Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 9:22:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Voci meni je uvek najsigurnija opcija bila pod. Tu ne moze da padne. Kad idem do wc-a tu sam ga najcesce ostavljala. Znam da ne moze da se povredi To ja radim,a ona dodje do vrata od wc-a, place ili lupa rukom ili glavom da otvorim
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 9:25:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja kad idem u WC i moje dete ide sam dodje Ili ostavim vrata da ga vidim. Ne ispustam ga iz vida sem ako nije u krevetu i spava.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 9:54:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svi mi tako nekad virimo ali nekad prija par sekundi bez deteta u wc-u. Ja bih volela da imam ogradicu ali verujem da bi cesto vristala kao i u krevecu.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 9:59:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa mislim da ne bi jer ogradica uglavnom stoji u istoj prostoriji gde smo i mi, npr dnevna soba dok je krevetic u sobi pa nas ne vide. Meni je bila spas kad je T bila mala. Sad nemam gde da je stavim inace bi mi bila pod obavezno!
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 10:00:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, bice on dobro. Ljubim vas. Voci, ja moju ostavim u krevecu, na podu, u ljuljasci gde je vezana, u stolici samo ako je sin pored, a ja se vracam za par minuta. Tu ljuljasku sto je na podu nemamo. I da, ako je stavim u jaje na pod, ona se ispomera sa njega i legne na pod :) Evo da vidis
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 23.12.2016 10:05:33 >
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 10:03:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma kakvo crno jaje, izgura se guzom i nogama ili se vezana toliko zaljulja da mislim da ce se prevrnuti. Mene vidi iz kreveca kad odskrinem vrata od wc-a , igramo se uja uja kad mi prigusti
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 10:33:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je jaje izbacenoo iz upotrebe sa 6 mes.nama to malo.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 10:49:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Izasli smo iz teme ... jaje se koristi do godinu dana zar ne ? Moram da kazem da je P pogodio u glavu crveni luk koji je ispao iz dzaka kad su gurnule klizna vrata od kuhinje..pokidala sam se od smeha
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 11:07:05
|
|
|
|
Maraj
|
Me mi smo ranije izasli iz jajeta. Prerasao ga je brzo. Sa nekih pola godine smo kupili novo sediste. Al je moglo da se zavali u lezeci. Ono valjda do 18kg. ivana , medena je skroz. Tako je i mj L izlazio iz jaja. Al se nogicama tako zaljulja da je bas mogao da ispadne. Onda sam ga izbacila iz upotrebe(u kucnim uslovima , jer mu je ono bilo kao stolica.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 12:27:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi imamo ogradicu ali nijedan je nije koristio. Čim bi krenula da ih spustam oni bi poveli da vrište. Slažem se da je najbezbednija opcija pod. Kad su imali 4m stavim ćebence i na pod. Danas je bolje. Malo manje kenkavi.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 24.12.2016 8:21:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, sve u redu? Ne kenjkavi vise?
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 24.12.2016 8:47:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja ih nisam kao tako male bebe stavljala na pod, u krevetac jesam. Ali kad je pocelo puzanje, i negodovanje u krevecu onda je pod bio najsigurnija varijanta iako se P uglavnom sto puta udarila o parket ...
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 24.12.2016 9:22:26
|
|
|
|
Maraj
|
Me i L se udarao o parket, al ne moze ispasti nigde. Ti padovi su mi opasniji.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 4.3.2017 8:28:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jel vam nekad dete palo tako da pocepa usnu ? Da li ste usivali ranu?
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 4.3.2017 19:33:02
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ME, pa koliko je to raascepala usnu? Pre mesec dana obojica su pala po jednom i oba puta raskrvarili usnu.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 4.3.2017 21:32:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ME, mi smo usivali celo. Zavisi kolika je posekotina.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 5.3.2017 10:58:10
|
|
|
|
mali_mis
|
A. je jednom bio pao u kadi, malo cepnuo usnu, i desni, cak mu se i jedinica bila pomerila malo prema unutra, posivela. Ali se posle par meseci sve vratilo u normalu. Bez usivanja. Posle sam i mog zubara pitala to za zubic, kaze mi covek "desava se, navikni se". Sve zavisi kolika je posekotina.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 5.3.2017 14:00:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bili smo juce kod pedijatra, pogledala je fino i rekla da nece da nas salje na usivanje, samo to sto je toliko naduveno da ce otpustiti i ona bela skramica koja nam se cini kao gnoj da nije nego je taj neki proces zarastanja. Ja sam se u jednom trenutku zaplakala , zeni bilo zao, ali eto desava se, sekund je dovoljan da se povrede... Sanjalice, dok sam se okrenula da sa E nadjem neke igracke, ona je usla u praznu kutiju za igracke i iskrenula se na stranu na parket, podvijenih ruku ispod tela, sto znaci da je direktno pala na usnu...
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 5.3.2017 16:00:22
|
|
|
|
emicaa
|
Elena jadnice malo,ali to su stvarno sekunde
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.6.2017 11:31:05
|
|
|
|
emicaa
|
kod nas opet buter aktuelan,David se jutros od nesto udario u celo.Skontala sam tek kad sam vidjela da je malo oteklo.Namazala sam ga i to je to.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.6.2017 14:00:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, znaci da nije mnogo bolelo ako si tek tada skontala :) Andrea je stalno u ranicama, modricama...
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.6.2017 14:12:54
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, da je mnogo udario, plakao bi, verovatno ga nije jako bolelo. Ivana, to je zato što je tako aktivna. Ja sam mišljenja da je bolje pustiti ih i da se ponekad udare nego ih sputavati. Naravno, svi mi brinemo i pazimo da nam dete ne padne, ali nekad je neizbežno, posebno sa takvim vrtiguzima kakve su naše bebe. Evo M je sad rešila da hoda, a nestabilna je još, malo-malo pa bupi na guzu, a dva-tri puta je i nosem poljubila pod.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.6.2017 14:57:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo skoro skontali to sa.puterom e da sam znala ranije.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.6.2017 15:16:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja deca su uvek u modricama. Inace i ja.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 9.6.2017 15:18:08
|
|
|
|
emicaa
|
evo ga opet,na isto mjesto udari,ovaj put je plakao.Opet buter Sanjice znas da me nekad sramota obuci nesto kratko zbog modrica po nogama,ja se samo u noge udaram,u prolazu zakacim o nesto
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?