Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 18:20:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
dusica nadam se da je dobro. Ti padovi sa stepenica mogu biti bas zeznuti
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 18:27:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O Boze. Mene je bas strah stepenica. Bice dobro.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 18:43:06
|
|
|
|
Maraj
|
Jao emice , uzas. I ja se plasim stepenica. Mi kako izadjemo iz srala L svaki put jurisa na stepenice. Svaki put trcim za njim. Plasim se da cuvjednom i vrata da zaboravim da zakljucam , koliko ga jurim Inace , L je juce prvi put pao na glavu (čelo) s kreveta. Zna da sidje na noge , zasto je krenuo glavom , ne znam. Bas je plakao
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 19:01:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice da brzo prodje, desava se. Bitno da se nije povredila
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 20:35:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ljubi je, bice ona dobro. 😘
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 20:49:00
|
|
|
|
emicaa
|
bas mi je zao bila,koliko je plakala sva je otekla u licu.Sad je dobro,opet skace kao majmunce.Ne boli je glava,samo malo nos.Ja pojma nemam kako je pala,ona njih inace i silazi i penje se trceci i danas samo tup.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 20:52:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma nisu stepenice za zezanje. Koliko god godina imali. I moja H je pre dve god preletela stepenice i opalila zestoko glavom , ali sve je proslo ok. Znam jos mnogo gorih slucajeva zato kazem nije za salu.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.12.2016 20:53:02 >
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 21:06:23
|
|
|
|
lesica
|
Emice, desi se. Bitno da je dobro Dorica.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 21:54:29
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I nama s desilo slicno, samo sto se G skotrljao niz nekih 7-8 setenica. Zivot mi je skratio. I zaustavio se na 2mm od ivice radijatora. Hvala Bogu bilo je sve u redu. Vazno je da je Dora raspolozena i vesela, i da je ne boli.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.12.2016 22:11:16
|
|
|
|
emicaa
|
Zaovina curica je pala niz stemenice sa mozda dvije godine,preko 10 stepenica ima.Njoj apsolutno nista nije bilo,ma ni ogrebotinu nije imala. Nadam se da sutra nece biti plava
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 17.12.2016 15:16:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pele je pala i udarila se u ivicu stola. Na obrazu joj je tamna modrica. A celi taj dan sam je nosala , bila je bolesna i kenjkava i rekoh hajde malo da sednem da je spustim ali se ona povredila nakon tri minute. Bas mi je bilo krivo...
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 17.12.2016 22:40:10
|
|
|
|
Maraj
|
Moj L je juce spavao u francuskom lezaju kod mojih roditelja. Ogradila sam ga jastucima. Kada se probudio , malo se valjao po krevetu Tu sam bila i ja sa njim na krevetu. Naslonio se na jedan jastuk. Ne znam.kako , sa sve jastukom je otklizao sa kreveta na lod. E sad je problem sto je on pao izmedju kreveta i zida. Bas ka radijatoru. Prestravila sam se. Samo ga je Bog spasio da ne rascopa glavu o radijator. Kako sam ga dizala , samo sam zamisljala kao ga vodim na usivanje glave. Jer , to je tako uzan prolaz , da ne znam kako se zgvrcio da se ne zakuca o radijator. Odrao je samo celo o stazu koja je sa te strane .
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.12.2016 11:01:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
To se i nama dogadjalo, bilo je situacija kada sam E ogradjivala jastucima a ona ih probijala i padala. Zato sada P ne stavljam na lezaj, samo u krevetac.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.12.2016 11:14:09
|
|
|
|
Maraj
|
Me nemam krevetac kod mojih. Al da je pao na drugu stranu kreveta , manje bi se istraumirala. Ovako je pao bas na starnu gde je radijator. Migao se bas dobro povrediti o radijator
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.12.2016 11:24:28
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj dobro je da se nije povrijedio T je juce zaglavila izmedju dvije sofe,stajala je na glavi ali nije se uopste udarila.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.12.2016 13:49:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, kao sto vec napisah, dobro je da nije radijator u pitanju. Bice on dobro 😘
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.12.2016 13:57:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sve je dobro kad se dobro svrsi. Desava se. Dobro je samo da je omasio radijator.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.12.2016 14:52:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro je da je on dobro. Mi tako kad smo bili kod muzevih , E bila beba a tamo su pored francuskog nocni ormarici sa ostrim ivicama, ona se jednom tako udarila u tu ivicu da je imala dugo duznu modricu. Znam kako ti je..
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 18.12.2016 19:26:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Maraj dobro je,sto kazes sreca da je omasio radijator,inace bi se bas povredio.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 19.12.2016 22:16:52
|
|
|
|
Maraj
|
Drage...ja sam ne majka ipak je L udario glavom o radijator a ja to nisam videla. Juce je mm video kada je dirao L kosicu. Inace on ima jako bujnu kosu za 14 meseci 2 put sam ga vodila kod frizera , a da vam ne pricam koliko puta sam ga sama sisala. uglavnom , L ima krastu na glavi i to na frontalnom delu. Linija ideo od cela (al se ne vidi od kose) pa se prekida kod fontanele i onda opet od fontanele do negde onog cveta u kosi A ja to nisam videla kada je L pao. Verovatno zato sto nine isla krv.. Nije mu krasta tamno braon boje vec nekao crvenkastije , pa sve mislim da se samozagrebao. Strasno. A ja mislila da je samo celo udario tj ozgrebao o tepih. Dobro se lupio a ja to nosam odmah videla od njegove guste kose. Valjda mu nece ostati oziljak. A i da ostane , tesim se ,jer znam kako je mogao da prodje...bas se plasim tih rradijatora i eto , kako je prosao...
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 19.12.2016 22:28:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Uh bas se dobro udario ali kako je mogao da se povredi,dobro je.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.12.2016 11:49:43
|
|
|
|
Maraj
|
Veselice , dusa me boli , kako je pao... stalno pazim na te radijatore , i na kraju se bas dobro udario o njega. Gledam mu stalno to sad na glavi ...mogao je skroz da otvori glavu....
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.12.2016 11:56:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala Bogu pa nije . Moja se cesto penje na sprat vise kad krecemo napolje, uvek me bude strah!
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.12.2016 12:14:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Uh, Maraj. Dobro je. Nece mu ostati oziljak. Njihova koza je mlada, proci ce mu brzo.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.12.2016 12:49:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, nije strasno, ne brini. Ne verujem da ce ostati ožiljak. Kakva, bre, nemajka, nemoj to ni da pomislis!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciOtvorene Plazma Sportske igre mladihKao jedan od najprepoznatljivijih projekata za decu i mlade u Evropi, Plazma Sportske igre mladih postale su važan oslon...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?