Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaše neobične navike 29.11.2023 9:20:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
Cim masina opere,ves moram da rasirim.Ma koliko umorna bila i to me izludjuje.X puta ustanem iz kreveta,jer ne mogu,zulja me to.
|
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 29.11.2023 10:43:58
|
|
|
|
flamingos
|
I ja imam tu naviku,mada mislim da ne spada u neobične.Možda nisam u pravu...Nikad ne ostavljam veš u mašini,već odmah širim.
|
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.7.2026 11:46:31
|
|
|
|
savik
|
**1.** Obožavam da gledam fudbal. Većina misli da sam Svetsko prvenstvo pratila samo zbog lepih fudbalera. Iskreno, mnogo više me zanima sama igra – taktika, neizvesnost i golovi u poslednjim minutima. Ponekad čak bolje poznajem pravila od momaka. **2.** Umesto da spavam, često završim na Vikipediji. Uđem da proverim jednu sitnicu, a sat vremena kasnije čitam o vulkanima, istoriji Mongolije ili svemirskim teleskopima. **3.** Volim da gledam vremensku prognozu čak i kada nigde ne putujem. Jednostavno mi je zanimljivo da znam gde pada kiša, a gde je 35 stepeni. **4.** Obožavam miris novih knjiga, iako uglavnom čitam elektronske. Nekad uđem u knjižaru samo da razgledam i osetim taj miris. **5.** Uvek biram mesto pored prozora. Bilo da sam u kafiću, vozu ili avionu, ako postoji mesto do prozora – to je moje. **6.** Lako pamtim registarske tablice i datume rođendana, ali često zaboravim zašto sam ušla u neku sobu. **7.** Mogu da gledam isti film iznova i iznova. Prija mi kada unapred znam šta će se dogoditi. **8.** Volim da šetam kroz supermarket bez posebnog razloga. Nekad ništa ne kupim, samo razgledam nove proizvode i zanimljiva pakovanja. **9.** Uvek čitam recenzije. Čak i kada kupujem običnu pastu za zube, zanima me šta o njoj misle drugi ljudi. **10.** Skupljam lepo kamenje. Ako tokom šetnje ili na plaži pronađem neki neobičan kamenčić, obavezno ga ponesem kući. **11.** Više volim kišu nego sunčano vreme. Kišni dani su mi idealni za čitanje, rad ili šolju toplog čaja. **12.** Volim da slušam sportske komentatore čak i kada ne navijam ni za jedan tim. Ponekad njihove emocije učine utakmicu zanimljivijom od same igre.
|
|
|
|
Anketa
šta vam je pomoglo ?vladimir_nsKo vam je više pomogao u lečenju neplodnostiLekari (
83%)

Travari (
8%)

Vračevi (
3%)

Bioenergetičari (
7%)
Ukupan broj glasova: 75Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!