|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za devojcicu
28.7.2012 15:14:47   
Anoniman
Ako dr nije pogrešio, biće potrebno birati sa ovog spiska:

Olivera
Darja
Katarina
Nevena

Bilo je tu još imena koja su mi se dopala, ali mm baš i nisu... Ovako sam ih ja poređala, mm malo drugačije, Mihajlo stalno viče da će se seka zvati Limunada user posted image user posted image , tako da nikako da se dogovorimo

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 301
28.7.2012 15:55:58   
cockic
nina navijam da bude katarina user posted image bas sam nesto vezana za to ime.

sala tako se ja zovem user posted image nema lepseg imena,a i sve katarine koje ja znam su jako lepe user posted image ukljucujuci i mene user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 302
28.7.2012 16:24:50   
red3lilu
Mićko i Kaća!user posted image user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 303
30.7.2012 10:04:17   
Shishica
Pre nekoliko trenutaka odlucili smo se za Lenu.. ako se ne predomislimo. Ali svidja nam se.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 304
30.7.2012 10:08:48   
*Alexx*
Ako ikada budem imala devojčicu, zvaće se Irina. Mada, tako sam pričala i da će mi se sin zvati Luka, pa na kraju nije user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 305
30.7.2012 10:11:49   
Shishica
Znam jednu Irinu, lepo je ime. Ja moram nekoliko puta da izgovorim ime i da vidim kako ce to da zvuci kad vicem, kad tepam, kad zovem..

Inace kako se Lena vice Leeenaaa ili Leeenoooo? Kod nekih imena je bezveze to..

< Poruku je uredio Shishica -- 30.7.2012 10:12:24 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 306
30.7.2012 10:16:59   
Anoniman
Ja imam dve drugarice koje imaju Lene i obe viču LenO user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 307
30.7.2012 10:40:55   
Snelle
Ja imam Lanu, i u vokativu je Lana, odvratno mi je kad čujem da joj kažu Lano user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
30.7.2012 11:41:15   
Shishica
Pa to je kao Ceca, Ceco.. Logicno mi je da je pravilno A a ne O..

Znaci ima mnooogo Lena user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 309
30.7.2012 12:18:11   
cockic
moja devojcica je lena do sad je nisam zvala lenO jer je beba,a kad je budem dozivala ja cu joj reci valjda lenA dodji ovamo.

mada ja nju zovem magdalena,leni...user posted image a sina na sva moguce nadimke i nesmeta mi uopste.

a mozda cu je zvati kao bata sto je zove ena user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 310
30.7.2012 22:05:21   
New Mom

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ako ikada budem imala devojčicu, zvaće se Irina. Mada, tako sam pričala i da će mi se sin zvati Luka, pa na kraju nije user posted image

Tako sam i ja mislila (prabaka se tako zvala), pa ništa.user posted image

IZVORNA PORUKA: n i n a

Olivera

Katarina

Prvo sam pristrasna jer mi se mama tako zove. Drugo sam pristrasna.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 311
31.7.2012 9:09:41   
Shishica
Glasam za Katarina.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 312
31.7.2012 11:00:18   
Anoniman
Olivera je bas lepouser posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 313
31.7.2012 11:08:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: n i n a

Olivera
Darja
Katarina
Nevena

Bilo je tu još imena koja su mi se dopala, ali mm baš i nisu... Ovako sam ih ja poređala, mm malo drugačije, Mihajlo stalno viče da će se seka zvati Limunada user posted image user posted image , tako da nikako da se dogovorimo

Moja Žaba je Nevena pa ću glasati protiv Nevene da mi se dete vremenom ne izgubi u masi imenjakinja.

Darja je lepo, Katarina takođe, ali je za mene ipak Olivera pobedničko (samo da ne bude Olivera Katarina)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 314
31.7.2012 11:24:32   
Anoniman
Olivera user posted image KLIK Njega baš i ne volim ali mi je ta pesma oduvej jako dragauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 315
31.7.2012 11:26:57   
*Alexx*
12 points go to... Katarina! user posted image Olivera je drugo po redu, a na trećem mestu su mi Nevena i Darja (sorry Gae user posted image ).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
1.8.2012 15:00:21   
Jole84
I meni se siše sviđa Katarina,sve žene koje poznajem pod tim imenom su mi jako lepe i graciozne user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 317
1.8.2012 15:56:24   
Anoniman
Darja mi se bas ne svidja, a ostala tri imena su bas lepa! Mozda bih izabrala Katarina jer je i internacionalno.

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 318
1.8.2012 16:10:09   
maslackic
ja biram Nadja , bas mi je lepo ime user posted image

a moze i ta KanTarina (tako smo zvali jednu komsinicu) meni je bas lepo ime user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 319
1.8.2012 17:12:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja imam Lanu, i u vokativu je Lana, odvratno mi je kad čujem da joj kažu Lano user posted image

i meni kada unu zovu UNOOO....BLJAKS..

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 320
1.8.2012 17:14:20   
Anoniman
Jao, ja uopšte nisam svraćala u ovu temu, nisam skontala da se glasa za imena sa mog spiska user posted image user posted image
Dakle Katarina, pa Olivera- meni je drugim redom, a mm baš ovim user posted image Biće to mrtva trka do porođaja vidim ja user posted image Kaća ili Olja user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 321
1.8.2012 17:17:05   
minavb
Nek se zove Olivera Katarina user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
1.8.2012 17:18:28   
Anoniman
Nina , ja glasam za Katarina, tako mi se zvala prabaka...user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 323
1.8.2012 17:21:45   
Anoniman
mina ne zeki user posted image Znam da mnoge asocira na pevaljku/glumicu user posted image a šta ću kad nam se oba imena dopadaju baš baš user posted image

Inače ne volim davanje duplih imena deci, pa zato to nije opcijauser posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 1.8.2012 17:22:42 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 324
1.8.2012 17:23:30   
tijatija
Ja glasam za Nevena user posted image moja prva mezimica se tako zove user posted image
Ja liCno nevolim dugacka imena jer se obicno skracuju Olivera - Olja, Katarina -Kaca , ime izgubi draz.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here