|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
21.7.2014 12:10:27   
plačljiva
Molim Vas da li imate informaciju kakva je dr Tatjana Dosev,imamo preporuku za nju da mi vodi trudnoću...user posted image

(odgovor članu alyssa82)
Direktna veza do poruke: 226
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
24.7.2014 10:43:01   
Mizzy
Ja sam jednom ležala na odeljenju gde je ona radila (endokrinologija), meni je ostavila baš prijatan utisak - ljubazna, prijatna i otvorena za saradnju.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 227
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
11.8.2014 21:34:05   
makica1984
Cao,devojke! Nova sam na ovom forumu,malo sam iscitavala i pretrazivala,ali ne nadjoh ono sto mene interesuje pa vas molim ako neka moze da mi pomogne.Trenutno sam 36.n + 1d., znaci blizi se porodjaj koji ce biti c.rezom zbog vise razloga.Trudnocu sam vodila kod dr Petronijevica medjutim on sad ide na odmor i dogovorio je da me porodi neka dr Bratić,ako sam ja dobro zapamtila prezime koje je on pomenuo.Sledece nedelje cu upoznati doktorku,ali bih vas molila,ako neka nesto zna o njoj da pise,mnogo bi mi znacilo,jer na netu nisam nasla nista.

_____________________________

Ja '84. PCOS,HSG dobar,miom subserozni 4,3
Mm '83.varicocele,oligospermia
2 god.u braku

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 228
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
16.10.2014 17:37:06   
micca86
Da li neko zna nešto o Dr. Dimitrovu? Idem kod njega na pregled po preporuci, pa me zanima Vaše mišljenje?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
8.11.2014 14:04:50   
aleksandra05
Trudnocu sam vodila u Visegradskoj bolnici kod najbolje doktorke prof.Ljiljane Mirkovic koja mi je uradila i carski rez. Svaka njena dijagnoza bila je besprekorno tacna i zahvaljujuci njoj na svet sam donela zdravog i jakog decaka. Svakom ko ima rizicnu trudnocu preporucila bi prof.Ljiljanu Mirkovic jer je ona vrhunski lekar kome bi mnogi pozavideli jer pored visoke strucnosti ima i pravi pristup prema pacijentu.

VELIKO HVALA PROFESORKI ZA SVE STO JE UCINILA ZA PORODICU STOJANOVIC.

(odgovor članu micca86)
Direktna veza do poruke: 230
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
2.2.2017 12:43:11   
krin 40
Da malo "dignem" temu,a možda neko napiše i novije islustvo😃.Ja vodim trudnoću (privatno ) kod dr.Petronijevića.Imam jako pozitivne utiske.Koliko sam uspela da iščitam temu,nisam naišla ni na jedan loš komentar o njemu

< Poruku je uredio krin 40 -- 2.2.2017 12:44:11 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu aleksandra05)
Direktna veza do poruke: 231
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
9.12.2017 21:32:22   
SS2012
Jako lose iskustvo u Visegraskoj nikome ne preporucujem,svi su ne ljubazni i odvratni pocev od sestra,babica itd. Dr Andrijasevic mi vodio trudnocu 😠 porodjaj....36h provedenih u boxu da ne zalazim u detalje...uglavnom mi se beba nakon svih tih muka nagutala plodove vode i morao da ostane jos dve nedelje na ispiranje zeluca. Sada je sve ok hvala bogu a,moglo je biti svasta,njihovom greskom dakle visegradska,dr andrijasevic nikako! Iskustva su razlicita moje je ovakvo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 232
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
11.12.2017 12:33:50   
MamaNecaVo
Davnih dana sam sve to isto napisala za visegradsku.
Namerno malim slovom.

(odgovor članu SS2012)
Direktna veza do poruke: 233
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
3.5.2018 13:40:38   
GospodzaK
E ovako. Inace sam lekar, i iz porodice sam lekara,i kad sam ostala trudna zelela sam da me porodi i prati moj prof sa fakulteta, dr Milos Petronijevic. Otisla sam privatno kod njega, on je to prihvatio. Pritom je njegov stav i odnos prema meni konstantno izrazito nadmen.. beba je bila velika, moji kukovi losi, on trazi misljenje ortopeda da se izjasni o porodjaju. Ortoped se izjasni da bi bio pozeljan carski rez. Ok, dogovorimo se da ce me primiti u porodiliste u petak, i ja odem u petak, mog dr nema nigde. Subota, nedelja. Meni se beba spusta, nema kontrakcija, ponedeljak, pregleda me Prof Gojnic i zahteva hitan konzilijum jer je beba na tri prsta od otvora, ja nemam kontrakcija niti se otvaram. Moga dr i dalje nema. A ja sam jelte njegov pacijent i ostatak ekipe ne zanimam kao takva nimalo. U utorak se konzilijarno odlucuju o carskom rezu, i taj carski rez radi moj veliki dr, tako sto je usao u salu i za pet min izasao iz sale, dok su mene zasivali i radili specijalizanti. Naravno, malo je bilo ostaviti postovanom kolegi 1000 e u privatnoj ordinaciji, trebalo je i ovako da ga castim. Nije hteo ruku da pruzi mom suprugu, inace kolegi. I sta je posledica svega: 4 godine ne mogu da ostanem trudna, i kad sam konacno ostala to je bila vanmatericna trudnoca, jedva zivu glavu izvukla, odstranili mi jajovod i jajnik, kazu toliko sam lose usivana da sam sva u priraslicama kakve se ocekuju tek u kasnijoj zivotnoj dobi. Sad kad bi doticnog videla na ulici slatko bih ga pljunula! Ja sam ubuduce u narodnom frontu, a vi kako hocete. Tako da o visegradskoj sve najgore.

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 234
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
27.2.2019 16:41:04   
Sanidej
Divan je dr Nemanja Stojanovic

(odgovor članu GospodzaK)
Direktna veza do poruke: 235
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
17.6.2019 13:54:02   
Bebana17
I ja potpisujem za Nemanju, divan lekar.


(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 236
   RE: Doktori u Visegradskoj bolnici
29.7.2019 11:33:49   
Bebiwwwiii
Evo mog iskustva iz Visegradske i vecita zahvalnost dr Milosu Petrovijevicu koji mi je bukvalno zivot spasio. Trudnocu sam odrzavala 9 meseci, lezanje i odlazak do wc-a i nazad posto sam na pocetku trudnoce krvarila, gde sam opet dobila najbolju mogucu negu i nastavak trudnoce bez komplikacija. Sve vreme su mi radjeni pregledi i kada je trebalo i kada sam ja bila uspanicena i zelela da potvrdim da li je sve kako treba. Nikada nisam ostala uskracena za odgovor, informaciju i bilo sta vezano za trudnocu. Kada sam usla u 9.mesec, s obzirom na neke propratne zdravstvene probleme, profesor me je zadrzao u bolnici i svakodnevno radio ultrazvuk kako bi bio siguran da se sve odvija kako treba, a pored toga produzio boravak moje bebice u stomaku jer sam vec pocela da se otvaram na pocetku 36.nedelje.

Tokom porodjaja profesor je sve vreme bio prisutan, usmeravao me i omogucio da se porodim za 2.5h i da mi sam porodjaj bude jedno divno iskustvo. Hvala mu do neba!

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 237
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Idi na:







Pregledi u trudnoći i njihov redosled
photo
Od trenutka kada se na testu za trudnoću pojavi druga crtica, posete ginekologu postaju mnogo češće.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image
Click Here