|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
6.3.2010 0:09:42   
micketta
user posted image
dobro dosla

(odgovor članu Lannka)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
12.3.2010 18:09:46   
Biljica
Drage moje, evo ja sam vam se porodila u DM pre mesec dana. Pokusacu da vam napisem sve sto sam ja dozivela kako biste bar donekle znale sta da ocekujete. Secam se kako sam ja citala i upijala svaki komentar sa ovog foruma.
Trudnocu mi je vodio Dr Dragan Antic i jako sam zadovoljna sa njim kao strucnjakom. Medjutim, on je prilicno skrt na recima, tj. ukoliko vam je trudnoca u redu, tesko da ce vam govoriti neke detalje. Meni npr. ni jednom nije okrenuo monitor ultrazvuka kako bih videla bebu. Da ne gresim dusu, mozda je to zbog toga sto je znao da sam sve obavezne preglede i analize obavljala privatno.
Kod prijema u bolnicu sam ponela torbu, ali mi je recno da sve moram da prebacim u kesu. Ja sam se bila spremila na to, pa sam jednu spremljenu kesu sa stvarima kompletno ubacila u torbu. Mozete poneti vas neseser (sta imate u njemu niko ne proverava), veliki i mali peskir, mrezaste gacice, mrezaste uloske, neki keks, vodu i to je uglavnom to. Sto se spavacice, bade mantila i papuca tice, to vam nista ne treba jer imaju tamo, a i da hocete ne mozete uneti svoje.
Porodila sam se carskim rezom pod spinalnom anestezijom, dakle bila sam budna i mogla sam da pratim citavu operaciju. Uz savet lekara odabrala sam ovaj vid anestezije jer je jedan od najsigurnijih. Ostace mi dugo u secanju, jer sam jako bila uplasena. Naime, ova anestezija podrazumeva odsustvo boli, ali zato sve ostalo osecate. Noge mozete da pomerate, dakle donji deo tela vam nije oduzet, kao sto sam ja mislila da ce biti. Kada je pocela operacija, a ja videla da mogu da pomeram prste na nogama, pomislila sam da nesto nije u redu. Ustvari to je normalno, sve se oseca... od rezova, vadjenja bebe, brisanja trbusne duplje, sve sve... samo vas nista ne boli. Prilicno je neprijatno i ja sam mislila da se nikada nece zavrsiti. Trajalo je od 9:15 kada su mi dali anesteziju do 10:00 kada sam  vec bila u intenzivnoj nezi. Bebu su izvadili u 9:25. Dosta sam slusala o tome kako bebe prilikom carskog reza imaju probleme sa respiratornim sistemom, ali kod nas to nije bio slucaj. Moja bebica je istog trenutka kada se pojavila napolju prodisala sasvim normalno i pocela da place :)
Mogu da pohvalim sestre koje rade pripremu za porodjaj, predivne su. Sve reci hvala ze njih, kao i za doktore anesteziologe - savrseni su. Sve vreme operacije su se salili sa mnom i bodrili me, posto su videli da sam se malo uplasila.
Medjutim, pakao za mene nastaje kada sam dosla u svoju sobu sa bebom. Apsolutno ne mogu nijednu sestru da pohvalim. Babice su odlicne, ali sestre su katastrofalne, i pedijatrijske i one za laktaciju. Imala sam jako lose iskustvo sa sestrama za laktaciju. Svaki dan mi je dolazila neka druga i od svake sam imala potpuno drugaciji savet sta da radim sa grudima. Vec drugi dan mi je nadoslo mleko, a mlecni kanali mi nisu bili svi prohodni i grudi su htele da mi ekspolodiraju. Da vam ne pricam moj pakao koji je trajao i dan i noc. Ne znam da li sam za pet dana u porodilistu sve ukupno spavala 10 sati. Verovatno 80% vremena sam koristila na masiranje i izmuzavanje :( S tim sto problem nisam resila u porodilistu vec sam jedva cekala da izadjem kako bih pozvala privatno jednu sestu koja je strucnjak za te svari i ona mi je pomogla, inace bih verovatno zavrsila sa mastitisom da sam slusala lujke u porodilustu. Dve od njih su klimaktericne babe. Jedna je toliko bila gruba da to nije normalno, gotovo da mi je bacala bebicu na grudi, gurala joj glavu,  a na sve to se uzasno preznojavala meni iznad glave. Izgleda kao debele svinja, sva onako znojava i nervozna. Drugo, posto sam se porodila carskim rezom, bebi frendli je za mene bas bilo pogresno resenje, ali u ovoj bolnici se ne moze odabrati nesto drugo. Mozete da zamislite kako sam se osecala da gledam svoju bebicu odmah do sebe, a da ne mogu sama da je uzmem vec po pola sata moram da dozivam sestre da mi je dodaju, pa da mi je nameste na jednu stranu za dojenje, pa posle opet pola sata da ih dozivam da mi prebace bebu na drugu stranu, jer ja od bolova ne mogu zajedno sa bebom da se okrenem. Zatim da ih zovem da mi na kraju uzmu bebu i stave u krevetac. To je bilo neverovanto.
I tako... Ukoliko neko ima neko pitanje, radu cu vam odgovoriti :)

