Ringerajin kuvar: milicicak
- 1 jaje
- pola šolje šećera
- 3/4 šolje seckanih oraha
- 1 šolja brašna
- 100g čokolade
- 125g margarina
- pola praška za pecivo
- 2 kašičice cimeta
- Umutiti jaje i šećer.
- U to dodati istopljenu čokoladu i margarin, brašno, orahe, prašak za pecivo, cimet i brašno.
- Umesiti testo da bude glatko (po potrebi dodati brašna)
- Na pobrašnjenoj podlozi razvući testo debljine oko pola cm i napraviti kekse u željenom obliku.
- Peći na 180 stepeni oko 20 min.
Pazite da ne prepečete keksiće zaista izgore za čas, ja posle 15-ak minuta pipnem da proverim da li su gotovi. Prijatno
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
3
Juneca čorbica sa knedlicama
Ringerajin kuvar: 17 joka
3
Šopska salata
Ringerajin kuvar: Maraj
3