|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Muskatle
11.3.2013 16:12:47   
Shishica
Mislim da zasluzuju posebnu temu.
Ranije ih nisam volela i mislila sam da je bapsko cvece, ali onda sam shvatila..

Mora da se razume ovo cvece. Ima i raznih fela user posted image

Prosle godine odusevila sam se Limun muskatlom koja kada joj protrljate listove mirisi na limun original i tera komarce..

Postavicu i slike kasnije. Zimi ih cuvam na zatvorenoj terasi, cvetale su i u toku zime na moje zaprepascenje.. i divotu..
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Muskatle
11.3.2013 16:32:34   
isidora88
ja se bas ne razumem u cvece ja bih znala da prepoznam mozda 5 vrsta cveca i to je touser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 2
11.3.2013 16:35:47   
Ivanka 75
Ja sam pored sveki počela da obožavam muškatle.
Imam sigurno preko 20 boja trenutno. Lake za održavanje, cvetaju do pred zimu a ujedno rasteruju komarce.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 3
11.3.2013 16:43:45   
Shishica
Hajde stavi slike, ako ne cvetaju jos onda kad budu u cvatu..
Koje imas? Kako ih negujes?

< Poruku je uredio Shishica -- 11.3.2013 16:44:12 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 4
11.3.2013 16:44:42   
degu
Žene gde nabavljate muškatle? Ja do ove godine sam bila potpuno nezainteresovana za cveće a sad me nešto uhvatilo pa bih sve, izgleda da starim user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 5
11.3.2013 16:48:20   
Olga75
pa ja imam neke , bile su raznih boja pa su se valjda ukrstile user posted image
sve su crvenkaste sada user posted image i sve su one visoke , nema gde da stavim puzece
imam sa obicnim i sa nekim reckavim listovima
Degu , ja sam neke donella od mame , neke je imala R baka , neke sam kupila a one sa reckavim liscem sam doela iz Orebica
ako hoces mogu da ti posaljem pelcere kad ih povadim iz podruma i one pocnu da teraju

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 6
11.3.2013 16:49:31   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Shishica

Hajde stavi slike, ako ne cvetaju jos onda kad budu u cvatu..
Koje imas? Kako ih negujes?

jao Shishi, nemam pojma koje su user posted image
Kad vidim neku lepu na pijaci ili u cvećari moram da je kupim. prošle godine sam kupila 2 na sajmu cveća, ciklama boje a druga naginje ka ljubičastoj, prelepe su. Nemam slike, nije mi ni padalo na pamet da ih slikam onako prelepe, ali čim krenu sa cvetanjem slikam ih i stavljam u temu.
A što se tiče održavanja, trenutno su u podrumu, razmišljam se da ih iznesem za koji dan na terasu (zatvorena je) da bi pre oživele pa posle u dvorište.
Tokom cvetanja ih prihranjujem dohranom za muškatle (ljubičasta flašica) a s proleća obavezno malo "okopam" i dodam nove zemlje na vrh.
Nekoliko mi je u zemljanim saksijama i čini mi se da su one i lepše i bolje napreduju od onih u plastičnim.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 7
11.3.2013 16:58:11   
degu
Olga neću da te maltretiram user posted image nego sam se baš zapitala, radim u poljoprivrednoj apoteci, vidim nema ih u semenkama, prodajemo raznorazne lukovice, sadnice, sve a nigde muškatli, pa kontam da se to tako krade od komšija, prijatelja... user posted image

Direktna veza do poruke: 8
11.3.2013 17:00:33   
Olga75
Degu pa ima po pijacama oni sto u plastenicima gaje , sta ja znam : muskatle , petunjie , pistike i tako
ali ako hoces , za ne znam mesec ili malo vise cu da ih nosim napolje pa kad krenu mogu da ti posaljem user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 9
11.3.2013 17:01:15   
Shishica
Degu, ima ih i po cvecarama, ali i na pijaci kada dodje prolece!

Verujem da su bolje kada su u zemljanoj saksiji kao i svo cvece, a isto bi trebalo voditi racuna izgleda o tome da se ne pregreva zemlja, tj. .. Moja komsinica stavlja stiropor kao izolaciju oko saksija (verovatno iznutra) i onda biljka bolje napreduje.

Direktna veza do poruke: 10
11.3.2013 17:04:49   
degu
Eeeee nisam o tome razmišljala user posted image a trčim pred rudu zbog ovih bodova user posted image
Nabaviću i njih user posted image Olga hvala puno na ponudi user posted image
videću po pijacama i cvećarama, al ste brze svaka čast :))))))))

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 11
11.3.2013 17:54:56   
*Maki*
Ja obožavam engleske muškatle,idu super u žardinjere i imaju jako puno cvetića,cveta celog leta,prelepe su user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 12
11.3.2013 17:59:51   
Shishica
Ali one najobicnije, seljacke, najvise i najduze cvetaju..

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 13
12.3.2013 8:36:26   
Shishica
user posted image
user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 14
12.3.2013 8:39:07   
Shishica
I jos dve slikice.. ali ni jedna nije moja, skinuto je sa neta. Mojih ce biti kada ih napolje iznesem..

user posted image
user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 15
12.3.2013 8:43:26   
mamamikka
zimus su mi se sve ofucale, moraću u šoping, a imala sam baš lepe i neobične muškatle i begonije user posted image

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 16
12.3.2013 8:44:00   
mali_mis
Nikad cula za limun muskatle. Ali, ako im list prilikom trljanja mirise na limun, zavolecu ih user posted image Za sada mi je kod njih samo oblik cveta lep, sto se "mirisa" tice teraju mene, a ne komarce user posted image
Bapsko cvece user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 17
12.3.2013 9:06:45   
Shishica
Mamamikka, nemoj da ih se odreknes, nema veze sto su se ofucale! Kod mojih bukvalno neke dodju do patrljka i kada ih stave u bastu one se regenerisu i nabujaju i cvetaju, da ne verujes!

Mali misu, ti nadji onda te limun, imaju krecavo lisce..

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 18
11.6.2013 9:42:03   
Olga75
moje muskatle ne planiraju da cvetaju ove godine user posted image
listovi su im ko tanjir a nigde pupoljaka i sve planiram da izadjem da im zapretim

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 19
11.6.2013 12:14:40   
Shishica
A i moje nesto zute.. a cele zime su na zatvorenoj terasi cvetale..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 20
11.6.2013 12:37:02   
liliana
Jao, Olga, isto je i kod mene. Doduše, pojavila su se na 3 mesta po 3 pupoljka, ali nemaju nameru da procvetaju... Možda ni one jadnice od ovog šugavog vremena ne mogu da cvetaju... nemam pojma...user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 21
11.6.2013 12:56:52   
milenatea
ja ih obozavam imam visece i sada sam od tetke uzela obicne ne znam koje su boje primile su se. visece cvetaju i kupicu ovih dana prehranu za cvetanje

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here