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
12.3.2010 19:06:09   
marija32
Jaoj draga, mene sad nesto frka uhvati posle tvog posta!!! QQQQ, pa gde BF odmah posle carskog reza, ja sa prvim nisam mogla da ustanem 3 dana, joj majko moja. kako si kupala bebu? I ja planiram da me Antic porodi. Ima li apartmana i ako ne koliko, vas je bilo u sobi? Mrzim neljubazno medicinsko osoblje!!!!!!!!!!!

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Biljica)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
12.3.2010 20:05:30   
Biljica
Draga, sto je najbitnije relativno brzo prodje, znas i sama... Apartmana nema :(( ja sam isto htela, ali nazalost nista od toga. Sve sobe su dvokrevetne i sa jednim kupatilom, tu se takodje nalazi i pult za povijanje i cesma za pranje. Dobro si me pitala za kupanje, za 5 dana koliko sam bila okupali su mi bebu samo posle porodjaja, drugo kupanje mucenica je imala kada smo dosle kuci. Inace, sestre treba da kupaju bebe, jer naravno mi ni iz kreveta ne mozemo da ustanemo. Tamo neki treci dan je dosla sesta i kaze: "Mogli da kupamo bebe danas. Jaoj, pa vama je hladno u sobi, opracemo im samo guze" Tako da su sestre povijale bebe i prale im guzu samo. A i to povijanje je bilo jedno tri puta dnevno, ne vise... Ma haos... Moram reci da se ovo meni desilo. Gledam gore neko  napisa kako su svi bili ljubazni, nazalost kod mene je bilo obrnuto. Kao sto rekoh, donji sprat gde je priprema i porodjaj je pesma, sve ovo gore je uzas zbog sestara. Dr Antic je jako dobar lekar. Meni je prepoznao rane kontrakcije kada sam u cetvrtom mesecu, iako doktorka koja mi je privatno vodila trudnoci nista nije primetila. Tako da mi je on pomogao da trudnocu iznesem do kraja. Ali on ume da bude jako ostar, strog i cutljiv. Rana od carskog mi je super, bas sam zadovoljna. I sada samo mesec dana posle porodjaja vidi se samo tanka linija.
Verujem da je ovakvo stanje sa osobljem po svim bolnicama, ali dobra stvar sa ovim porodilistem je sto je novo, mada za moj ukus moze da bude i cistije. Mogu misliti kako je po ostalim porodilistima.
Veliki pozdrav! :))

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
13.3.2010 20:17:54   
Grejs
Biljice, posto cu i ja najverovatnije da se porodim u DM jer cu uskoro morati da budem na patologiji od 37 nedelje,a i carski rez mi ne gine pitala bih te da li si radila neke prethodne analize za spinal i da li postoji opcija da bebu odnesu u boks na tvoje insistiranje da se malo odmoris?

(odgovor članu Biljica)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
13.3.2010 21:59:21   
mejra81
Ja sam isto iskustvo mogu reci imala kao Biljica sto se tice sestara,grudi i tako toga...
Vec sam pisala u prethodnim postovima...
Ja sam imala prirodan porodjaj i bila sam u cetvorokrevetnoj sobi...
Nama su bebe kupali svako jutro i bilo je pakleno vruce u sobi(citaj zagusljivo)...
Neverovatno al kao da sam neke reci ja pisala u Biljicinom postu....
Devojke nemojte da se plasite,nigde nije idealno i sve to prodje....
Meni je licno najveca muka bile su grudi i ne spavanje zbog toga...
Niko nece da vam pomogne a ocekuju da to znate.....

