|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Kineska piletina sa povrćem

Ringerajina kuhinja, 19.11.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 300g belog pilećeg mesa
  • 2 kašike ulja
  • glavica crnog luka
  • 500g mešanog povrća
  • 200g pirinča
  • so
  • biber
  • soja sos


  1. Iseckati na kocke i ispržiti belo meso na ulju, pa izvaditi na tanjir.
  2. Na istom ulju ispržiti iseckan luk i mešano povrće.
  3. Vratiti meso i pržiti još 7-8 minuta.
  4. Posebno skuvati pirinač, procediti i dodati u tiganj.
  5. Promešati, posoliti, pobiberiti i začiniti soja sosom.


Kineska kuhinja je postala prilično popularna kod nas. Jednostavno je za spremiti, ukusno i sadrži sve potrebne zdrave namirnice; od mesa, preko povrća do začina. :)

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Baklava (Turska)
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Kineski kupus sa piletinom
Ringerajin kuvar: lelaigor
Piletina u pikantnom sosu
Ringerajin kuvar: 17 joka



Anketa

Iskuvavanje flašica
Anitaaa

koliko puta iskuvavate bebine flašice

Pre svakog obroka (27%)

jednom dnevno (40%)

jednom nedeljno (20%)

ne iskuvavam (13%)


Ukupan broj glasova: 85

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here