|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za devojcicu
15.4.2012 23:18:50   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

Mog Luku zovu Lule, Lukas, Lukijano, pa čak i Lukijanović user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 276
15.4.2012 23:20:06   
Anoniman
da ne budem skroz off ... ako si imalo kao ja pa vezujes imena za ljude - znam jednu Silviju, svira klavir i to mislim u madjarskoj filharmoniji, govori 4 ili 5 jezika i predobra je osoba user posted image . ime je lepo, a bice pametna i jaka i za nadimak ce se sama izboriti.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 277
15.4.2012 23:21:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

isto, tash, na srecu sad ima 22 godine pa su smanjili sa deminutivima, a i cure ga verovatno drugacije zovu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 278
16.4.2012 1:05:15   
crazymama

IZVORNA PORUKA: magnetic

Danas sam prvi put cula za ime NIA i bas mi je slatko,pa eto mozda ideje za neciju curicuuser posted image

moja sestricina mila je sebe zvala NIJA do skoro, nije umela da kaze mila :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 279
16.4.2012 8:55:39   
MASHKA
skoro pročitah da se neka naša manekenka zove Manja...i mnogo mi je slatko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 280
16.4.2012 10:27:29   
JAmy
BB,ponekad i ja povezujem ime sa meni poznatom osobom koja ga nosi,i na osnovu toga bude mi lijepo(i ako je mozda grozno),ili obrnuto...
Tas,ovo drugo nekako i moze da prodje,ali ''LULE''user posted image ....A Luka je inace prelijepo ime.
A sta mislite o imenu Emilija,meni nekako zvuci bas otmeno i pristaje zenskom polu u svim godinama,od rodjenja do starosti...?

"Ako odustanete od pobjede, a da nikada ranije niste pobjedjivali, ostacete ono sto ste i ranije bili- gubitnik. - Skot Pek"

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 281
16.4.2012 17:32:13   
Anoniman
moja patronazna je mog sina zvala "Lule" ... dobijala sam napade besa kad bi to cula. inace se zove Gavrilo user posted image
gde je tu logika ....
secas se da sam ti rekla da imena vezujem za osobe ... ahem .. emilija nije medju omiljenim osobama user posted image
ma nemoj ti mene da slusas, sa kojim imenom ces ti moci da zivis svaki dan? na stranu dete, nece biti svesno da je nesto sa imenom bar do puberteta ..

(odgovor članu JAmy)
  Direktna veza do poruke: 282
16.4.2012 17:37:50   
minavb

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

IZVORNA PORUKA: Tash

isto, tash, na srecu sad ima 22 godine pa su smanjili sa deminutivima, a i cure ga verovatno drugacije zovu user posted image

Mi Vanju zovemo Vanjoslav.user posted image
Bas sam ovih dana razmisljala, ja mnogo, mnoooogo volim ime Olga. Jako je lepo ali je moj sasavi tata dao psu to ime. Glupo bi bilo da mi se dete i pas isto zovu. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
16.4.2012 19:28:38   
crazymama
mashka, moje drugarice cerka se zove manja, kazu da je to crnogorsko ime...

emilija mi je prelepo!

mina, i meni je lepo olga, al' te tata bas zeznuo user posted image

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 284
16.4.2012 19:44:48   
Maraj
mm obozava ime Milica. Uvek govori da ako bude imao cerku da ce tako da se zove.Mene to ime bas ne odusevljava jer me podseca na jednu osobu, pa mi ruzi to ime. Ali meni to ime moze da bude i tepanje...

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 285
16.4.2012 20:26:16   
Anoniman
Olga je moja omiljena tetka, a druga omiljena je njena sestra Kata user posted image
svidjaju mi se oba, ali izgleda da ja preferiram ta "imena za starog co'eka" na sta okolina dobija zauske kad cuje. I na Gavrilo su sistali par meseci, sad kazu da mu ne bi dali ni jedno drugo.
pre par godina sam isla sa nekom ekipom na Rajac , elem bilo je dvoje Vanja - musko i zensko. pa da ne bi bilo zabune, on je bio Vanjavi a ona Vanjava user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 286
16.4.2012 21:37:56   
cockic
maraj ja cerkicu zovem svakako sem imenom,jos se nisam navilka mada tako sam
i sina zvala svrksi,svrkica to mi je bila navika jos dok sam bila trudna pa ga sad
zovem imenom zove se petar.

