|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: vikiveki

image
/11


  • 500 gr tankih kora,
  • 150 gr mlevenih oraha
  • FIL:
  • 1 margarin
  • 1/2 šolje za belu kafu šećera,
  • 4 kašike brašna,
  • 4 cela jajeta,
  • 1 prašak za pecivo.
  • SIRUP:
  • 1 šolja za belu kafu šećera,
  • 1 šolja -I I - vode


  1. Pleh nauljite i malo premažite margarinom.U pleh ređati kore i to tako što ćete svaku koru prvo premazati pripremljenim filom pa onda posuti sa malo oraha.Za fil je potrebno prvo dobro umutiti margarin mikserom pa onda dodati sve sastojke i sve to dobro sjediniti.Kore,fil i orahe ređamo dok se ne istroši sav materijal.Baklavu zatim iseći po želji i peći.
  2. Staviti šećer i vodu za sirup da samo malo provri.
  3. Pečenu baklavu preliti sa sirupom


Da bi pečena baklava bolje upila sirup najbolje je da se vrela baklava prelije hladnim sirupom

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Štrudla sa makom
Ringerajin kuvar: Lu



Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here