|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaše neobične navike
29.11.2023 9:20:39   
Srecko47E
Cim masina opere,ves moram da rasirim.Ma koliko umorna bila i to me izludjuje.X puta ustanem iz kreveta,jer ne mogu,zulja me to.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 176
29.11.2023 10:43:58   
flamingos
I ja imam tu naviku,mada mislim da ne spada u neobične.Možda nisam u pravu...Nikad ne ostavljam veš u mašini,već odmah širim.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 177
20.7.2026 11:46:31   
savik
**1.** Obožavam da gledam fudbal. Većina misli da sam Svetsko prvenstvo pratila samo zbog lepih fudbalera. Iskreno, mnogo više me zanima sama igra – taktika, neizvesnost i golovi u poslednjim minutima. Ponekad čak bolje poznajem pravila od momaka.

**2.** Umesto da spavam, često završim na Vikipediji. Uđem da proverim jednu sitnicu, a sat vremena kasnije čitam o vulkanima, istoriji Mongolije ili svemirskim teleskopima.

**3.** Volim da gledam vremensku prognozu čak i kada nigde ne putujem. Jednostavno mi je zanimljivo da znam gde pada kiša, a gde je 35 stepeni.

**4.** Obožavam miris novih knjiga, iako uglavnom čitam elektronske. Nekad uđem u knjižaru samo da razgledam i osetim taj miris.

**5.** Uvek biram mesto pored prozora. Bilo da sam u kafiću, vozu ili avionu, ako postoji mesto do prozora – to je moje.

**6.** Lako pamtim registarske tablice i datume rođendana, ali često zaboravim zašto sam ušla u neku sobu.

**7.** Mogu da gledam isti film iznova i iznova. Prija mi kada unapred znam šta će se dogoditi.

**8.** Volim da šetam kroz supermarket bez posebnog razloga. Nekad ništa ne kupim, samo razgledam nove proizvode i zanimljiva pakovanja.

**9.** Uvek čitam recenzije. Čak i kada kupujem običnu pastu za zube, zanima me šta o njoj misle drugi ljudi.

**10.** Skupljam lepo kamenje. Ako tokom šetnje ili na plaži pronađem neki neobičan kamenčić, obavezno ga ponesem kući.

**11.** Više volim kišu nego sunčano vreme. Kišni dani su mi idealni za čitanje, rad ili šolju toplog čaja.

**12.** Volim da slušam sportske komentatore čak i kada ne navijam ni za jedan tim. Ponekad njihove emocije učine utakmicu zanimljivijom od same igre.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 178
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Idi na:

Da li i muškarcima otkucava biološki sat?
Kada govorimo o biološkom satu, najčešće mislimo na žene i pritisak koji osećaju u vezi sa planiranjem trudnoće. Poznato...
Zašto morate skinuti lak sa noktiju pre po...
Jedno od najvažnijih pravila za trudnice koje dolaze na porođaj je da ne smeju da imaju lakirane nokte, gel ili trajne n...
Korisno uputstvo za navikavanje na nošu!
Vaše dete je prohodalo i vreme je da ga odviknete od pelena – ali odakle početi?
Šta treba da znamo o alergijskoj kijavici
Alergijska kijavica ili alergijski rinitis predstavlja hronično inflamatorno oboljenje sluznice nosa koje je uzrokovano ...
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

šta vam je pomoglo ?
vladimir_ns

Ko vam je više pomogao u lečenju neplodnosti

Lekari (83%)

Travari (8%)

Vračevi (3%)

Bioenergetičari (7%)

Ukupan broj glasova: 75

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here