operacije da je sada, nakon sredjivanja hormona, po njemu moguce da prirodno zatrudnim vec krajem leta. Meni je to dalo vetar u ledja ali sada u toku ovog oporavka koji mi je tesko pao pocela sam da sumnjam i sve i svasta, tvoja prica mi tu dodje kao nada, narocito sto je i rezultat maltene isti bio. Zacece na 24.dan jeste nesvakidasnje, da li mislis da ti se ovulacija pomerila nakon operacije ili su ti oduvek kasnile? Ako nije problem, kad imas vremena odgovori. Znam da sam dosadna ali znaci mi, narocito sto pokusavam prvu bebu pa me sve ovo plasi. 
Drzim ti palceve da do kraja bude sve sve u najboljem redu i da nastavis da se osecas tako super 😊


(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 161
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 16:50:55   
degu
Šta god da je bilo, više ga nema, zdrave smo. Ja evo da se pohvalim da je sve u redu i psihički sad kod mene i opustila sam se i što se sexa tiče.
Nora ne mogu da pohvatam, da li je tebi cin3 bilo na biopsiji ili na ph analizi. Ph analiza celog isečka je merodavnija, ako piše cin 1 to je to, mada opet kažem šta hod nam je pisalo, sad je negde daleko od nas, ostalo nam je zdravo tkivo.
Meni je ciklus bio skroz mormalan i sledeći očekujem na vreme, već me grudi bole, ja računam da je sve prošlo.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 162
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 16:57:53   
Nora332
Degu, biopsija je pokazala Cin 2/3 h-sil ustvari (receno mi je dva na tri),  ph nalaz Cin 1 l-sil. Papa test je bio l-sil takodje. Bitno da je iza nas, sad samo oporavak. Tebi je sad sve ok, nemas ni sekret ni nista? Koliko dugo si koristila lalunu? 


(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 163
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 17:28:16   
Milena18
Nora, samo da ti kažem da mi je drago da je rezultat dobar! Pisale su članice ovde da znaju dosta žena koje su zatrudnele nakon te intervencije, eto među njima je i naša Bubica. Ja ne znam baš mnogo o tome, ali ti svakako želim da što pre zatrudniš. 

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 164
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 17:49:10   
Nora332
Jao Milena, hvala ti puno na ovako lepoj poruci! Meni su ovakve reci vetar u ledja! Zaista bih zelela da se to sto pre desi. Za koji mesec bice dve godine ove borbe, a nakon svega sto sam prosla volela bih da do kraja ove godine bar budem trudna. Znam da to nije do zelje, nego kako je sudjeno. Ali iskreno se nadam da ce biti. Hvala ti na podrsci ❣️❣️❣️


(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 165
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 18:29:38   
lesli
Nora, drago mi je da je nalaz dobar!
Za trudnocu ne brini. Znam zenu koja je isto skidala prekancerozu i nakon nje dobila prvo dete. Ne vidim sto bi to bila prepreka. Mozda ce te samo malo cesce kontrolisati, obzirom da je grlic skracivan, ali to svakako nije razlog da ne radis na bebi. Itekako moze sve biti ok i mozes imati skolsku trudnocu nakon svega, sto ti od srca zelim!

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 166
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 18:47:50   
degu
IZVORNA PORUKA: Nora332

Degu, biopsija je pokazala Cin 2/3 h-sil ustvari (receno mi je dva na tri),  ph nalaz Cin 1 l-sil. Papa test je bio l-sil takodje. Bitno da je iza nas, sad samo oporavak. Tebi je sad sve ok, nemas ni sekret ni nista? Koliko dugo si koristila lalunu? 



Nora ja sam uzela 2 pakovanja, jer i je sa tamponadom skinut epitel koji se tek formirao, dovoljno je 1 pakovanje.
Ništa sad nemam, sve je super, potpuno normalan sekret koji prati ciklus, plodna sluz, sve je tu.
A što se trudnoće tiče, razmišljaj samo o ovome kao u još jednom koraku napred i kako si učinila još nešto da stvoriš što nolju sredinu za svoju bebu. Veruj mi jako je važno da u trudnoću uđeš zdrava.


