
- 150gr kokosa
- 150gr prah šećera
- 150gr putera
- 2 vanilin šećera
- 2 kasike ruma 1 kesica kapućina
- glazura
- 200gr bele čokolade
- komadić putera
- 3 kašike ulja
- 50gr crne čokolade

- umutiti puter i šećer pa dodati kokos i vanilin šećer
- kapućino razmutiti u rumu pa dodati u smesu sa kokosom
- praviti kugle i umakati ih u belu glazuru koja se pravi tako što se rastopi bela čokolada puter i ulje, svaku kuglu umočiti u glazuru i pustiti da se stegne pa preko staviti otopljenu crnu čokoladu
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Kanapei sa pršutom
Ringerajin kuvar: imperial
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2