|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Markiza Torta (malo improvizovana)

Ringerajina kuhinja, 16.7.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • keks (petit, bevita, plazma, ...)
  • 250g margarina
  • 250g šećera u prahu
  • 6 jaja
  • 100g otopljene čokolade
  • šlag


  1. Keks umakati u mleko i ređati u činiju (1, 2, 3 reda, po izboru), na dno činije i sa strane.
  2. Margarin dobro umutiti, pa dodati šećer i žumanca, jedno po jedno, i takođe dobro umutiti smesu.
  3. Dodati otopljenu čokoladu i čvrsto ulupan sneg od belanaca.
  4. Fil ravnomerno naneti preko keksa. Zatim opet ređati keks umakan u mleko.
  5. Tortu staviti u zamrzivač ili frižider.
  6. Kada se fil stegne, tortu "izvrnuti" na poslužavnik, tako što ćete činiju staviti u drugu u koju ste sipali tople vode, dok se fil malo ne opusti a zatim tortu "izvrnuti" na poslužavnik.
  7. Ukrasiti šlagom.


Belanca ćete čvrsto ulupati ako tokom mućenja dodate na vrh noža soli.Ukoliko ste skeptični povodom korišćenja svežih jaja, fil umutite na sledeći način: Jaja i šećer umutite i skuvajte na pari ili u mikrotalasnoj, pa kada se ohlade dodajte penasto umućen margarin i otopljenu čokoladu. Postoji mogućnost da zapreminski imate manje fila nego bez kuvanja i neće biti toliko vazdušast.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Kolač sa voćnim jogurtom
Ringerajin kuvar: lanajelena
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here