Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Didy E, ovako, nisam joj još dala ništa, ni kapi, ni fluimucil, ni antibiotike. Zašto? Prvo - uopšte ne verujem ovim našim lekarima, dugo je gledao, gledao uho i na kraju rekao - Mislim da je malo crveno. Pa je l misliš ili si siguran? Drugo, uopšte se ne žali više, kad joj onako u prolazu pipnem uho, uopšte ne odreaguje, znači da je ne boli. Treće, nema nikakvog sekreta nigde, ništa nije zapušeno, ništa ne curi... Ako se pojavi bilo šta od simptoma, počeću s terapijom. Možda grešim, ali tako sam odlučila. Basara je stvarno divna i nadasve pravi stručnjak. Mene oduševljava što ja njoj opišem simptome Stefanove bolesti, ona kaže - Odvedite ga da ga pregleda pedijatar. Pedijatar da svoju terapiju i mišljenje, ona meni kaže uglavnom totalno suprotno i uvek poslušam nju jer pogodi do detalja. Ali SMSom mi izleči dete, nije ga ni videla, ni čula, ni pogledala, to mi je najbolje od svega! Hehe, ko zna-zna! Ja bih potrazila jos jedno misljenje tj jos jedan pregled kod drugog dr, za svaki slucaj. I moja je sledeci dan rekla - nemoj mama, ali stvarno me vise ne boli, ne treba da me vodis... nos prazan, ma nigde nista....ali nisam imala mira i instikt je bio nepogresiv. Tako da, najbolje ti poznajes svoje dete, samo, to sa uhom je tako jeste/nije/nisam sigurna. Ja sam mojoj kuckala, pregledala je onako kako se to radi, ma nista. Necu da te smucujem, to je moje iskustvo...