Ringeraja.rs je specijalizovani portal, namenjen budućim roditeljima, trudnicama i roditeljima predškolske dece.
Copyright 2008-2024
Danu media d.o.o. Beograd
Po želji možete koristiti i neko drugo voće. Da biste čokoladu lakše izrendali na krupno, stavite je na kratko u zamrzivač. Lakše se renda ako je tvrda i hladna.Ukoliko želite da ukrasite tortu kao što je na slici, sledite sledeća uputstva: čokoladu za kuvanje otopite i razmažite na jednake pravougaonike po papiru za pečenje. Papir stavite u zamrzivač na kratko ili u frižider. Tortu premažite sa šlagom. Čokoladne table polako skinite sa papira i obložite sa njom tortu. Vežite mašnicom i voila! :)Savet plus: Da biste izbegli neuredno topljenje čokolade na pari, otopite je u najlon vrećici na sledeći način: izlomite čokoladu na kockice, stavite u vrećicu i zavežite. Prelijte vrelom, prokuvanom vodom i sačekajte da se čokolada otopi. Odsecite vrh kesice veličine koja vam je potrebna i istisnite čokoladu. Na ovaj način možete iskoristiti čokoladu da pišete po torti, kolačima, keksićima, itd. jer možete da napravite vrlo malu rupicu na kesi. :)
Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept! |
Прерано за бебу?
пеперутка16
Да ли је рано за жељу за дететом и за брак са 18 година?