|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: Lu
Ključne reči:

image
/11


      Biskvit:

  • 4 jaja
  • 2 kašike brašna
  • 100gr šećera
  • 100gr čokolade u prahu
  •   pola praška za pecivo

       Fil:

  • 500 ml slatkog vrhnja (pavlake)
  • 200gr čokolade za kuhanje
  • Zaljev za biskvit:
  • 2ooml hladnog mlijeka


  1. Ispeći biskvit na 200 stepeni 15-20 minuta, najbolje probati čačkalicom, ako ne ostaje ništa na njoj, pečen je.
  2. Fil.
  3. Zavriti slatko vrhnje sa čokoladom uz stalno miješanje.
  4. Vruć biskvit preliti hladnim mlijekom a zatim na njega izliti fil i staviti da se hladi na sobnoj temperaturi a poslije u frižideru.


Možete na biskvit poredati jagode pa onda preliti filom!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
4
Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Spirale od brusnice i narandže
Ringerajin kuvar: Lu
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR
Slatko od jagoda
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Трудна
пеперутка16

Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?

Click Here