Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 21.4.2014 5:15:05
|
|
|
|
Dani.kv
|
Verka "rastuzi" me u letu za tri ceri. Ja sam Jovanci po rodjenju pevala Milica jedna u majke. Pa udri placi sto sam ja konacno majka a ona buvica umotana ko kifla spava mi na ruci. Inace nista me vise od spoljasnjeg sveta ne dodiruje i ne pogadja. Imam svoje parce neba kraj sebe
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 21.4.2014 8:48:03
|
|
|
|
Verolina
|
Dani, sreco, i ja jedva cekam taj trenutak, za svoje malo raja i za neosecajnost prema svim nakazama ovog sveta koje su malo g****na jele pre nego sto su se meda nasisale, ali su sa uzetim medom zakljucile i da su popile svu mudrost ovog sveta i sva prava. Sto se beba tice, g***na sam se najela, med ce mi samo biti izuzetno sladak. Samo ih mirisi i mazi. Oni su tvoje cudo , tvoja borba.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 15.6.2014 10:38:15
|
|
|
|
mali_mis
|
Danas sam konacno pukla blokadu onoj budali od muza na fb, i osecam ogromno olaksanje, i super mi je zbog toga.
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 15.6.2014 23:46:48
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam danas srecna jer sam u bratovoj sreci dobila krila, a u snajki dobila i sestru i pijatelja Srecna sam sto kad volim, volim jako i izuzetno. Srecna sam sto sam dobar covek!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 16.6.2014 8:15:30
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 16.6.2014 22:42:12
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 17.6.2014 17:50:48
|
|
|
|
anci kv
|
Verka,uživaj!!!!!
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 21.6.2014 7:06:07
|
|
|
|
moja ciklama
|
Jer me je muž sinoć zagrlio i reko: "Srećo, bićeš mama!"
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 21.6.2014 7:25:23
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 26.6.2014 11:04:04
|
|
|
|
Verolina
|
Svih 19 mojih klinaca je skoro savrseno odradilo test iz srpskog. Njih cetvoro je imalo maksimum poena. Jako sam ponosna
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 27.6.2014 16:59:51
|
|
|
|
NadaR
|
Jako sam srecna jer sam sredila dva velika americka plakara . PObacala sam gomiluuuu stvari koje nismo obukli godinama I bas mi fino . Uhvatilo me pa bih bacala I dalje ali nemam sta.
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 12.7.2014 16:19:45
|
|
|
|
Figaro88
|
Jutros mi je stigao paket onih TUC krekera,osvojila sam loptu u nagradnoj igri pa su mi kao izvinjenje za kasnjenje poslali paket krekera,pre nedelju dana na greb-grebu sam dobila 800 din,a malo pre toga isto paket proizvoda,sad samo da uplatim loto
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 13.7.2014 16:54:14
|
|
|
|
NadaR
|
Moj kumic je mnogo bolje , nema vise komplikacija sa disanjem . Sutra ili prekosutra ide svojoj kucici.
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 13.7.2014 18:34:22
|
|
|
|
nela79
|
Jesam li ti rekla da ceto biti uredu :)
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 13.7.2014 18:44:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Sutra odosmo u Vrnjacku Banju na karneval! Jedva cekam :)
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 13.7.2014 19:01:03
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam danas provela bas lep dan sa ljudima koje najvise volim.
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 0:28:13
|
|
|
|
Azra_
|
jao UM divno!!! Obožavam Vrnjačku banju.
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 0:31:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jednom kada budes tamo, da organizujemo susret , ja sam cesto tamo, imamo nase apartmane, i bas volim Banju!
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 9:41:15
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Jesam li ti rekla da ceto biti uredu :) Uh, svima nam je laknulo.
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 9:49:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Sutra odosmo u Vrnjacku Banju na karneval! Jedva cekam :) bas ti zavidim , lepo se provedite
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 9:50:48
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Moj kumic je mnogo bolje , nema vise komplikacija sa disanjem . Sutra ili prekosutra ide svojoj kucici. pa rekoh ja oni su mnogo jaci nego sto mi mislimo
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 10:03:20
|
|
|
|
majared
|
Danas mi je godisnjica braka. A muz namunjen od ranog jutra
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 10:19:06
|
|
|
|
big mum
|
Kad pročitam ovako nešto dan mi bude ljepši. DRAGO MI JE KAD SU LJUDI SREĆNI
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 10:44:12
|
|
|
|
lanajelena
|
jer sutra krecem na more
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.7.2014 10:49:18
|
|
|
|
anci kv
|
Blagos tebes!!!
|
Anketa
KrstenjeDajanaVanjaDa li je obavezno krstiti bebuDa (
41%)

Ne (
59%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!