(odgovor članu Grejs)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
13.3.2010 23:11:05   
marija32
Hvala Biljiceuser posted image  Ja sam Antica samo upoznala, a za par nedelja prelazim kod njega da mi vodi trudnocu, i cula sam sve najbolje o njegovoj strucnosti, sto mi je najvaznije. Sto se tice kupanja beba od strane sestara, meni je termin na leto, pa im hladnoca u sobi nece biti opravdanje za nekupanjeuser posted image
Jesi li ti imala indikacija za carski, ili je radjen na tvoj zahtev?

Veliki pozzuser posted image

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu mejra81)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
14.3.2010 11:29:31   
Biljica
Hvala Bogu da nisam jedina koja je imala ne tako lepo iskustvo sa sestrama u ovom porodilistu. Nije da sam razmazena, samo odgovorna i sa razlogom zabrinuta na sve ono sto mi se desavalo tamo. Medjutim, sve prodje, i ma koliko se ocajno tamo osecale, cim se vratite kuci i zivot se vrati u normalu.

Grejs, nikakve specijalne i drugacije analize za spinal nusu potrebne u odnosu na carski rez pod totalnom anestezijom. Radila sam sve potrebne analize koje vam i obicno trebaju za porodiliste, sada se vise svega ni ne secam, ali sve analize krvi, vreme krvarenja, sve briseve... reci ce vam doktor tacno. Dakle, nista vam se ne razlikuje spinal od ostalih anestezija. Bas mi je Dr Antic savetovao ovu anesteziju jer kaze da je to jedna od najsigurnijih anestezija trenutno. Ne postoji rizik kod budjenja, a i vidite vasu bebicu odmah. Dobila sam samo jedan ubod po sredini ledja kod kicme i nema nikakvih cevcica da sami sebi dodajete anesteziju kao kod epidurala npr, sve od anestezije je taj ubod. Anestezija inace traje izmedju sat i dva, sve zavisi od toga kako anesteziolozi odluce. Anesteziolozi su savrseni! Zaboravila sam ime doktorke koja mi je davala anesteziju i bila mi sve vreme kod glave, ta zena je divna. Pratila je svaki moj pogled i tacno znala kada da me utesi, posto sam ja malo bila uplasena. Ona se sagne, pomazi me po glavi i tacno vidis da joj je stalo. Savrsena zena! Jedan savet ukoliko se odlucite za spinal, kada god posle porodjaja osetite da vas rana boli jace vi trazite da vam daju neki lek. Nema potrebe da trpite toliki bol, jer to sto dobijete nista nece da skodi ni vama ni bebi. Da se razumemo i sa svim dodatnim lekovima protiv bolova i dalje osecate bol, samo daleko manji. Oni ce vas pitati da li hocete ili ne, moj savet je da nista ne trpite. Ja sam jedan dan kao odlucila da necu nista protiv bolova i posle par sati sam shvatila da sam totalno glupa i da pravim samo sebi problem, jer nista ne mogu oko bebe. Ovako je bolje i za vas i za bebu.
A za boks, jednom sam pitala sestru da mi odnese bebu jer se nisam osecala dobro od nespavanja i svega i ona me je "oduvala" uz reci kako to ne ide tako, vi ste znali gde ste dosli, a i boksovi su zauzeti, sto je bila laz jer je moj muz dan pre toga isao da vidi nasu bebu koja je bila posle prodjaja u boksu i kaze da im je sve prazno i da je nasa beba bila jedina tamo. Znaci, tu vam pomoci nema. Ja sam bila hronicno neispavana i umorna, mnogo sam se plasila da ne zaspim kada dojim bebu i da je ne ispustim. To mi se nastavilo i kada sam dosla kuci, danima sam se budila u agoniji pitajuci muza gde je beba :(

Marija, kod mene je bilo indikacija za carski rez. Iskreno se nadam da ce tokom leta da kupaju bebe, mada nista nije iskljuceno :)

Mnogo mi je drago ako mogu da vam pomognem. Kao sto sam rekla, za mene je bilo dragoceno sve sto sam procitala ovde pre mog porodjaja.

