Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 0:11:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Evo i nas u ovoj temi. Nema mi spavanja nocas. Ika udario celom o zid. G ga nesto cikao i on da pobegne od njega okrene se i pocne da bezi, ali tupko zaboravio da je iza njega zid i tresne. Bas je lupio. Nije skoro ni plakao. Spremila ga za spavanje i zaspao je, medjutim posle pola sata se probudi i place. Uspavam ga, medjutim opet posle 15 min pocne da place i ispovraca se. Cini mi se da se zakasljao pa povratio. Jeo je za veceru neko jaje, nije bio bas odusevljen, njega je i ispovracao. Posle je bio veseo ali bled. Malo mu je crveno gde se udario. I malo se mucio dok je zaspao. Kaze mi mm nije potres mozga sigurno. Mene brine sto je povratio.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 0:37:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Joj bre Sanjalice razumem da si uplasena.Nista prati ga mozda je bled jer je povratio,meni se cini da je povracao zbog vecere koja mu nije prijala,desi se i mojoj S da povrati kada jede nesto sto ne voli.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 1:48:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jos dva puta je povracao, treci put vise nije imao sta da izbaci vec samo jak nagon da povraca. Odveo ga je sad mm na Institut. Ko ce da doceka da se vrate. Jos kako to zna da se oduzi tamo do jutra se nece vratiti sigurno.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 7:30:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sanjicee, sta je bilo? Sta kaze dr?
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 7:44:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mozda mu jaje nije prijalo, kasnije je trcao, sve mu se izmuckalo u stomaku..nadam se da nije nista drugo. Javi se...
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 8:15:48
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice nadam se da je sve ok
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 8:36:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjalice kako je sin,nadam se da je sve u redu
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 9:07:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice sad vidim da ste ispak otisli. Javi se kakva je situacija.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 10:50:49
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjalice , sad citam...sta se desilo i ja bi rekla da je jaje...al ko bi bio 100% siguran.... sta kazu dr? Jel moze potres mozga od udarca prednjim delom? Ja se plasim udarca u potiljak
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 10:55:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala zene sto brinete. Snimali su mu glavu, kaze dr snimak je u redu. Ali da ga pratimo zbog povracanja, da ga budimo na par sati, ako se nastavi da se javimo opet lekaru. Kad su se vratili kuci opet je povracao. Malopre je ustao, popio mleko, nadam se da nece vise da povraca. Dosta je kenkav
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 11:07:20
|
|
|
|
eca89
|
Sanjalice, biće valjda sve ok!
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 11:14:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao draga, nadams e da ce sad biti sve ok bas mi ga je zao .
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 18:28:23
|
|
|
|
branki*
|
uh,sanjalice,jadnicak mali javljaj kako je.mada,pre mi se cini da mu jaje nije prijalo,pa od toga povracanje,ne znam..dobro je sto ste ga odveli kod dr.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 19:35:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Super sto je sve ok!
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 21:01:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjalice dobro da ste ga odveli da ne brines.Bice sve ok mozda ga stomace muci.Prati ga i pokusaj da se opustis mogu da zamislim koliko brines.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 21:38:46
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice , kako je prosao dan?
< Poruku je uredio Maraj -- 22.12.2016 21:39:17 >
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 21:48:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jeste dobro? Jel povracao jos?
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 22:29:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, kako ste?
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 22.12.2016 23:03:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nadam se da je dan prosao kako treba.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 0:27:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala sto pitate Danas, sad vec juce nije povracao. Ima dobru cvorugu. Kenkav je dosta. Ceo dan sam ga nosala. I danas preko dana i sada ne spava mirno, nego se budi i kenka pa nastavi da spava. Inace je jeo preko dana, ne nesto posebno ali je jeo, hoda normalno, puzi, samo je kenkav. Ne znam ni sama sta da mislim, da li je od vecere, ili je od udarca.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 8:56:22
|
|
|
|
vocicana
|
Oh Sanjalice, pa ja sam tek sada videla. Potresao se jeste, ali proci ce, ako vise nije povracao to je sve ok. Majko mila. A slusajte ovo, malo pre ostavim malog u njihalici( lezeci polozaj), kao jedinu sigurnu opciju dok sam samo do kuhinje da zakuvam kafu, a on, se okrenuo na desnu stranu, pokusavao da uhvati prase na kockici, kako je napravio salto pravo na glavu, pa se uplasio i place suza suzu stize a ja ga gledam kako se rasprostro po podu, uzimaj ljubi umij, prestao je iste sekunde. Evo ga igra se i drobi. Nisam pametna sta cu, na pod da ga spustim, i onako je prerastao njihalicu, a od danas malo u dubak, neka proba. Bas mi je zao sto nece da puzi
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 9:11:37
|
|
|
|
Maraj
|
Voci meni je uvek najsigurnija opcija bila pod. Tu ne moze da padne. Kad idem do wc-a tu sam ga najcesce ostavljala. Znam da ne moze da se povredi
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 9:16:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A koristite li ogradicu? Meni je pod ili ogradica naj sigurnija varijanta.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 9:17:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci stavi ga ti na pod, pa ces da vidis kako ce da puzi.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.12.2016 9:19:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa jeste, samim tim sto su stalno u njihalici, ljulji sputavamo ih. Na podu im je naj bolje. Moj malisa se digne na sve cetiri ali to je to. A neka deca jednostavno ne puse , ma gde bili. Moja H nikad nije .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMoje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?