|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Draga deco, mrzim da mi nedostaje

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 3.8.2019
Sinoc sam plakala. Plakala sam jer tako brzo rastete.
Ključne reči:

image
/11


 

Plakala sam jer nisam uvek dobra u prisustvu i bojim se da su ovi čarobni trenuci prošli pored mene, a da me ne primete. Mrzim to što mi ponekad nedostaje. Mrzim što provodim toliko sati dnevno brinući se, pod stresom i žureći. Mrzim da na mom tanjiru postoje stvarne (i zamišljene) stvari koje zahtevaju toliko od mene. Mrzim to što ponekad imam samo ostatke za vas.
Dok ležim ovde dok mi suze klize niz obraze, zureći u još uvek mračno, mislim da spavate. Nadam se da znate da, iako se često gubim u stresu iz dana u dan, stalo mi je do vas.
Nadam se i molim da to znate.
Nedostaje mi kad se stresem dok naglašavam svoj kilometarski dugačak spisak obaveza. Nedostaje mi nered i obroci i galama. Nedostaje mi što bežim od previše trenutaka na svom telefonu. Nedostaje mi jurnjava za time i što žurim za tim. Nedostaje mi kad zamišljam da mi se pantalone stežu ili primetim još nekoliko linija kako mi se kreću oko očiju. Čini se je sve to toliko važno, ali da li je zaista? Ne kad slikam vaše lice, vaše osmehe i vaše sjajne oči.
Stalo mi je do vas; uvek ste bili vi. Uvek ste bili od prvog puta kada sam vas držala u naručju i do poslednjeg daha. Vi ste moj san, moje srce, moj razum. Ono što mi je stalo je da se osećate negovano i borbeno. Ono što mi je stalo je to da se uvek osećate sigurno sa mnom i da izrastate u osobu koja zna da voli i da bude voljena.
Nije me briga koliko me stežu pantalone ili što ne izgledam kao zlatna devojka u 33 godini. Mislim da jesam, ali ne baš: ne kada razmišljam o onome što je najvažnije. Nije me briga da li je kuća katastrofa i posuđe koje trebam da operem. Nije me briga da li sam uspešan pisac ili da li sam popularna ili voljena. Ne zanimaju me te stvaru; ne baš. Na kraju dana, stalo mi je do vas.
Dok ležim ovde dišući u miru i držeći vas u srcu, podsećam se ponovo da sam to primetila. Neću biti savršena u tome; Znam da neću, ali obećavam da ću se natopiti još ovih dana, jer ste vi moje naveće blago.
Nadam se i molim se da znate da iako mi nedostaje, iako sam ponekad pod stresom, mrzovoljna i ometana, nadam se da znate da mi je stalo do vas.
Ono što me brine jeste vi, i uvek će tako biti.

Plakala sam jer nisam uvek dobra u prisustvu i bojim se da su ovi čarobni trenuci prošli pored mene, a da me ne primete. Mrzim to što mi ponekad nedostaje. Mrzim što provodim toliko sati dnevno brinući se, pod stresom i žureći.

Mrzim da na mom tanjiru postoje stvarne (i zamišljene) stvari koje zahtevaju toliko od mene. Mrzim to što ponekad imam samo ostatke za vas.

 

Dok ležim ovde dok mi suze klize niz obraze, zureći u još uvek mračno, mislim da spavate. Nadam se da znate da, iako se često gubim u stresu iz dana u dan, stalo mi je do vas.

 

Nadam se i molim da to znate.

Nedostaje mi kad se stresem dok naglašavam svoj kilometarski dugačak spisak obaveza.

Nedostaje mi nered i obroci i galama. Nedostaje mi što bežim od previše trenutaka na svom telefonu.

Nedostaje mi jurnjava za time i što žurim za tim.

Nedostaje mi kad zamišljam da mi se pantalone stežu ili primetim još nekoliko linija kako mi se kreću oko očiju. Čini se je sve to toliko važno, ali da li je zaista? Ne kad slikam vaše lice, vaše osmehe i vaše sjajne oči.

 

Stalo mi je do vas; uvek ste bili vi. Uvek ste bili od prvog puta kada sam vas držala u naručju i do poslednjeg daha. Vi ste moj san, moje srce, moj razum.

Ono što mi je stalo je da se osećate negovano i borbeno. Ono što mi je stalo je to da se uvek osećate sigurno sa mnom i da izrastate u osobu koja zna da voli i da bude voljena.

 

Nije me briga koliko me stežu pantalone ili što ne izgledam kao zlatna devojka u 33 godini. Mislim da jesam, ali ne baš: ne kada razmišljam o onome što je najvažnije.

Nije me briga da li je kuća katastrofa i posuđe koje trebam da operem.

Nije me briga da li sam uspešan pisac ili da li sam popularna ili voljena. Ne zanimaju me te stvaru; ne baš. Na kraju dana, stalo mi je do vas.

 

Dok ležim ovde dišući u miru i držeći vas u srcu, podsećam se ponovo da sam to primetila. Neću biti savršena u tome; Znam da neću, ali obećavam da ću se natopiti još ovih dana, jer ste vi moje naveće blago.

 

Nadam se i molim se da znate da iako mi nedostaje, iako sam ponekad pod stresom, mrzovoljna i ometana, nadam se da znate da mi je stalo do vas.
Ono što me brine jeste vi, i uvek će tako biti.

 

Prevod: wonderoak.com

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto su mame čarobna bića?
Ima nešto potpuno čarobno u mamama. Imaju snage za dete kao tri lava, dva vola, četiri geparda i krdo bizona zajedno. Al...
7
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
4
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
4
Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
3





Da li su baba i baka isto?
Baba je majka jednog od tvojih roditelja koja živi na selu. Baka je majka jednog od tvojih roditelja koja živi u gradu, ...
Hoćete li oboje drugo dete?
Kada vidite roditelje koji u naručju nose jedno dete, a za ruku drže još jedno ili dvoje, sigurno ćete se raznežiti i po...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here