|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šta treba da radiš kad zatrudniš?
16.9.2008 17:25:41   
lady
ovako imam 20 godina pre nedelju dana sam saznala da sam trudna!
da vam nagovestim da sam jako stidljiva da pitam roditelje ili prijatelje!
pa vas molim da me uputite sta ja treba da radim?kada treba da idem na prvi pregled?
imam bolove u stomaku ne preterano jake da li je to normalno?
Mozda delujem glupavo ali unapred hvala!

< Poruku je uredio guppy RR -- 19.2.2009 13:49:33 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: potrebna pomoc hitno!!!!!!!
16.9.2008 17:30:29   
BINCE
Draga moje to je najljepse sto se moze desiti u zivotu,saznati da si u drugom stanju,ma koliko god da si ti stidna to se ne moze kriti i sutiti o tome jer ce stomacic da raste,najbolje ti je otici odmah doktoru i on ce ti sve reci i posvjetovati te...ali neznamo sta planiras dalje da li si udata il sta vec....u svakom slucaju puno srece,,,

(odgovor članu lady)
Direktna veza do poruke: 2
16.9.2008 17:35:12   
BINCE
a,pogotovo zbog toga sto imas bolove u stomaku,,trebala bih otoci ginekologu,u svakom slucaju javi nam sta si odlucila....a i ja ocekujem menstruaciju 19-og i molim Boga da je ne dobijem jer zelim user posted image ....pa se nadam da ce mi kasniti 9 mjeseci heheheh

(odgovor članu BINCE)
Direktna veza do poruke: 3
16.9.2008 17:37:47   
lady
udajem se za 12 dana!v

(odgovor članu BINCE)
Direktna veza do poruke: 4
16.9.2008 17:46:09   
BINCE
super cestitam ti......na bebici.......moj ti je savjet da odes na pregled jer ti nije rano i da kazes svojima.....naravno sa buducim suprugom se dogovori o tome.....

(odgovor članu lady)
Direktna veza do poruke: 5
17.9.2008 0:02:26   
Anoniman
Kanda kasnim-sve su ti već rekle, a meni je ostalo samo da ti čestitam, lady!

(odgovor članu BINCE)
  Direktna veza do poruke: 6
17.9.2008 8:09:36   
gracija
Lady cestitke i od mene...Sve naj,naj...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
17.9.2008 11:06:40   
MERYEN
Cestitam.

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 8
17.9.2008 15:13:19   
ebru
Cestitam i ja lady!Nek je sa srecom!Odma to svima objavi jer kao sto je neko napisao stomacic ce vec da raste,i neces to moc sakrit...ne stidi se trudnoce vec se ponosi njome i svojim tibomuser posted image

Monika 11.12.2007
Svaki covjek upozna jednom covjeka svom zivota,ali samo rjetki upoznaju ih u pravo vrijeme!

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 9
17.9.2008 15:24:40   
Anoniman
Jao, naplašiste devojku! Pa neće još da joj raste stomak. user posted image  Ja sam se udala kada sam bila trudna punih 5 meseci i stomak mi je bio-kao da sam se malo ugojila.
Prvih 4 meseca se stomak uopšte ne bi trebao videti, nego bi se kg trebali ravnomerno raspoređivati po telu. A druga je stvar što mi žene, čim saznamo da smo trudne, čekamo da nam naraste stomak, pa nam valjda mozak utiče na rast stomaka...

Imam drugaricu koja 5 meseci nikome nije rekla da je trudna-čak ni ja, koja sam bila sa njom skoro svaki dan, ni njeni roditelji, ma niko nije primetio.

(odgovor članu ebru)
  Direktna veza do poruke: 10
1.10.2008 15:00:35   
Anoniman
lady... javi nam šta se dešava! Trebalo bi da si se udala - ČESTITKE! user posted image user posted image  
Jesi bila kod lekara? Šta kaže? Kako se osećaš?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 11
4.10.2008 18:13:36   
lady
Ovako prvo hvala na cestitkama!Udala sam se!Svima sa rekla za bebu!Ali na zalost dva dana posle svadbe se dogodio spontani tako da moje bebe vise nema!Jako mi je zaosbog toga!ni doktor a, ni ja neznamo razlg pobacaja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
4.10.2008 18:37:56   
gracija
Lady jako mi je zao zbog bebe,ali sta se moze...Glavu gore, ako Bog da bice beba.Cuvaj se i zelim ti sve naj,naj...

