minavb
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ja volim da ih sretnem,posto su cesto ubedjena da ljudi vernici imaju ogranicen intelekt,onda samo volim da im dokazem koliko su ustvari nepismeni,jer me izludjuje takva kategorizacija,ne znam zasto ne priznaju bar Nikoli Tesli da je bio genije koji je tvrdio da je sve sto je uradio od Boga doslo ,preko svetog Nikole koji mu se javljao u snovima...bas cudno koliko su ljudi puni sebe,bez osnova,ja znam da ne znam ,i znam koliko sam mala ,da sam samo minorni deo kolektivne duse i svesti,ali verujem,to je ono kako zivim,a pretpostavljam i vecina vernih ljudi... Mene sreces redovno pa nikada nismo uletele u ovakvu raspravu. Meni su svi ljudi isti, i oni sto veruju i oni sto ne veruju. Ne volim da se delimo zbog toga. Tesla je bio genije , ko kaze da nije bio, nek , ali isto tako znamo da je imao malih psihickih problemcica pa je mozda umisljao da mu se sveti Nikola javlja. Inace, Nikola Tesla je odavno tvrdio da je u svojim merenjima naisao na cestice koje se krecu brze od svetlosti, i evo prosle nedelje u CERN-u konacno to potvrdise. Stvarno je neverovatno sta je sve taj covek mogao da postigne da se rodio u neko drugo vreme. Hanka, nisi skrenula paznju sa rasprave, rasprave nije bilo. Postavila sam pitanje da neko ko je upucen u stvari, objasni zasto je crkvi vazno to sto pise na krstenici. Radoznala sam, to je sve. Posto nemamo temu za to, i ne treba je otvarati, ovo je jedino mesto gde mozes da pitas sve sto te zanima za veru, crkvu, obicaje... Zato sa i pitala, i opet pitam one upucene, (mislim da je sanjica upucena ali je nema da ovde odgovori) zasto se na krstenici nalaze pitanja vezana za telesni nedostatak?