|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: milicicak
Ključne reči:

image
/11


  • 1 jaje
  • pola šolje šećera
  • 3/4 šolje seckanih oraha
  • 1 šolja brašna
  • 100g čokolade
  • 125g margarina
  • pola praška za pecivo
  • 2 kašičice cimeta


  1. Umutiti jaje i šećer.
  2. U to dodati istopljenu čokoladu i margarin, brašno, orahe, prašak za pecivo, cimet i brašno.
  3. Umesiti testo da bude glatko (po potrebi dodati brašna)
  4. Na pobrašnjenoj podlozi razvući testo debljine oko pola cm i napraviti kekse u željenom obliku.
  5. Peći na 180 stepeni oko 20 min.


Pazite da ne prepečete keksiće zaista izgore za čas, ja posle 15-ak minuta pipnem da proverim da li su gotovi. Prijatno

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Štrudla sa makom
Ringerajin kuvar: Lu



Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here