< Poruku je uredio degu -- 15.6.2021 18:50:13 >


_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 167
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 21:14:44   
Nora332


IZVORNA PORUKA: lesli

Nora, drago mi je da je nalaz dobar!
Za trudnocu ne brini. Znam zenu koja je isto skidala prekancerozu i nakon nje dobila prvo dete. Ne vidim sto bi to bila prepreka. Mozda ce te samo malo cesce kontrolisati, obzirom da je grlic skracivan, ali to svakako nije razlog da ne radis na bebi. Itekako moze sve biti ok i mozes imati skolsku trudnocu nakon svega, sto ti od srca zelim!



Hvala ti puno, lesli! Jako mi znace ove reci 🥰 Citala i ja o dosta njih koje su bez prepreka i zatrudnele i iznele trudnocu najnormalnije.Upravo zbog tog skracivanja se bojim, medjutim tu se ne skida toliko koliko se skida u toku bolnicke konizacije, zato se u ovakvim slucajevima ovaj zahvat preporucuje zenama koje nisu radjale ili planiraju trudnocu u buducnosti. Meni je moj doktor cak i crtao sta ce i koliko ce da skine, detaljno mi je obrazlozio ceo postupak i sve tako da sam mirne glave usla u sve ovo. Hvala ti 🥰

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 168
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 21:23:44   
Nora332


IZVORNA PORUKA: degu

Nora ja sam uzela 2 pakovanja, jer i je sa tamponadom skinut epitel koji se tek formirao, dovoljno je 1 pakovanje.
Ništa sad nemam, sve je super, potpuno normalan sekret koji prati ciklus, plodna sluz, sve je tu.
A što se trudnoće tiče, razmišljaj samo o ovome kao u još jednom koraku napred i kako si učinila još nešto da stvoriš što nolju sredinu za svoju bebu. Veruj mi jako je važno da u trudnoću uđeš zdrava.




Ok, dakle tu smo negde, meni je prepisano 21 dan koriscena, ti si koristila 20. Ja koristila i jos jedne vaginalete prvih 5 dana, ista prica kao i pre biopsije. Mnogo, mnogo mi je drago da ti se sve vratilo u normalu i da se sada osecas super i kako treba! Meni su rekli kada sam se probudila iz anestezije da mi ovo nece uticati na cikluse, kao dobices normalno ovaj mesec, medjutim citala sam po stranim forumima da je zenama poremecen ciklus nakon zahvata, da se cak desava i da krvare mesecima nakon istog. Skroz druga prica od tebe i Bubice, zato mi vasa iskustva znace jer mi ulivaju pozitivu. 
Upravo tako i razmisljam. Sve sto mi se desilo - pretrage, stitna, prolaktin, endometrioza, cinovi, terapije, operacija - na sve posmatram kao na jos jednu prepreku koju sam uspesno savladala da bih dosla do cilja. Slazem se o svega, degu. Ove poslednje recenice narocito. Nekako mislim da mi nije dato bilo da zatrudnim dok se ovo ne otkrije i ne resi, tako je zapisano bilo. Ja se nadam da ce biti, zato sam sada toliko investirana u oporavak jer i to racunam u rad na bebi - sto se bolje oporavim, jaci ce grlic da bude, pre cu da ostanem trudna. Hvala ti neizmerno. 🥰

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 169
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.6.2021 22:14:11   
dunja RR
Nora, drago mi je da nalaz ok, želim ti da što pre ispod tvog srca zakuca još jedno user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 170
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
16.6.2021 12:54:24   
Nora332
Hvala ti puno, Dunja! 😊🥰


Da li je neka od vas cura imala konce ili sam ja jedina?  Ja jedan imam, doduse. Moje pitanje je kad to ispada i kako izgleda, posto mislim da mi je jutros ispao, tu gde je bio me bolucka. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 171
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
16.6.2021 14:43:50   
BubaBubica
Otpisala sam trudnoću zbog straha što me je snašlo, jednostavno je uticalo na psihu i na trudnoću više nisam ni pomišljala. Ovakav vid "čuvanja" je uvek palio (već 16 godina) pa nisam ni pomišljala da bih mogla da ostanem trudna tako. Ciklusi su mi uvek bili redovni, 27-30, dešavalo se jednom u dve godine da mi zakasni bez razloga tipa 5 dana i to je to. Iskreno primećivala sam često plodnu sluz pre dobijanja ciklusa ali opet se nismo čuvali pre dobijanja i nikad nisam ostala trudna. Eto ko zna, da nije bilo ove promene možda bih već odavno tako ostala u drugom stanju. I posle intervencije sam nastavila da dobijam redovno, nije se poremetio ciklus. 
Juče sam bila na pregledu i merila mi je dr uz sondom grlić, dug 42 mm bez znakova tunelizacije, drži ko nov. Tako da sa te strane nema ama baš nikakvih problema, sada sam trudna 20 nedelja. Videćemo nadalje ali mislim da neće biti problema. Iskreno želim da je to bila jedina prepreka zatrudnjivanju i da te primamo za dva meseca u trudničku temu 🥰

