vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: ksena nama je dr rekao 5 obroka (nije naveo satnicu, toliko nam je dao slobode ) i rekao kojim redom, pa tako imamo: oko 6 - 7h mleko oko 10 - 10.30 voce 13.30 - 14h rucak (povrce i meso) oko 18 h pahuljice ili jogurt oko 22 h mleko. mi imamo slican raspored,od osmog meseca,samo sto mi nocu sikimo,i ujutru kad se probudi,ali to bude malo,pa ubrzo dobije i dorucak,to je oko 10h...zitarice i voce,obavezno!za rucak meso ili zumance,i vecera pahuljice,Humana griz,keksolino,tako neke smese koje sam kupila ovde ,i oko 21 i 30 sada vec dohrana,nece da sisa uvece i meni su zitarice osnova za sve,uglavnom,a imam drugaricu koja skoro ni ne daje zitarice,ni ne zna da su deci potrebne,nego daje lina BB,tek sad vidim da ste super napredovali ..a sto ne sme dziga pre prvog rodjendana? T vec uveliko jede? guardian, ja kupujem i smrznuto povrce,tako mi bude lakse i brze,kad npr ne odem do pijace,a i sigurnije meni moja dr daje veliku slobodu,nekada me i nervira,kao da nema vremana da nam se posveti,da nam sve objasni,samo onako uopsteno kaze sta kad treba,ali nikad nije rekla npr koliko obroka,kada ih davati ..idemo na kontrolu 22.8!
|