(odgovor članu lady)
Direktna veza do poruke: 13
4.10.2008 22:05:50   
MERYEN
Jako mi je zao sto ti se to dogodilo,nemoj da se sekiras potrudi se da ne mislis i oporavi se brzo,jer sad ne mozes da promenis nista,pa na prolece ponovo bebica.Pozzzz....

(odgovor članu lady)
Direktna veza do poruke: 14
5.10.2008 13:53:32   
Anoniman
Žao mi je lady!

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 15
6.10.2008 10:04:54   
lady
da nezna neko sta znaci ovo CUIN.EX HPP???????

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 16
6.10.2008 11:33:17   
guppy RR
Žao mi je, lady :(
BUDI HRABRA!!

A .. reci nam, u kom kontekstu je taj text koji tražiš, da li je to nalaz nekog lekara? Pitam, da znam na koga da se obratim za pomoć oko tumačenja.

(odgovor članu lady)
Direktna veza do poruke: 17
6.10.2008 12:39:01   
lady
Posto ja idem tek u cetvrtak kod doktora a,meni je danas stigao nalaz koji je uradjen posle kiretaze i na njemu pise to kao bolest ili nekakva bakterija ja neznam latinski ja sam ipak stilski krojac!tako da me to malo zabrinjava pa rekoh da pitam dali neko zna.....

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 18
9.10.2008 10:45:47   
lady
uf nije nista strasno obicni rezultati!
neko mi je rekao posto je moja beba imala 2meseca i jedan dan da mi isto toliko treba da se
materica oporavi!Sta misli te kad bih ja smela opet da zatrudnim?????user posted image
user posted image

(odgovor članu lady)
Direktna veza do poruke: 19
9.10.2008 11:05:55   
gracija
Smatram da je najbolje da to pitanje postaviš svom ginekologu,jer ipak on ima uvid u cijelo to "dešavanje",a mi ovdje iako imamo želju da ti pomognemo,mislim da nismo kompetentni da dajemo takve savjete...U svakom slučaju od srca ti želim da što prije dobiješ svoju user posted image .Lijep pozdrav

(odgovor članu lady)
Direktna veza do poruke: 20
9.10.2008 20:12:48   
guppy RR
I ja ti šaljem naj naj želje !!!!!

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 21
10.10.2008 10:42:41   
MERYEN
Moja drugarica je imala dva spontana,i posle prvog i posle drugog moralo je da prodje sest meseci da bi smela da ostane u drugom stanju,i sad je trudna hvala Bogu i za sad je sve ok.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 22
17.12.2008 21:44:41   
BINCE
lady..bas nam je zao svima,,,,,javljaj nam se sta se desava kod tebe...kako si sada...jesi li stupila ponovo u akciju...pozdrav

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 23
11.1.2009 14:06:18   
lady
kad se setim svega ovoga!!!!!!user posted image
Bice boljeuser posted image
bacili smo se u akciju i sad cekam rezuldate!!

(odgovor članu BINCE)
Direktna veza do poruke: 24
11.1.2009 15:43:53   
guppy RR
user posted image user posted image za našu lady

(odgovor članu lady)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

BEBA I SPIRALA U ISTOJ MATERICI
Majka se odlučila za podvezivanje jajovoda u 28. godini jer je prethodno dobila troje dece koristeći kontracepcijiu.
Naravno da želim da moj muž bude pored men...
To dete nije nastalo samo od mene. U njemu kuca i njegovo srce, njegova krv, njegovi geni, njegova ljubav. To dete je za...

Anketa

"Promaja."
пеперутка16

Да ли верујете у „промају“ и да ли штитите себе и своје дете од ње? Занима ме колико смо ми у Србији оптерећени промајом, док у неким деловима света, на пример, чак ни не знају шта је промаја?

Click Here