a cerkicu zovem milice,milena,cica....user posted image a zove se Lena jedino iz milene ima na kraju
njeno ime user posted image mada ja i ne znam sta je lena da li je skracenica od nekog imena.
meni baka rece da to nije imeuser posted image reko ja baki to je mm izabrao ja sam htela elena.
slicno ali razlicito.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
16.4.2012 22:36:21   
JAmy
BB ,nisam razmisljala na taj nacin o imenu Emilija,iz zivota ne znam ni jednu osobu sa tim imenom,mada,postoje neke ''dame'' iz istorije koje skrvnave to ime...Inace,teska sam u tim odlukama,pa su opciji jos dva imena- SOFIJA i ANASTASIJA...a najvjerovatnije ce se ovaj spisak jos produziti....user posted image
CM,ja sam iz CG ali nisam cula za to ime.Jesam za ime MINJA,i to se daje djeci i m i z pola,u oba slucaja mi se ne svidja.A tek MANJA...user posted image
Maraj,Milica jeste lijepo ime,ali ako te asocira na nekog koga ti ne podnosis,onda definitivno ispada iz konkurencije...
Mina,bas si me slatko nasmijalauser posted image

< Poruku je uredio JAmy -- 16.4.2012 22:37:40 >

"Ako odustanete od pobjede, a da nikada ranije niste pobjedjivali, ostacete ono sto ste i ranije bili- gubitnik. - Skot Pek"

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 288
16.4.2012 22:38:18   
minavb

IZVORNA PORUKA: BlackBetty
on je bio Vanjavi a ona Vanjava user posted image

user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
23.4.2012 23:48:15   
sneza24

IZVORNA PORUKA: marince

Ja neznam, svidja mi se ime Dunja (Dunja i David),a svidja mi se i Lana

Ova Marince opet prepisuje od mene cccc user posted image
I meni je prvo palo na pamet da bude Dunja ali ih imam nekoliko u svojoj okolini pa sam odustala a druga opcija je Lana cak se i mm svidja.I mislim da ce tako i ostati.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 290
1.5.2012 18:55:25   
Jovana93
Meni se svidja Maša, Srna, Iva i Una. Ali muzu se ne svidja nijedno od toga, ne znam sta da radim.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 291
1.5.2012 21:48:03   
Anoniman
Moja je unauser posted image

(odgovor članu Jovana93)
  Direktna veza do poruke: 292
6.5.2012 13:38:39   
Saskica83
Mi se dvoumimo izmedju imena Sara i Sofija...user posted image

"Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna.
Grešim, izvan kontrole sam i ponekad me je teško podneti.
Ali, ako me ne možeš podneti u najgorem izdanju,onda me, dovraga, sigurno ne zaslužuješ ni u najboljem izdanju! "

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 293
6.5.2012 13:57:38   
maya78
Nasa ce zvati Nina user posted image

(odgovor članu Saskica83)
Direktna veza do poruke: 294
9.5.2012 19:27:04   
Jovana93
Ipak smo odlucili da bude Maša. user posted image

(odgovor članu maya78)
Direktna veza do poruke: 295
9.5.2012 21:32:23   
bulka
IZVORNA PORUKA: Saskica83

Mi se dvoumimo izmedju imena Sara i Sofija...user posted image

Saskice oba imena su divna, a za mene su najlepsa jer se moje cerkice tako zovu!user posted image user posted image

(odgovor članu Saskica83)
Direktna veza do poruke: 296
17.6.2012 11:12:32   
2002m
Lara,Darija,Vanja za sada su ova imena u opticajuuser posted image

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 297
17.6.2012 14:46:13   
MicinaMama
Nasa Dunja!

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 298
28.7.2012 13:24:15   
Shishica
Emu imamo, a sad razmisljam koje je jos lepo.. Helena, Elena, Lena, Magdalena. Citam sad redom.. Moze i Manja..Dodacu jos koje user posted image
MM se svidja Tara.

< Poruku je uredio Shishica -- 28.7.2012 13:30:19 >

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 299
28.7.2012 14:14:00   
marince1
Dunja ili Lana

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

PlavoOka

(43%)

(57%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here