Veliki pozdrav dragim (buducim) mamama! :))

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
15.3.2010 20:56:19   
Nensy_83
Cao drage trudnice, mame,bebe i tate..Ja sam nova trudnica na forumu i zahvaljujuci vasim iskustvima polako se pripremam za najlepsu avanturu...I ja sam kao i vi odlucila da se porodimu DM.Ja sam tek u 15.nedelji trudnoce ali vec sada iz iskustva mojih bliznjih vodim trudnocu u DM(jedna od sestara mi je savetovala da vodim kod njih trudnocu da bi imala mesta kada dodje vreme za porodjaj). Prvo sam zapala dr Loncaru i "zahvaljujuci" njemu propustila sam da uradim Double test(na UZ je sve ok i poslao me u laboratoriju Konzilijum da uradim skrining) gde su mi lepo objasnili da doktor nije napisao ni jednu od potrebnih parametara(CRL,NT..) tako da moram da cekam tripl test...Sada ponovo moram na UZ ,kako bi mogla da izvadim krv i uradim skrining. Nako razgovora sa med.sestrom ponovo mi je zakazan UZ i presla sam kod dr Jakovljevica. Interesu je me da li je neko imao iskustva sa ovim doktorom i kakav je? Unapred hvala na odgovoru... veliki pozdrav za sve :)

< Poruku je uredio Nensy_83 -- 15.3.2010 20:57:32 >

(odgovor članu Biljica)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
15.3.2010 21:32:45   
mejra81
Nensy,dobrdosla na ovaj divan forum...user posted image
Ovde mozes saznati sve sto te zanima,devojke su divne i svaka ce ti se naci....
Imas instrukcije kako da napravis ticker....

Sto se tice dr Jakovljevica mislim da je super doktor...On me je primio na porodjaj,posto nije bilo mesta u porodilistu
na njegovu inicijativu sam primljena(i ako sam tamo vodila trudnocu)...Bas je bio nezan prema meni,steta je sto mu se smena zavrsila
kada su meni poceli bolovi i onda me je preuzeo dr Djekicuser posted image ...
Jakovljevic mi je posle bio u viziti i set_io me se,pitao kako sam prosla,vrlo prijatan...
Kad su me otpustali,on me je pregledao,nisam ni oset_ila pregled,bas je pazljiv...Ja ti ga toplo preporucujem...
Pitaj ako te jos nesto zanima....user posted image

(odgovor članu Nensy_83)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
15.3.2010 21:39:49   
micketta
IZVORNA PORUKA: mejra81

onda me je preuzeo dr Djekicuser posted image ...



mejra, kako ti se cini dr djekic? (ne mogu da zakljucim na osnovu ovog smajlica) user posted image
nensy, i moja prijateljica je vodila trudnocu kod dr jakovljevica i prezadovoljna je user posted image

(odgovor članu mejra81)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
15.3.2010 21:47:05   
mejra81
Ja sam vodila trudnocu kod njega,cinio se ok mada mi nista konkretno nije pricao....
Ja mu nisam nudila novac a cula sam da odmah kaze ako ga pitas da te porodi (prirodan 300e,carski 500e)
Igrom slucaja mi je on zapao na porodjaju i pitao me kako sam dosla do njega,posle toga je rekao nekim sestrama
"Neka se ukljuce ostali,necu samo ja da budem tu" MIslim,tad sam videla koliko je sati....Jos i zeznuo mi nesto oko indukcije...
Na kraju me je porodila doktorka Radunovic..i za nju samo pohvale mogu da kazem...Bodrila me do kraja

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
16.3.2010 18:52:06   
Nensy_83
Bolje vas nasla
Mnogo mi znaci svaki vas savet..Vec mi je lakse... Ja bi volela da odem kod dr Nikitovica jer sam danas saznala da je suprug moje dr kod koje ide privano a ona je odlican ginekolog. Moju kumu je poradjao dr Nikitovic i ima samo reci hvale za njega...Ma videcu bitno mi je da je dr Jakovljevic dobar jer mi je dosta lekara koji samo odrade svoj posao ... Sad cekam rezultate tripl testa,pa cemo videti..
Veliki pozz za sve

(odgovor članu mejra81)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
16.3.2010 21:58:53   
Nensi*
Ja sam jednom bila kod dr.Nikitovica jer je tad moja dr bila na godisnjem,i odusevljena sam sa njim...

(odgovor članu Nensy_83)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
17.3.2010 10:16:06   
marija32
Mene bi trebao da porodi dr Antic, ali se sada nesto dvoumin, ne lici mi na coveka koga bih mogla da pozovem u 2h ujutru i da da mu kazem "pocelo je", a svakako ne zelim da me poradja u dezurstvu, jer je tako lakse. zato vas molim ako je neki od vasih lekara zaista rad da bude tu u svakom momentu, posaljite mi na pp njegov kontakt. Hvala

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
23.3.2010 9:15:23   
micketta
ja sada imam onaj zeleni uput za prijem u porodiliste i cekam user posted image

e, sad... zanima me sledece... sta ako ja oset_im nekakve lazne bolove, odem u porodiliste sa tim uputom, oni me pregledaju i kazu da nece beba jos i da idem kuci... da li ce oni meni uzeti taj uput pa cu morati u dom zdravlja po novi??

