|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: vikiveki

image
/11


  • 500 gr tankih kora,
  • 150 gr mlevenih oraha
  • FIL:
  • 1 margarin
  • 1/2 šolje za belu kafu šećera,
  • 4 kašike brašna,
  • 4 cela jajeta,
  • 1 prašak za pecivo.
  • SIRUP:
  • 1 šolja za belu kafu šećera,
  • 1 šolja -I I - vode


  1. Pleh nauljite i malo premažite margarinom.U pleh ređati kore i to tako što ćete svaku koru prvo premazati pripremljenim filom pa onda posuti sa malo oraha.Za fil je potrebno prvo dobro umutiti margarin mikserom pa onda dodati sve sastojke i sve to dobro sjediniti.Kore,fil i orahe ređamo dok se ne istroši sav materijal.Baklavu zatim iseći po želji i peći.
  2. Staviti šećer i vodu za sirup da samo malo provri.
  3. Pečenu baklavu preliti sa sirupom


Da bi pečena baklava bolje upila sirup najbolje je da se vrela baklava prelije hladnim sirupom

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tzatziki salata
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Kineski kupus sa piletinom
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Za svaku priliku: Rolati i štrudle sa suvi...
Pošto zimi na pijacama ne možete da pronađete sveže jagode i maline i sve one voćke od kojih pravite svoje omiljene posl...
Kuglof sa višnjama
Ringerajin kuvar: lelaigor



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here