|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (04.09.-08.09.2019.) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Aurora špagete

Ringerajina kuhinja, 12.10.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • špagete
  • paradajz u komadu
  • crni luk
  • pavlaka za kuvanje
  • bosiljak (po mogućnosti svež)
  • biber
  • so


  1. Luk se izdinsta na maslinovom ili običnom ulju,
  2. Dodate iseckani paradajz i ostavite da se krčka
  3. Nakon 20-25min. ubacite pavlaku za kuvanje i kuvate zajedno nekih 5min
  4. Prelijete preko skuvanih špageta.
  5. Dodate par listova svežeg bosiljka i prijatno :))


U ovo jelo se mogu dodati i šampinjoni ili neke druge gljive, kao i slanina.

Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
3
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
3
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:




Kuvar: OKEAN
sočna piletina savršenog ukusa

Anketa

Ime za decaka...
Bibilib

Sta vi mislite,koje je najlepse?

Dusan (65%)

Adrijan (28%)

Srecko (7%)


Ukupan broj glasova: 71

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!

Oznake

Click Here