ja sam pitala sestru prosle nedelje i ona mi rece da taj uput ostaje kod mene sve do prijema u porodiliste, ali naletoh na netu na pricu coveka koji kaze da su njegovu suprugu vise puta vracali kuci i da je ona, jadna, svaki put morala da donese novi uput...

nisam pametna. user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
27.3.2010 22:09:50   
Sladja81
Cao svima!!
Volela bi svima da podelim moje iskustvo sto se tice bolnice DM, i naravno sto se tice nekih doktora. Imam dvoje dece, starijeg sina 2 godine i mladjeg 6 meseci. Obe trudnoce mi je vodio dr. Zoran Loncar i sto se tice njega imam savrseno iskustvo, oba puta mi je organizovao savrseni porodjaj. Naravno nisu svi doktori isti, na mene je grozan utisak ostavila dr. Zivaljevic. Dok je moj doktor bio na odmoru isla sam kod nje na kontrolu, svaki pregled kod nje sam cekala po najmanje 2 sata, a da ne pricam da sam vece pred porodjaj cekala 4 sata da me pregleda i da me vrati kuci (a tada sam vec bila 5 cm otvorena), i stalno mi je govorila da nema potrebe da primim epidural. Otisla sam u bolnicu posle  6 sati, a bi mi doktorka Zivaljevic rekla "sto nisi dosla ranije i da je kasno da primim epidural". Naravno primila sam epidural i super se porodila,a sto se tice osoblja bili su svi super prema meni. Jedino ta Zivaljevicka je bila grozna prema meni.
Po jednom sam bila na pregledu kod Golubovica i Djekica i znam da su njih dvojica dva najbolja doktora u DM. Tako da svako ima neko svoje iskustvo.
Pozdrav

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
10.4.2010 19:39:18   
marija32
Ja sam definitivno odustala od DM.

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Sladja81)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
10.4.2010 19:55:56   
Snelle
IZVORNA PORUKA: marija32

Ja sam definitivno odustala od DM.


Zasto, ako nije tajna?


_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
11.4.2010 10:30:17   
marija32
Zbog dr Antic D. koji se vodi devizom : strucnost iskljucuje ljubaznost.

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
11.4.2010 16:30:49   
Snelle
A da li se neka od vas ili ste culi za nekoga, porodio u DM a da nije imao nikakvu vezu, nije tamo lezao ranije ili nije tamo vodio trudnocu, tj. da takvu osobu nisu vratili uz reci da trenutno nema mesta. Desava li se to uopste?

_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
12.4.2010 10:54:30   
marija32
Ja sam cula od moje dr koja mi privatno vodi trudnocu i od moje dr u domu zdravlja, da se desava da ako nemas vezu mogu da te vrate.

_____________________________

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
12.4.2010 22:12:14   
Snelle
IZVORNA PORUKA: marija32

Ja sam cula od moje dr koja mi privatno vodi trudnocu i od moje dr u domu zdravlja, da se desava da ako nemas vezu mogu da te vrate.


E pa sad bih baš slatko opsovala user posted image


_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
13.4.2010 8:55:29   
mejra81
Ja nisam imala vezu a vodila sam tamo trudnocu od 6 meseca,s tim sto sam preglede imala na mesec dana tako da sam sve ukupno bila jedno 3-4 puta do 9 meseca a onda cesce zbog ctg-a....Kad sam dosla na porodjaj nije bilo mesta al se doktor bukvalno sazalio pa su me primili jer je bila noc a meni pukao vodenjak...
I zaista vas nece primiti, ne zbog toga sto nemate vezu nego sto nema mesta....

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović
16.4.2010 17:21:06   
jelena 80
Ja sam se porodila prosle godine, poradjao me je dr DJekic, bio je krajnje korektan, mogu reci da sam super prosla. koristila sam epidural i bas mi je pomogao. Jedine zamerke imam na jako neljubazne sestre koje sam molila svako jutro za jedan Diklofen protiv bolova a onda na njega cekala i po nekoliko sati. Sve dok muzu nisam rekla da mi kupi tablete. Kao nisu imale dozvolu od dezurnog lekara, s tim da sam i sama lekar i radim u hitnoj pomoci...

(odgovor članu mejra81)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Pregledi u trudnoći i njihov redosled
photo
Od trenutka kada se na testu za trudnoću pojavi druga crtica, posete ginekologu postaju mnogo češće.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here