|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Razocarenje
10.5.2024 0:06:44   
Kona
Hvala za prijem u grupu . Htela bi da podelim sa vama iskustvo koje mi je bilo bas sok. Naime,8 godina se borimo za dete. Imali smo 5 vto u Srbiji. Ja sam neko ko je uvek dobro odreagovao na postupak ali muz ima problem sa spermogramom i kad dodjemo do kraja procesa ne dodje do oplodnje jer su nam uvek govorili da je los spermogram. U februaru odlazimo kod dr. Emrea i tu se radi micro tesa i nalazi spermatozoide i tu smo zaledili materijal. U aprilu se javljamo da ja krenem u proces koji vodi dr. Sami. E to mi je strasno. On je covek koji je tako mrtav hladan,jao Boze. Dobijam gonal i meriofit da se bockam. Na kraju izvuce 7jajnih celija i od toga nije bila oplodnja taj dan kad su uradili aspiraciju nego sutradan. Da bi nam na kraju rekao da se nije nijedan oplodio jer je kvalitet jajnih celija los. 😐 Mi pitamo jel postoji nesto sto moze da popravi stanje pa da dodjemo ponovo? A on kaze ne😞 po njemu je donacija najbolja a ako zelimo da pokusavamo jos jednom da razmislimo.🙄 Tome bas pogodilo. Izvinite na duzem postu. 
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Razocarenje
10.5.2024 14:39:49   
Ana RR
Draga Kona, prebacila sam vaš post u postojeću temu Vantelesna oplodnja KLIK OVDE

Ja vam od srca želim uspeh u vašoj borbi i da se što pre preselite u temu o trudnoći user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Kona)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Svima vama koje pitaju - kad će beba ili š...
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim svojim srcem verujete da ...



Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here