|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Četiri luckasta antiheroja nam stižu u bioskope!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 11.6.2019
Animirana avantura "Tajni agent Mjau" braće Launštajn u kojoj glavne uloge tumače magarac, pas i petao, a predvodnik družine je umiljata maca Marni naći će se na velikom platnu od 27. juna. Oni najmlađi, ali i čitave porodice moći će da uživaju u komediji čija je sinhronizacija uveliko počela, a uloga razmažene mace pripala je mladoj glumici Tamari Aleksić.

image
/11


"Igram macu Marni koja je po meni ozbiljna faca koja dokazuje da ako nešto ozbiljno želiš i sanjaš i ako se trudiš da se time baviš to možeš i da postaneš. Mislim da je to zapravo light motiv celog crtaća" rekla je glumica i dodala da je čar sinhronizacije ta što sve što je dato u samoj animaciji glumac mora da iznese samo sa svojom transformacijom glasa.

 

Po uzoru na bajku braće Grim "Bremenski muzikanti" kreatori Kristof i Volfgang Launštajn osmislili su priču o maloj, narandžastoj bucmastoj maci koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što poželi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Međutim, njena špijunska avantura počinje kada, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata biva ubačena u nepoznati svet, u kom je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra. 

 

U ostalim ulogama našli su se glumci Nebojša Milovanović kao petao Egbert, Dubravko Jovanović kao, voditeljke Nataša Aksentijević i Tijana Savić, kao i kantautor Željko Vasić kome je ovo prvo iskustvo u sinhronizaciji animiranih filmova.

 

2

 

"Igram Klausa, pomoćnika glavnog negativca koji je vrlo nespretan u svojim nestašlucima" rekao je Vasić i dodao "Bilo mi je veoma zanimljivo. Volim da se glupiram sa klincima, ali to uključuje i gestikulaciju tela. Ovde se radi samo o glasu i moram da priznam da nije to baš tako jednostavno." 


1

 

Kreatori ove priče, braća Launštajn dobili su 1990. godine nagardu Oskar za svoju kratku animaciju pod imenom “Balance”.

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
15
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
12
Nama niko nije govorio ”Volim te”.
Reči su nekada jeftine. Danas se sasvim olako prevaljuju preko jezika, čak i one velike.
9
Deca usvajaju naše ponašanje
Našim ponašanjem deci predstavljamo uzor! Sve ono što radimo, čak i nesvesno, deca upijaju i ponavljaju. Otud je vrlo va...
8





Film klub Kombank Dvorane
FILM KLUB JE NAMENJEN SVIM LJUBITELJIMA BIOSKOPSKE ZABAVE I FILMSKE UMETNOSTI, KOJI OD SVOG OMILJENOG BIOSKOPA OČEKUJU V...
PRERUŠENI ŠPIJUNI
video
Super špijun Lens Sterling (Vil Smit)i naučnikVolter Beket (Tom Holand)su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubaz...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here