_____________________________

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 172
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
20.6.2021 10:48:46   
Nora332


IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Otpisala sam trudnoću zbog straha što me je snašlo, jednostavno je uticalo na psihu i na trudnoću više nisam ni pomišljala. Ovakav vid "čuvanja" je uvek palio (već 16 godina) pa nisam ni pomišljala da bih mogla da ostanem trudna tako. Ciklusi su mi uvek bili redovni, 27-30, dešavalo se jednom u dve godine da mi zakasni bez razloga tipa 5 dana i to je to. Iskreno primećivala sam često plodnu sluz pre dobijanja ciklusa ali opet se nismo čuvali pre dobijanja i nikad nisam ostala trudna. Eto ko zna, da nije bilo ove promene možda bih već odavno tako ostala u drugom stanju. I posle intervencije sam nastavila da dobijam redovno, nije se poremetio ciklus. 
Juče sam bila na pregledu i merila mi je dr uz sondom grlić, dug 42 mm bez znakova tunelizacije, drži ko nov. Tako da sa te strane nema ama baš nikakvih problema, sada sam trudna 20 nedelja. Videćemo nadalje ali mislim da neće biti problema. Iskreno želim da je to bila jedina prepreka zatrudnjivanju i da te primamo za dva meseca u trudničku temu 🥰



Bubice, izvini na kasnom odgovoru, imala sam teskih par dana fizicki pa nisam ni ulazila na forum. Jako cenim tvoju poruku, mnogo si me obradovala! Pre svega, prelepa je vest da je sve kako treba i da je grlic odlican! 😊 Radujem se zbog tebe a ujedno si mi dala nadu da moze tako biti i kod mene. 😊 Hvala ti puno na lepim recima!  Tvoja prica mi je inspiracija pa ako se set_is s vremena na vreme napisi ovde kako si i kako prolaze pregledi. 🙂 Samo me zanima, da li ti je doktorka rekla da su obavezne cesce kontrole zbog merenja i provere grlica, ili su standardne, posto je vec sve ok? 😊Zene, meni je sutra 2 ned od operacije, cekam za par dana da dobijem, nadam se da ce biti na vreme. Za 10ak dana idem na prvi pregled, malo me drma trema sta ce mi reci, bas se nadam da sve napreduje kako treba. 

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 173
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.8.2021 8:16:44   
degu
Kako ste drage žene. Jeste li se oporavile od intervencije?

Meni je prošlo sad 4 meseca od intervencije, ali javlja mi se drugi problem i ne znam jel povezan sa konizacijom.Od intervencije ciklusi su mi na 28 dana, ali već 26.dc mi se javi smeđi iscedak i 28.dc krene menstruacija.Ovog meseca sam se zabrinula, jer smeđi iscedak je krenuo već 22.dc, a nakon velike nužde(izvinite na detaljnosti) se pojavi i krv i zatim opet ništa, brljavi braon. U oktobru idem na kontrolu. Ne znam jel ovo sad hormonski, ili je do grlića, jako se brinem.

< Poruku je uredio degu -- 15.8.2021 8:19:16 >


_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Nora332)
Direktna veza do poruke: 174
   RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom
15.8.2021 12:42:27   
BubaBubica
Ovako je i meni bilo dok nisam ostala trudna. Dr je objasnio da je sluzokoža na grliću sad obnovljena i još uvek oset_ljiva tako da kad on krene da se otvara, širi da bi pustio menstrualnu krv on popuca malo pa se javlja to braon tačkasto krvarenje. Nije opasno samo po sebi samo je podložniji infekcijama pa zato mi je preporučio da koristim 10 dana u mesecu kantarion vaginalete kako bi bio obložen i da ga ne iritira sekret toliko. 

_____________________________

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here