Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 1.9.2015 16:20:25
|
|
|
|
milicicak
|
emice znam da je stresno ali sve to spada u rok sluzbe
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 1.9.2015 16:38:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice da brzo prodje Kako je ona,jel se mnogo uplasila?
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 1.9.2015 18:48:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ona kao da ništa nije bilo,popela se posle 5 minuta na kompjutersku stolicu i skače po njoj.Jedino što je baš plavo ali ovako je sve super
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 1.9.2015 19:33:28
|
|
|
|
eca89
|
Jao, Emice da je brzo prodje !
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.3.2016 20:11:40
|
|
|
|
emicaa
|
jao pa ovde samo ja ne majka pisem elem danas potrca u svoju sobu,stade na neku tacnu i razbi se,cini mi se da je udarila o krevet jer je cijela strana lijevog obraza bila crvena i uzduz malo nateklo,naravno buter je odradio posao sad je samo malo plavo.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.3.2016 20:15:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dusa mala. Jel se zali da je boli?
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.3.2016 20:17:35
|
|
|
|
emicaa
|
pa nekih 5 minuta posle udarca je bas plakala i govorila da je boli,onda se smirila i sad kad je pitam boli li kaze ne ali ako je pipnem tu gdje je plavo trzne se.ona je vjecito puna modrica ukljucujuci i dupe od tobogana,neko da je vidi takvu rekao bi da je tucem
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.3.2016 20:22:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cccc, prijavicemo te sluzbi :) Ma, i moj sin je uvek tako bio. Išao i na usivanje glave sa dve ipo godine.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 30.3.2016 8:27:06
|
|
|
|
emicaa
|
Jutros kad se probudila pa došla na maženje ja zaboravila za to i počnem je ljubiti a ona gura i kaže boji Dodu obraz,ups
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 17.8.2016 20:28:55
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ne znam gde bih postavila pitanje. Juce padoh i imam ranu, sad vec krastu na kolenu. Ali bas me steze, ne mogu da savijam nogu, pa razmisljam mogu li nesto da namaze kako bi se krasta opustila i da ne puca?
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.8.2016 8:10:05
|
|
|
|
mali_mis
|
Da pustis neku kucu da ti izlize krastu Psi na jeziku imaju dobre bakterije il tako nesto, koje pomazu brzem zarastanju rana. Pre jedno deset godina sam kod decka u dvoristu, okinula sa stolice direktno na koleno, imala krasturinu preko citavog kolena. Njegov pas, je onako sitno grickala krastu da ja uopste ne osetim, i lizala, i jako brzo je nestala.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.8.2016 8:39:57
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ne znam za to, ali uzmi u apoteci nesto za brzo zarastanje rane, tako ce pre i da prodje. Ja sam se skoro gadno iskela po dlanu, bas mi je pomoglo
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.8.2016 8:52:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, dodji kod mene, moje kuče ce to da sredi :)
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.8.2016 17:04:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Uh, volim kuce, ali ne bih bas Ma meni je rana zarasla, nego sto kako pomeram koleno tako krasta puca
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 14:14:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Malopre nabile kutije na glavu i igraju se robota, da bi H zapela ili sta vec i opali od beton nosom pola sata joj je isla krv iz nosa.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 14:42:45
|
|
|
|
isidora88
|
Uf, jel ima i posekotinu? Meni se bebac svaki dan udari negde ili prikljesti prste o vrata, fioke, ludim vise, a on uporan i dzaba sto mu branim ako samo sekund sklonim pogled odmah neku glupost napravi
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 14:49:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nema unutra se pukla a inace ima slabe kapilare u nosu. Jos uvek izbacuje po malo
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 14:57:39
|
|
|
|
isidora88
|
Uf onda se bas udarila
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 15:25:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
Moj D pre neki dan u setalici , dodje do fioke , i vrzmao se oko nje , da bi je otvorio , i drugom rukom naglo zatvorio , ostadose prsti unutra , vriskao je strasno
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 15:43:23
|
|
|
|
Maraj
|
Jao Animsaj , tako i moj L. I sve mislim opametice se da ih vise ne otvara , al dzabe.... mora se paziti , da im posle noktici ne rastu krivi :-P
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 15:52:48
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam Doru stipkala za ruku svaki put kad krene nesto sto ne treba.Nama je pomoglo s prste je jednom priklojestila i nikad vise.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 16:14:20
|
|
|
|
isidora88
|
Ovaj moj tvrdoglav strasno, sto puta se udari sa vratima od komode ili fiokom i dzaba, opet isto radi, sad je u fazi da sve zivo otvara i da lupa
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2016 18:18:04
|
|
|
|
Animsaj9
|
Joj Maraj pazim, al ne mozes ga stalno držati na oku, sta ce biti kad prohoda
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 18:09:58
|
|
|
|
emicaa
|
Dora je danas pala niz stepenice,sreca pa sam isla ispred nje pa sam postavil nogu i zaustavila je,dvije je preletila.Brat koji je isao pored nje je stao i gledao kako pada.Udarila sa pored oka i na nosu pa sam namazala buterom pa nije strasno.Uglavnom drzim je na oku.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 18:19:04
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Emice dusa malena !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciOtvorene Plazma Sportske igre mladihKao jedan od najprepoznatljivijih projekata za decu i mlade u Evropi, Plazma Sportske igre mladih postale su važan oslon...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?