|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Osmi mart je na pragu i kao što znamo ti voliš agamografe koji mogu da se naprave baš za ovaj dan. Odšampaj šablon za 8.mart i izmisli ga svojom decom.
Ključne reči:

image
/11


 

Ovaj agamograf se lako pravi i lep je poklon za mamu.
Mi smo svi oko izrade jednostavnih zanata za decu, i ovaj agamografi su upravo to, super lako plovilo za decu! Iako možete bezbrižno uživati sa decom i bojenje ovog šablona može biti zabavno.
Ovaj agamograf je savršen poklon za sve mame. Oni mogu lako zameniti tradicionalne kartice za taj dan i mnogo su zabavniji. 
Gotov agamograf može da stane na bilo koju policu ili može biti prikazan kad god vam poželite.
Za one koji prvi put prave agamografe možemo da im kažemo - da može da im bude zabavno dok prave!
Čarolija agamograf kada gledate iz ugla jednog anđela, a vidite jednu sliku (naslov "Mama" okružen srcima, ali vi možete da pogledate sa druge tačke gledišta totalno drugačije (dve ruke drže srce)
Početnici mogu da odštampaju dve verzije, prvo oboje jednu sliku, iseku komade agamografa, i zalepe ih nazad na alternativu. Možete koristiti verziju 2 kao referencu kada obojite "veriju 1".
Šta vam je potrebno:
- naš šablon za štampanje (naći ćete ga na kraju ovog uputstva)
- deblji papir za štampanje 
- pribor za bojenje
- makaze
- šilo
- lepak
Pratite ova uputstva korak po korak
Jesi li spremna da napraviš ukras za 8. mart? Ajde da počnemo!  

Ovaj agamograf se lako pravi i lep je poklon za mamu.

Mi smo svi za izradu jednostavnih zanata za decu, i ovaj agamografi su upravo to, super lak zanat za decu! Iako možete bezbrižno uživati sa decom i bojenje ovog šablona može biti zabavno.Ovaj agamograf je savršen poklon za sve mame. Oni mogu lako zameniti tradicionalne kartice za taj dan i mnogo su zabavniji. Gotov agamograf može da stane na bilo koju policu ili može biti prikazan kad god vam poželite.

 

Za one koji prvi put prave agamografe možemo da im kažemo - da može da im bude zabavno dok prave! Čarolija agamograf kada gledate iz ugla jednog anđela, a vidite jednu sliku (naslov "Mama" okružen srcima, ali vi možete da pogledate sa druge tačke gledišta totalno drugačije (dve ruke drže srce).

Početnici mogu da odštampaju dve verzije, prvo oboje jednu sliku, iseku komade agamografa, i zalepe ih nazad na alternativu. Možete koristiti "verziju 2" kao referencu kada obojite "veriju 1".

 

Šta vam je potrebno:

  • naš šablon za štampanje (naći ćete ga na kraju ovog uputstva)
  • deblji papir za štampanje
  • pribor za bojenje
  • makaze
  • šilo
  • lepak


J
esi li spremna da napraviš ukras za 8. mart? Ajde da počnemo!  

 

Prevod: easypeasyandfun

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
7
Plivanje podstiče razvoj inteligencije
Na slučaju 7.000 mališana iz Australije, SAD i Novog Zelanda otkriveno je da se oni koji rano "uskoče" u bazen ili...
6
6 činjenica govore da ste promašaj od rodi...
Biti totalni promašaj od roditelja nije uopšte teško. Ne, prema standardima 21. veka i milionima “studija” i “religija” ...
6
Deca koja imaju tantrume biće bogatija i u...
Ako se dete bori svim silama protiv tebe, ima tantrume i prkosi autoritetu - verovatnije je da će biti uspešnije u karij...
5





Međedović
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
Zeko i potočić
video
Autor: Branko Mihaljević, Peva: Zdenka Vučković



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here